1stClass Hacking

1st Class Hacking

home page im değişmiyor.

Wardom.org bir bilgisayar güvenliği sitesidir; hack konuları bilgisayar güvenliğinin ve bilgisinin uç noktaları olduğundan dolayı, kullanıcıları bu konularda bilgilendirmek ve güvenliklerini arttırmak için yazılmaktadır.

Geri Dön   Wardom.Org > Hacking & Security > Newbies - Yeni Başlayanlar İçin Hacking > Yardım
Üye Ol Sözlük Üye Listesi Arama Yeni Mesajlar Forumları Okundu İşaretle

SAYIN ZİYARETÇİ:
Türkiye'nin en büyük bilgi forumlarını gezmektesiniz. Forumlarımıza üye olmak için hiç bir ücret ödemeniz gerekmez! Ayrıca forum üzerinde güvenliğinizi tehdit edecek hiç bir unsur bulunmamaktadır. Üye olarak bilgisayar güvenliğinizi riske atmayıp, aksine anlatılan bilgilerle daha da güvenli olmasını sağlayabilirsiniz!
Ayrıca sizde bilginizi bizimle paylaşabilirsiniz!Paylaşım için belli bir konuda bilgi sahibi olmak zorunda değilsiniz! Hackingden, programlamaya, Türk Tarihinden, eğlenceye kadar her konuda bilgi paylaşımı Wardom'da. Kayıt olmak için buraya tıklayabilirsiniz.

kendi kendini homepage yapan siteyi bir türlü değiştiremiyorum. home pagei değiştiğimiz adres boşluğu aktif olmuyor. bu site kendini nereye kopyaladı? virus programı da bulmadı... yardım edin lütfen....

Konu Araçları Bu Konuda Ara Rate Thread
Eski 03-12-2010, 17:05   #1
şello
Çırak

Üye numarası: #395059
Karma etkisi: 0 şello seviye: 10
home page im değişmiyor.

kendi kendini homepage yapan siteyi bir türlü değiştiremiyorum. home pagei değiştiğimiz adres boşluğu aktif olmuyor. bu site kendini nereye kopyaladı? virus programı da bulmadı... yardım edin lütfen....

şello Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla

1stclass
Eski 03-12-2010, 17:16   #2
orko
Daimi Üye

orko's Avatar

Üye numarası: #1079
Yer: sen
Karma etkisi: 11795 orko seviye: 2000orko seviye: 2000orko seviye: 2000orko seviye: 2000orko seviye: 2000orko seviye: 2000orko seviye: 2000orko seviye: 2000orko seviye: 2000orko seviye: 2000orko seviye: 2000

Registry hack ile internet explorer anasayfayı manuel değiştirmek için başlat /çalıştır / regedit yazın ve

"Start Page" anahtarını çift tıklatıp değiştirin.

[HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main]

Buradan değiştir.

Olmazsa Devamı:

orko Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 03-12-2010, 17:31   #3
mbk_kbm
Forum Kalfası

mbk_kbm's Avatar

Üye numarası: #130925
Yer: !stanbul
Karma etkisi: 3532 mbk_kbm seviye: 2000mbk_kbm seviye: 2000mbk_kbm seviye: 2000mbk_kbm seviye: 2000mbk_kbm seviye: 2000mbk_kbm seviye: 2000mbk_kbm seviye: 2000mbk_kbm seviye: 2000mbk_kbm seviye: 2000mbk_kbm seviye: 2000mbk_kbm seviye: 2000

@orko o bir çözüm olabilir ama hala engelli kalır belkide aktif olarak çalışan bir uygulama da vardır.

@şello ilk önce çalışan uygulamayı kapatman gerekir. bu virüs kendini başlangıca eklemiş olabilir.

orko şello benim nick kadar ilginçler...

başlat/çalıştır/msconfig başlangıç sekmesindeki gereksiz olanları kaldır, hatta sadece antivirüs programı kalsın, istersen birde msn diğerlerini kaldır

sonra bilgisayarı baştan başlat ve açılıştaki ciddi değişiklikler olabilir sorusuna tamam birdaha gösterme de.

daha sonra engellemeyi kaldırman lazım

başlat / çalıştır / regedit

HKEY_CURRENT_USER\Software\Policies\Microsoft\Inte rnet Explorer\Control Panel\HomePage
Kaynak: Wardom http://www.wardom.org/showthread.php?t=358934

bu adresi takip edip bunun değerini 00000000 olarak değiştir.

artık engelleme kalktı. anasayfanı istediğin gibi değiştirebilirsin.

virüsün örnek vb kodlarına bakmak isterseniz aşağıdaki konuda mevcut

http://www.wardom.org/visual-basic-v...i-t214967.html

Düzenleyen mbk_kbm : 03-12-2010 at 17:40.
mbk_kbm Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla

Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Konuya Oy Ver
Konuya Oy Ver:

Gönderme Kuralları