|
2005 Staj Dosyası |
|
|||||||
| SAYIN ZİYARETÇİ: |
| Türkiye'nin en büyük bilgi forumlarını gezmektesiniz. Forumlarımıza üye olmak için hiç bir ücret ödemeniz gerekmez! Ayrıca forum üzerinde güvenliğinizi tehdit edecek hiç bir unsur bulunmamaktadır. Üye olarak bilgisayar güvenliğinizi riske atmayıp, aksine anlatılan bilgilerle daha da güvenli olmasını sağlayabilirsiniz! Ayrıca sizde bilginizi bizimle paylaşabilirsiniz!Paylaşım için belli bir konuda bilgi sahibi olmak zorunda değilsiniz! Hackingden, programlamaya, Türk Tarihinden, eğlenceye kadar her konuda bilgi paylaşımı Wardom'da. Kayıt olmak için buraya tıklayabilirsiniz. |
|
|
Konu Araçları | Bu Konuda Ara | Rate Thread |
|
|
#1 |
|
Forum Kalfası
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Nov 2007
Üye numarası: #163743 Yer: bURSA
Karma etkisi: 417
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 41482
|
Arkadaslar eml pc bölümüne yada diğer bölümlere giden arkadaslar bilir son sene atölye dersi için staj dosyası hazırlattırılır.Aşağıdaki resim sadece örnektir içinde pc nin tüm yazılım ve donanımın hakkında bilgiler vardır ve resimde görüldüğü gibi derlenmiştir.Ben kendim yapmadım o zamaki manitam sağolsun hazırladığı cd yi vermişti bende hepsini yazıcıya yollamıştım ama hoca 0 çaktı aynısı diye
![]() ![]() Kaynak: Wardom http://www.wardom.org/showthread.php?t=233977 ![]() İçindekiler; 98 kurulum 2000 kurulum xp kurulum excel kullanımı word kullanımı ağ kurlumu ağ ayarları donanım uygulamaları adı altında pc nin tüm parçaları teker teker anlatılmış access uygulamaları ve daha yazmakla bitiremiyeceğim bir çok konu var İndir: http://rapidshare.com/files/148125730/2005_Staj_Dosyas__305_.rar.html rar pass: www.wardom.org/Trex_ Dosya rarlı boyutu 21 mb rar çıkışlı 92 mb dır |
|
|

|
|
#2 |
|
Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Oct 2008
Üye numarası: #268697
Karma etkisi: 0
![]() Karma: 10
|
tşkl. paylaşım için.
|
|
|
|
|
#3 |
|
Cool Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Apr 2009
Üye numarası: #326375
Karma etkisi: 281
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 27911
|
güzel paylaşım saol
|
|
|
|
|
#4 |
|
Hızlı Çırak
![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jun 2009
Üye numarası: #339132 Yer: Trabzon
Karma etkisi: 47
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 4505
|
Paylaşım için teşekkürler...Jeoloji adına da elinde birşeyler Varmı???
|
|
|
#5 |
|
Cool Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Dec 2007
Üye numarası: #176417
Karma etkisi: 3
![]() Karma: 10
|
link patlamış tekrar yardımcı olabilirmisin