|
geçerliliğini yitirmiş konular |
|
|||||||
| SAYIN ZİYARETÇİ: |
| Türkiye'nin en büyük bilgi forumlarını gezmektesiniz. Forumlarımıza üye olmak için hiç bir ücret ödemeniz gerekmez! Ayrıca forum üzerinde güvenliğinizi tehdit edecek hiç bir unsur bulunmamaktadır. Üye olarak bilgisayar güvenliğinizi riske atmayıp, aksine anlatılan bilgilerle daha da güvenli olmasını sağlayabilirsiniz! Ayrıca sizde bilginizi bizimle paylaşabilirsiniz!Paylaşım için belli bir konuda bilgi sahibi olmak zorunda değilsiniz! Hackingden, programlamaya, Türk Tarihinden, eğlenceye kadar her konuda bilgi paylaşımı Wardom'da. Kayıt olmak için buraya tıklayabilirsiniz. |
![]() |
güncelliğini yitirmiş konular vede cevapların forumdan kaldırılması forumda herhangi bir bilgiye ulaşmak açısından bizlere kolaylık saglıyacaktır.
|
|
|
Konu Araçları | Bu Konuda Ara | Rate Thread |
|
|
#1 |
|
Hızlı Çırak
![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jan 2010
Üye numarası: #414389
Karma etkisi: 1
![]() Karma: 10
|
güncelliğini yitirmiş konular vede cevapların forumdan kaldırılması forumda herhangi bir bilgiye ulaşmak açısından bizlere kolaylık saglıyacaktır.
|
|
|

|
|
#2 |
|
Forum Ustası
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Oct 2009
Üye numarası: #377264 Yer: Pesimist Underground Rap/Karamsar Yeraltı Rap
Karma etkisi: 10572
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 1056862
|
Beni bu konuda yetkili yaparlarsa çok iyi bir şekilde görevimi yerime getiririm.
Kaynak: Wardom http://www.wardom.org/showthread.php?t=358792 Ama ilk önce bir açıklama yapılması gerektiğini düşünüyorum.
|
|
|
#3 |
|
Hızlı Çırak
|
nasıl bir açıklama?
|
|
|
|
|
#4 |
|
1st Class WarrioR
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Mar 2009
Üye numarası: #316847 Yer: /usr/bin/ladin
Karma etkisi: 5637
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 563441
|
Yani kısacası geçerliliğini yitiren konularında bir dönüşümü olup olmıyacağı hakkında
![]()
|
|
#5 |
|
Hızlı Çırak
|
şimdi ustam geçerliliğini yitirmiş bir konu vede cevabın kimseye bir faydası olacağını sanmıyorum forumda baya gezdim. silinmesi geeken yüzlerce konu ve silinmesi gereken binlerce cevap var benim gördüğüm belkide daha fazlası .... yöneticimisiniz bilmiyorum ama şunu biliyorum dogru bilgi+ güncel bilgi bizi başarıya ulaştıracaktır..
![]() |
|
|
![]() |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Konuya Oy Ver | |
|
|