Orijinal Sayfayı Göster : -=[ DreamBoX ]=-
Beyler DreamBoX kullananlar gelsin bakem buraya.. guncel sifreleri ve emu leri burdan sizlere vercem.. siz sifreler degistigi zaman burdan bana ulasirsaniz size hepsinin keylerini veririm.
benim cozdugum kanallar..:
fullx 1 , 2 ,3
dream-tv
NBA
multivizion
tequila
digiturk [ salonlar + primeMax1 ve 2+ komedyMax + digerleri]
yani kizasa asra, hotbird, digiturk un butun sifreli kanallarini kiriyorum.
DreamBox nedir bilmem ama Benjamin diye bir uydu alıcısı var şifreli kanalları otomatik kırıyor
DreamBox da kullanilan sifre kirici E m u l a t o r s
Last update: 2005.01.28
Newcamd (http://startadsl.hu/dbw/extra/newcamd.zip)
UCAS/SCAM (http://startadsl.hu/dbw/extra/scam.zip)
MGcamd (http://startadsl.hu/dbw/extra/mgcamd.zip)
Evocamd (http://startadsl.hu/dbw/extra/evocamd-netclient.zip)
Camd3 (http://startadsl.hu/dbw/extra/camd_v3.zip)
Radegast (http://startadsl.hu/dbw/extra/radegast.zip)
DreamBox nedir bilmem ama Benjamin diye bir uydu alıcısı var şifreli kanalları otomatik kırıyor
tamam buda kiriyo ama sifreler degistigi zaman tekrar update etmeen lazim.. ya internete bagli olcak uydu alicisi oto kendini yeniliycek yada sen manuel gircen yeni keyleri
DreamBoX dan daha kaliteli bi recevier yok bence.. icinde linux bilem var ve 80 gb lik harddiski var. yani filimleri falan kayit ediyo + program yukluyebiliyorsun ve mtv den muzikleri kayit edip onlari mp3 e bile ceviriyosunuz. daha birsuru ozelligi var ama malesef alet biraz pahali
BiGBaDBoY
01-29-2005, 15:26
bizdeki manhattan ... takoz oldu 5 yıl once almıshtık onda sifreleri cozebilme imkanım varmı kart sokmadan?Yakında deishtirebiliriz peder Next uygun dio sifreleri cozio vs. am sifreler degisince update edebilrmiyiz veya manual girebilirmiyiz ? piyasadki en iyi ilk 3 nedir ? fiyatlarıyla beraber yazarsan sevinirim
bizdeki manhattan ... takoz oldu 5 yıl once almıshtık onda sifreleri cozebilme imkanım varmı kart sokmadan?Yakında deishtirebiliriz peder Next uygun dio sifreleri cozio vs. am sifreler degisince update edebilrmiyiz veya manual girebilirmiyiz ? piyasadki en iyi ilk 3 nedir ? fiyatlarıyla beraber yazarsan sevinirim
dreambox 350 euro
xdream scay modullu
225 dolar
nokia 9600 250 dolar
kaon
165 doalr
seninkine java varmi? java hafizasi varsa oda kirar sifreyi ama tam bilmiyom genede onu.
taz bana nba in şifresi lasım bi gönderiversen
taz bana nba in şifresi lasım bi gönderiversen
ehu dostum benim canak 56 tane uydu cekiyor,.. hangi uydudaki nba lazim sana
11.892 H 12800 5/6 NBA TV BISS TUR 0311 0264
Taz frekans bu bizim çanak çözüyor şifreyi yazınca da şifresi yok aga...
11.892 H 12800 5/6 NBA TV BISS TUR 0311 0264
Taz frekans bu bizim çanak çözüyor şifreyi yazınca da şifresi yok aga...
dostum frekansini bosver.. hotbird demi? turksat dami? astra dami bu kanal? ona gore bakiyim. genelde benim cihaz tek sifre kullaniyo ama sunny gibi cihaz saninki galiba.
Benim cihaz aciko. turksatda taz bi zahmet şu nba maçlarını veren bir kanal lazım bana hotbirdede varsa nba tv o da olur yeterki maç olsun.
Benim cihaz aciko. turksatda taz bi zahmet şu nba maçlarını veren bir kanal lazım bana hotbirdede varsa nba tv o da olur yeterki maç olsun.
ulen cihazin aciko da niye yazdin buraya hehe cihazin dreambox ols hemen verirdim bakardin hehe bende hobirde ki acik nba+ ama dur senin icin senin cihazinada bakicam sifresine
al bakem sana sifreler.. yalniz bak yeni bi sifre kirici yukliycen makinana..
Cyfra OK Denendi Çalışıyor
Polsat AU OK Denendi Çalışıyor
Digital+ Benim alabildiklerim çalışıyor
SKY Italia OK dendi ama ben alamadığım için deneyemedim.arkadaşlardan denemeleri rica olunur
TPS OK Denendi çalışıyor
ABSAT OK Denendi çalışıyor
TV Cabo OK Denendi çalışıyor
Srg Swiss OK Denendi Çalışıyor
Canal Pro Denendi Çalışıyor
Mediaset Ok Denendi Çalışıyor
RAI TV OK Denendi Çalışıyor
C+ NL Irdeto1 OK Denendi Çalışıyor(Bugünün keyleri eklendi)
ORF OK Denendi Çalışıyor
Canal+ Fr Via1 Astra OK Denendi Çalışıyor
MTV Package Astra OK Denendi Çalışıyor
TV Slovenia OK Denendi Çalışıyor
bak burdada nasil kurcagini anlattim
http://www.wardom.org/forum/showthread.php?p=13537#post13537
Beyler DreamBoX kullananlar gelsin bakem buraya.. guncel sifreleri ve emu leri burdan sizlere vercem.. siz sifreler degistigi zaman burdan bana ulasirsaniz size hepsinin keylerini veririm.
fullx 1 , 2 ,3
dream-tv
NBA
multivizion
tequila
fullxleri sky modül sayesinde çözüyorsun.
Nba tv ,multivision,tequlla ,cyfra+ , tv cabo ,polsat bunlar emu ile şu an tüm cihazlarda açık.
digitürkü çözüyorum dersen yalan söylemiş olursun :). digitürk sadece standart pakete üye oluyorsun verdikleri kart var ama eski kartlardan olucak (şu an o kartları bulmak imkansıza yakın ) v2 yazıyor kartta o kartı kopyalayarak salonları falan çözebiliyordun.Şu an için oda imkansız gibi bişey kartları topladı digitürk.
Ayrıca polsat ve tvcabo yazılımları auto üretilir receiver şifreler değiştikçe kendisi otomatik yeni şifreleri buluyor tabi kanalın üzerinde 5 sn falan bekleyeceksiniz.
fullxleri sky modül sayesinde çözüyorsun.
Nba tv ,multivision,tequlla ,cyfra+ , tv cabo ,polsat bunlar emu ile şu an tüm cihazlarda açık.
digitürkü çözüyorum dersen yalan söylemiş olursun :). digitürk sadece standart pakete üye oluyorsun verdikleri kart var ama eski kartlardan olucak (şu an o kartları bulmak imkansıza yakın ) v2 yazıyor kartta o kartı kopyalayarak salonları falan çözebiliyordun.Şu an için oda imkansız gibi bişey kartları topladı digitürk.
Ayrıca polsat ve tvcabo yazılımları auto üretilir receiver şifreler değiştikçe kendisi otomatik yeni şifreleri buluyor tabi kanalın üzerinde 5 sn falan bekleyeceksiniz.
pohahaahhahaha
guldurme beni...dreambox nedir ne ise yarar git ogren sonra gel.. digiturk de v2 + v3 kartlariyla kiriyorum yeni v4 leri daha kiramadim kiranida goormedim.. suan evde digiturkun butun kanallarini kirdim bunu sana gosteriyim istersen cep telefonumla cekiyim izleigim kanallari burda yayinliim.. benim cihazimda linux yukle ve butun emu ler yuklu cihazimda keylerin hepsinide auto ekledim.. hic bir ek cihaza gerek yok... tekrar soyluyroum hicbir ek cihaz kullanmadan butun kanallari kiriyorum.
west senin dedigin normal aletler icin gecerli heheehe.. comez aletlerini kullanmiyoz biz. git dreambox neymis bi incele ondan sonra yapaman de. digiturku sen soyle kirarsin senin elindeki makinaylan.. crypto nun cijazini satin alcan blockerli falan sinyalleri engellemek icin cart curt. onu digiturk kartina takacan sonra cihazi yerlestircen kart yerine pohahahaha anca gulerim sana sen oyle bekle 4 saniye hehe + sadece salonlari gorursun onla.. ben primex1 + 2 , comedymax, salonlar, ligTv, yani kisaca nekadar paket varsa hepsini aciyorum guzel kardesim.. ve hic bir ek cihaz kullanmiyorum.. cihazimda su emuler yani sifre kiricilar var:
Newcamd
UCAS/SCAM
MGcamd
Evocamd
Camd3 CamX
Radegast
Dream Biss gbox
Xcamd
newcamd zaten bircogunu kiriyor kanallarin. digiturk de buna dahil. sizin kullandiginiz sistem farkli bi sistem. bu tamamen linux icin yapilmis. dosya flashlari *.img seklinde yaziliyor.
bak assagidaki linke.. tum ozelliklerini yazmislar cihazin.. sende bunlar varmi iyi bi incele
http://www.dream-multimedia-tv.de/Bereiche/Produkte/DM7000_featurelist.php
dreambox kullanan bi arkadasini bul sana keylerini gondercem ve kendin gorceksin nasil izleniyormus digiturk hahaha
CoMpUcOrSaN
02-08-2005, 14:09
digitürkde çözüldüyse iyi bari :)
digitürkde çözüldüyse iyi bari :)
ooooo yillar oldu cozuleli.. bunun merkezi almanya beyler almanyadakiler sifreli kanalalri gunu birlik kiriyolar. west in gibi ilkel yolarla kiriyodular ilk basta tabi artik yeni yontemler var onlarida takip edin.
Taz sen benim takıldığım foruma takılıyorsun uydu için.Kendinde biliyorsun ki digitürk kartlarını kırmak şu an için çok zor v2 ler hariç.Cihazında card sharing özelliği olduğu için internete bağladığında birçok kanalı izlersin belki digitürküde bu sayede izliyorsun.Ama kırdım deme yemezler kırdıysan hangi karta kopyaladın ve kartı nerden buldun ?
ve de neden banlandın orda ? :).
ve de neden banlandın orda ? :).
nerde banlanmisim? kirdim demekle ben kirdim demiyomki lamer hehe benim tv de kirdim . sifreleri ben cikartmiyom iyi oku almanyadan geliyor diyom cogu.. sagolsun arkadaslar sifreleri guncel yeniliyorlar.. digiturk de acik guzelim gel aksam hem cayimi ic hemde izle hehee. karta kopya olmaz zaten olurda aktif bi uyelik lazim.
digiturku izlmek icin aile paketi lazim zaten ama illa v2 diyil v3 de calisiyor. cihazda kart iicn yre var kendi aile paketinin kartini takiyorsun full izliyorsun.
her horoz kendi coplugunde oter derler.. ama iyi horoz her coplukte oter hahaha beni sadece turkdream de banladilar sonrada noldu ? hehehe butun admin sifrelerini aldim ve kapattirdim siteyi. banlayin beni banliyim sitenizi hehehe
west ayrica lutfen kisisel goruslerini burda diyilde pm de yaz. bosu bosuna yer isgale diyoruz.. faydalanmak isteyen arkadaslarada mani oluyoruz.. bakap bu konuyu bise varsa pm den yaz yada bots.wardom.org
nerde banlanmisim? kirdim demekle ben kirdim demiyomki lamer hehe benim tv de kirdim . sifreleri ben cikartmiyom iyi oku almanyadan geliyor diyom cogu.. sagolsun arkadaslar sifreleri guncel yeniliyorlar.. digiturk de acik guzelim gel aksam hem cayimi ic hemde izle hehee. karta kopya olmaz zaten olurda aktif bi uyelik lazim.
digiturku izlmek icin aile paketi lazim zaten ama illa v2 diyil v3 de calisiyor. cihazda kart iicn yre var kendi aile paketinin kartini takiyorsun full izliyorsun.
1 öncelikle lamerlikle bu konuştuğumuz şeyin alakası ne ?
2 tv de nasıl kırdın senin tv üstün özellikleriyle donatılmış bir tv mi yüksa uzaydan falan mı geldi ?
3 card sharing ile digitürk yayını izliyor olabilirsin.
4 banlandığın yerleri daha iyi bilirsin sen benim söylememe gerek var mı ?
5 digitürkün yöneticileri ve dreamboxı ithal edenler salak dimi ?
6 yeni aktif kartları çalıştırda görüyüm standart abnoneyse standart paketi izlersin eskiden oluyordu senin dediğin kart kopyalama ile.
her horoz kendi coplugunde oter derler.. ama iyi horoz her coplukte oter hahaha beni sadece turkdream de banladilar sonrada noldu ? hehehe butun admin sifrelerini aldim ve kapattirdim siteyi. banlayin beni banliyim sitenizi hehehe
Turkdreamdekilerde salak dimi admin şifresini yeniden almayı akıl edemediler ? yerli ve yabancı bu tarz illegal siteleri sen kapattırmadın adamlar server bulamıyorlar mesala avarlar.org orasınıda sen mi kapattırdın :).
Senin banlı olduğun site belli orayıda kapattırsana seni başbakan yapalım bu ülkeye :).
Son Sözüm Tazın dışındakiler Digitürk şu an için çözülmüyor.
Son Sözüm Tazın dışındakiler Digitürk şu an için çözülmüyor.
dostum.. cozuluyor diyom inamiyom.. git kendine bi dreambox al yada alan bul keyleri vercem bak.. nasil kiriliyor. hangi kanali istiyorsun mesela aksama eve gidince telefonla cekiyim san gondercem
ooOO_SORGOS_OOoo
02-11-2005, 15:06
http://www.kayacenter.net/eshop/images/7020s_x.jpg
DREAMBOX (http://www.wardom.org/out.php?url=http://www.wardom.org/out.php?url=http://www.kayacenter.com/indexer/dreambox/dreambox.htm)
bakalım daha neler çıkıcak benim uyduya yazılım yaptırdım ben,İst.dan geldi..
taz teş.ler bilgi için bana acil olarak zamanının bır kısmını ayırabılırmısnız bana mınton makınaya yazılım gerek pls help me..
dostum minton mintonu ben tan tam bilmem.. dreambox unuz varsa ne isterseniz veririm istediginiz programi veririm istedginiz kanalin sifresini veririm de digerlerini tam anlamam. dreambox benim ilgi alanim
fullx 1 , 2 ,3
dream-tv
NBA
multivizion
tequila
tebrikler arkadaşım ya lig tv
peki ya baska receiverlarlara da yazılımlar yukleyip kanal kırılıyo mu ?
sadece kartlılarda mı kanal kırılıyor ?
bilgisayara baglanan varmis com portundan dogru mu ?
ben de alcam bi tane ama dreamboxa param yetmez ogrenci adamım ben.
ucuzlardan ne onerirsin taz ?
dejavuvie
04-06-2005, 01:10
taz kim ne derse desin sana inanıyorum. Çünkü dreamboxlar ile digiturkun çözüldüğünü yanılmıyorsam ekim ayında duymuştum bu alet çok yetenekli.
arkadaşlar dreambox un dışında hiçbir makina kırmaz.. çünkü farklı bi sistem bu ligtv ligtv ticari dahil açık bende şuan ve en güzel yanıda 6-7 ay şifreler açık daha sonrada şifre değişse bile programda outo update var yani internetten güncelliyor şifreleri :D
ooOO_SORGOS_OOoo
05-07-2005, 18:08
taz beni msnden ignore etmşin sanırım sana ulaşamıyorum bu arada
http://www.dream-multimedia-tv.de/ burada dreambox hakkında bilgi mevcut ,,taz senin söyledilerini ve daha evvelden beri düşünüyordum ama beklemede idim..bu makina konusun da ama satın alacam çektiğim çileye bakılırsa para sorun değil bu makina için ..ilgin için ayrıca teşe..edr. tekrar tekrar...
taz dreambox 7020 için emu lazım emuları verebilirmisin?
spammeanddie
05-23-2005, 12:12
Dream Box Çok ho$h bir sey hiç bir sey bilmeseniz bile tüm kanallari izlersiniz mutlaka deneyin..........!Özellikle lig maçlarini izlersiniz.............!!!!!!!!!!!1
selam
Gbox hakkinda detayli anlatabilecek biri varmi
Gbox ayarlari neye dikkat etmeli onemli ayarlari nelerdir
neler yapilabilir ve nasil yapilir yapilirsa
NOT gbox kullaniyorum gayet guzel fakat esasinda baya ayari var bunlari kullanamiyorum eyer bilgisi olan biri varsa yazarsa sevinirim
PM de atabilirler Yasak sa
saygilar
ooOO_SORGOS_OOoo
12-21-2005, 22:34
ben ilk defa duyuyorum ama en kısa zamanda sana bilgi vericem ok kolay gelsin..
sauronur
01-14-2006, 20:17
bak sana uyup 350 euro ya kıyıp dreambox alacam ama eğer bi çözmesin ve yardım etme keylerde seni bulur bide vururum hehehehehehe :D:D gerçekten söylediklerin mantıklı ama sırf west e inat olsun diye yapmamışsındır inşallah verdiğim paraya değer yani lütfen bir kandırmaca olmasın çünkü bir çok insan sana inanıp paralarını harcayabilirler saygılar forum
ooOO_SORGOS_OOoo
01-15-2006, 17:20
bak sana uyup 350 euro ya kıyıp dreambox alacam ama eğer bi çözmesin ve yardım etme keylerde seni bulur bide vururum hehehehehehe :D:D gerçekten söylediklerin mantıklı ama sırf west e inat olsun diye yapmamışsındır inşallah verdiğim paraya değer yani lütfen bir kandırmaca olmasın çünkü bir çok insan sana inanıp paralarını harcayabilirler saygılar forum
dreambox yeni bir makine daha çıkardı 2006 doğumlu :)
Dreambox 7025 S Twin Sat-Tuner PVR Ready + XPlus TV Smartcard
http://www.ariasat.de/out/oxbaseshop/html/0/dyn_images/1/2369_b_p1.jpg
illa dreambox gerek yok dreambox yaptığı işi yapan xcuruiser ler var 200 milyondan başlıyo fiyatları ve cardsharingle çözüyor
vBulletin® v3.8.0 Beta 2, Copyright ©2000-2009, Jelsoft Enterprises Ltd.