|
GittiGidiyor sorun |
|
|||||||
| SAYIN ZİYARETÇİ: |
| Türkiye'nin en büyük bilgi forumlarını gezmektesiniz. Forumlarımıza üye olmak için hiç bir ücret ödemeniz gerekmez! Ayrıca forum üzerinde güvenliğinizi tehdit edecek hiç bir unsur bulunmamaktadır. Üye olarak bilgisayar güvenliğinizi riske atmayıp, aksine anlatılan bilgilerle daha da güvenli olmasını sağlayabilirsiniz! Ayrıca sizde bilginizi bizimle paylaşabilirsiniz!Paylaşım için belli bir konuda bilgi sahibi olmak zorunda değilsiniz! Hackingden, programlamaya, Türk Tarihinden, eğlenceye kadar her konuda bilgi paylaşımı Wardom'da. Kayıt olmak için buraya tıklayabilirsiniz. |
|
|
Konu Araçları | Bu Konuda Ara | Rate Thread |
|
|
#1 |
|
Daimi Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jan 2010
Üye numarası: #414467
Karma etkisi: 280
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 27923
|
yarım saattir gitti gidiyordan alışveriş yapmaya çalısıorm banka bilgilerimi girdiğimde 3d security ydi galiba bu güvenlik sitesine yönlendiriyo orasıda bilgileri doğru kabul etmiyo :S:S:S bilgisi olan warmı ?
|
|
|

|
|
#2 |
|
C-S Clan Member
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jul 2008
Üye numarası: #244378 Yer: izmir
Karma etkisi: 15743
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 1573834
|
Kredi kartınız internet alışverine açıkmı ? Bilgileri doğru girdiğinizee eminmisiniz ? Son olarakta gittigidiyorda ilk defa kredi kartıyla işlem yapacaksanız provizyon du yanlış hatırlamıyorsam onu vermeniz gerekiyor...
|
|
#3 |
|
Daimi Üye
|
kartım alışverişe açık bilgilerimde doğru . Provizyon dediğiniz olay nedir ?
|
|
|
|
|
#4 |
|
1st Class WarrioR
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Dec 2008
Üye numarası: #297363
Karma etkisi: 1459
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 145703
|
S:S:S: bilgim yok malesef..
Warloggeri daha uzun ömürlü kullanmak için oluşturduğunuz keyloggeri VIRUSTOTAL , JOTTI gibi online tarama sitelerinde taratmayınız. Eğerki arama Sonucu Görmek istiyorsanız, burdan konuya göz atabilirsiniz! Loqlardan Bir Goruntu ![]() [ Google - Mozilla Firefox ]pprrooggrraamm ssııllmmee pprrooggrraammıı ![]() [ kızlık zarı dikimi - Mozilla Firefox ]
|
|
|
|
|
#5 |
|
Daimi Üye
|
bu arada mehmet beyle iletişime geçtim sorunu halletik tşkkrler yardımın için
![]() |
|
|
|
|
#6 |
|
1st Class WarrioR
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Sep 2009
Üye numarası: #371081 Yer: le Birim :)
Karma etkisi: 6551
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 654951
|
Aynı şeyi bende yaşadım ...
Üye Oldum fakat geçmiyordu ... Düşüncem sanal Kartlara böyle yapması yönünde . Kaynak: Wardom http://www.wardom.org/showthread.php?t=348473 Normal KrediKartı ile satın alınca problem çözüldü ... Sanal Kartım Telefona Ve İnternete Açık olmasına rağmen Aynı hayatı veriyor . Gittigidiyor Yetkilileri Bir çözüm bulunamadı ... İlgilenilmesi Gereken Bir Problem ... |
|
|
|
|
#7 |
|
Daimi Üye
|
ben normal kartımla alıcaktım 3d sec. sitesiinden dolayı bi sorun yaşadım. mehmet beyle konustum oda 3ds i kapattı öyle aldım
|
|
|
|
|
#8 |
|
Daimi Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Dec 2007
Üye numarası: #173815 Yer: system32
Karma etkisi: 803
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 80059
|
IBAN diye birşey çıktı ondan olabilir mi acaba
|
|
#9 |
|
1st Class WarrioR
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Aug 2009
Üye numarası: #358720 Yer: imdeyim
Karma etkisi: 15162
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 1515843
|
World, 3 Boyutlu Güvenlik Sistemi'ni internetten güvenli alışveriş yapabilmeniz için kullanımınıza sunuyor. Visa ve MasterCard'ın uluslararası geçerliliği olan 3 Boyutlu Güvenlik Sistemi, internet alışveriş dünyasının 3 boyutu olan müşteri, kart sağlayıcısı banka ve işyeri arasındaki bilgi akışını, alışveriş esnasında özel şifre ve anahtarlar sayesinde güvenle sağlayarak kart hamilinin ve işyerinin gerçekliğini doğuruluyor. İnternette güvenli alışveriş yapabilmeniz için hayata geçirilen 3 Boyutlu Güvenlik Sistemi, Worldcard kullanıcılarını her türlü kayıptan korumaya devam ediyor!
Kaynak: Wardom http://www.wardom.org/showthread.php?t=348473 Eğer wolrd kartınız var ise ve Kayıt olmak ya da kayıtlı bilgilerinizi değiştirmek için http://www.worldcard.com.tr/330.aspx bu adrese gidin, sbilgilerinizi güncelledikten sonra veya blgilerinizi girdikten sonra cep telefonunuza mesaj gelecek, mesajda gelen numarayı gittigidiyor da 3d güvenlik istenen yere yazacaksınız. |
|
|
|
|
#10 |
|
Daimi Üye
|