|
handy easy kafe hakkında yardım server engelleme |
|
|||||||
| SAYIN ZİYARETÇİ: |
| Türkiye'nin en büyük bilgi forumlarını gezmektesiniz. Forumlarımıza üye olmak için hiç bir ücret ödemeniz gerekmez! Ayrıca forum üzerinde güvenliğinizi tehdit edecek hiç bir unsur bulunmamaktadır. Üye olarak bilgisayar güvenliğinizi riske atmayıp, aksine anlatılan bilgilerle daha da güvenli olmasını sağlayabilirsiniz! Ayrıca sizde bilginizi bizimle paylaşabilirsiniz!Paylaşım için belli bir konuda bilgi sahibi olmak zorunda değilsiniz! Hackingden, programlamaya, Türk Tarihinden, eğlenceye kadar her konuda bilgi paylaşımı Wardom'da. Kayıt olmak için buraya tıklayabilirsiniz. |
|
|
Konu Araçları | Bu Konuda Ara | Rate Thread |
|
|
#1 |
|
Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Feb 2009
Üye numarası: #310803
Karma etkisi: 0
![]() Karma: 10
|
Arkadaşlar girdiğim kafelerde akınsoft, handy veya easy kafe gibi programların ana makinadan ekranımı görmemesi için bana gerekli bir program önerirmisiniz insanlar bu işi artık zevk olsun diye yapmaya başladı gizlilik kafedeki çalışanların elinde oyuncak gibi oldu bana yardım ederseniz sevinirim böyle bir program varsa lütfen yardım edin ...
|
|
|
|

|
|
#2 |
|
Donanım Editoru
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Dec 2004
Üye numarası: #920 Yer: İstanbul \ Kadiköy
Karma etkisi: 25446
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 2542706
|
İnternet Kafe sahibiyim ve AkınSoft için öyle bir uygulama malesef yok.
Sen kaparsan ben direk kapandığını görürüm şansın yok.![]()
Laptop/Notebook Repairmen ![]() Laptop LCD Ekranını Kendiniz Değiştirin Wifi Bağlantısında Sorun Yaşamayın Laptop Temel Parçaları (CPU, LCD, RAM, HDD) Sıvı Dökülen Laptop'a Ne İşlem Yapılır Usb Bluetooth'u Laptop'un İçine Monte Etme / Bluetoothsuz Laptop'u Bluetooth'lu Yapma Laptop Bios Şifresi ve Security Chip Kırılımı |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Çırak
|
bir ara bulmuştum o şekil bir program hdd yanınca gitti akınsoft ta denemedim ama onda da işe yarayacağını düşünüyorum taskill ona da çözüm olur ama bu yöntem dışında server hesabı kontrol etsin ama ekranın ne anlık görüntüsünü alabilsin ne de yönetimi alabilsin her iki seçeneği de yapamamalı böyle bir program var ve onu arıyorum
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Forum Kalfası
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Apr 2009
Üye numarası: #325409
Karma etkisi: 8652
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 864978
|
zemena antilogger...
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Çırak
|
batucan05bb bu dediğin serverın takip etmesini ekran görüntüsü almasını da engelliyormu kardeşim!!
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Forum Kalfası
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Mar 2005
Üye numarası: #6884 Yer: in cennet olsun
Karma etkisi: 7656
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 764930
|
naapcan böle bişiyi
![]()
Amd Phenom II 955BE(@3,7) +SUNBEAM Tuniq Tower 120 Extreme Gigabyte 770xta Ud3 2*2gb:4Gb Patriot DDR III Sector5 Gaming Edition 1600Mhz Msi Ati HD4850+Thermalright T-RAD2 Gtx Xilence XP800 800W 135MM Fan Gaming Serisi 80+ Bronze Powersupply LG 21.5" E2250V-PN GENİŞ EKRAN LED MONİTÖR ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Zalimler İçin Yaşasın Cehennem.*** |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Çırak
|
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Çırak
|
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
1st Class WarrioR
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jul 2007
Üye numarası: #133070
Karma etkisi: 23287
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 2328039
|
Bende hatırlıyorum, eskiden yapıyorduk siyah bir ekran görünmesini sağlıyordu, program ( programcık ) her neyse..
|
|
|
|
![]() |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Konuya Oy Ver | |
|
|