|
İp Buldum Pc giremiyom(kızla kavgalıyım) |
|
|||||||
| SAYIN ZİYARETÇİ: |
| Türkiye'nin en büyük bilgi forumlarını gezmektesiniz. Forumlarımıza üye olmak için hiç bir ücret ödemeniz gerekmez! Ayrıca forum üzerinde güvenliğinizi tehdit edecek hiç bir unsur bulunmamaktadır. Üye olarak bilgisayar güvenliğinizi riske atmayıp, aksine anlatılan bilgilerle daha da güvenli olmasını sağlayabilirsiniz! Ayrıca sizde bilginizi bizimle paylaşabilirsiniz!Paylaşım için belli bir konuda bilgi sahibi olmak zorunda değilsiniz! Hackingden, programlamaya, Türk Tarihinden, eğlenceye kadar her konuda bilgi paylaşımı Wardom'da. Kayıt olmak için buraya tıklayabilirsiniz. |
|
|
Konu Araçları | Bu Konuda Ara | Rate Thread |
|
|
#1 |
|
Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Jan 2010
Üye numarası: #418113
Karma etkisi: 0
![]() Karma: 10
|
arkadaşlar ben bizim kızla kavga ettim pc girip masaüstünü güzelleştircem
![]() 8 yıldır pc kulanıyom programlardan anlarım 1 kere anlatmak yeterli ama Essenial net tools indirdim yapamadım direk indirdim kurdum ip yaz girmedi ondan önce ag ile ilgili bişey yapılıyomuş kmse söylemiyo bulamadım kısacası ip var ama nasıl baglancam bizim kızın modem vinn modemlerden bu arada. Kaynak: Wardom http://www.wardom.org/showthread.php?t=348465 CMD DEN TEAWİER DİE program var onu kurup girebilirmiyim azda olsa anlmaşsınıdır demek istedigimi yada bana cmd den pc nasıl baglancamı detaylı bi şekilde anlatırmısınız dosya nasıl ekliycemi masaüstünü nasıl degiştircemi BEYLER LÜTFEN KIZLA ARAMI DÜZELTMEM LAZIM EN İYİ YÖNTEM BU YARDIM |
|
|
|

|
|
#2 |
|
1st Class WarrioR
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Sep 2006
Üye numarası: #89821 Yer: istanbul
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 4007
|
Kardeş sen ip iel o kızın pc sine girebilirisin ancak ip ler değişiyor belli bir zamandan sonra ayrıca masaüstünü güzelleştirmek için trojan tarzı uzak yönetim programları atman lazım Essentialnettols sadece paylaşıma açık olan pc lere girebilir,senin yapmak istediğin olay pc de tam denetim sağlamak o zor kardeşim trojan yedirmen lazım.
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Jan 2010
Üye numarası: #418113
|
krdşm ben ip msn her girip cıktıgında alıyo essentialnettools denedim ip bi hata gibi bişey geldi
Kaynak: Wardom http://www.wardom.org/showthread.php?t=348465 trojenler çalışmıyo bir dünya trojen indiridim denedim olmadı pc format attım ms dostan teamwier uzaktaki pc baglan programını atsam kurmak sorun olcak onda kuramıycagm içinde olmuycakms dostan girmenin yolunu biliyom bana msdosdan masaüstünü nasıl degirtirebilirim? kodu lazım verirmisinz? yorumun için saol krdşm |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Banned
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jun 2009
Üye numarası: #335774 Yer: Yerel Disk (D:)
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 725469
|
uzak masa üstüne girme şekli trojan olmadan ama onunda portu açık olmalı dostum yinede bi bak istersen...
Kaynak: Wardom http://www.wardom.org/showthread.php?t=348465 http://www.wardom.org/showthread.php?t=331446 |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Sep 2007
Üye numarası: #144230
|
trojan işi bir tarafa karşı tarafın herhangi bir programı kurmasına yardımcı olmak için masa üstünü gösteren ve benim mouse ile karşı bilgisayara tarif de edebileceğim bir konu bulunmakta mıdır sitede. biraz arama yaptım ama bulabilmiş değilim. acemiyim konuyu toparlayabildim mi bilmiyorum
|
|
|
#6 |
|
Daimi Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Apr 2009
Üye numarası: #325412
Karma etkisi: 1708
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 170603
|
Sosyal mühendislik dene, kimliğini değiştirip kız ile iletişime geç (herhangi bir arkadaşıymış gibi muhabbet) sonrasında trojan, rat yollaman gerek ki bunları kendine ayarlaman için biraz hack bilmen gerekir.
|
|
|
#7 | |
|
Forum Kalfası
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Nov 2008
Üye numarası: #281906 Yer: Teknik Servis + Ev + Üniversite Bitti :D + Kafes : )
Karma etkisi: 22759
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 2275685
|
Alıntı:
![]() Kullanıcı parolalı olması lazım. Uzak masaüstü açık olması lazım. 3389 portunun yerel bilgisayara açık olması lazım. Çok çalışman lazım çokkkk |
|
|
|
|
![]() |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Konuya Oy Ver | |
|
|