MSN me giremiyorum

-

Sosyal Medya ve IM (Skype,vb) Güvenliği - Hatalar - Soru&Cevap - Arkadaşlar iki gündür msn me giremedim. Başka bir bilgisayardan ve ıp numarasından denedim. yine giremedim. obaşka bilgisayarda uyarı verdi liste kullanımda değil diye.sonra hotmailden girdim ve şifremi değiştirdim. sonra o bilgisayarda msn me girebildim. Fakat eve geldim şimdi yine giremiyorum. Böyle neden oluyor. Yardım ederseniz sevinirim.



Geri Dön   Wardom.Org > Bilgisayar Güvenliği > Sosyal Medya ve IM (Skype,vb) Güvenliği > Hatalar - Soru&Cevap

2621 ziyaretçi, 8 mesaj.
 
Eski13-07-2007, 23:52   #1
bozkurttalat
 
MSN me giremiyorum - bozkurttalat
Arrow MSN me giremiyorum

Arkadaşlar iki gündür msn me giremedim. Başka bir bilgisayardan ve ıp numarasından denedim. yine giremedim. obaşka bilgisayarda uyarı verdi liste kullanımda değil diye.sonra hotmailden girdim ve şifremi değiştirdim. sonra o bilgisayarda msn me girebildim. Fakat eve geldim şimdi yine giremiyorum. Böyle neden oluyor. Yardım ederseniz sevinirim.
 
anahtar kelimeler     0
MSN me giremiyorum
anahtar kelimeler:

MSN me giremiyorum.


Eski14-07-2007, 14:43   #2
Amele-3
 
MSN me giremiyorum - Amele-3

Dostum bi caps koyarsan yardımcı olabiliriz!
 

Eski15-07-2007, 09:28   #3
bozkurttalat
 
MSN me giremiyorum - bozkurttalat

kardeş şimdi durum şöyle evımdeki bilgisayardan hotmail.com a bir türlü giremiyorum. ayrıca msn me şifremi yazıp girdiğimdede bi sorun var diyiyor. Sorun gider diyorum sonra tamamlandı diyo yine giremiyorum. Amma velakin başka bir yerden hotmail.com a girebiliyorum msn mide açabiliyorum. Şimdi benım tahmınıme göre benım bilgisayarımdan yada adsl hattımdan kaynaklanan bu problemi nasıl giderebilirim.

Saygılarımla
 

Eski15-07-2007, 09:37   #4
Sherlock_
 
MSN me giremiyorum - Sherlock_

Herkese gunaydın TALAT selam

buraya

bir goz gezdir....

Boyle bir problem var sanırım bilgisayarında kendi bilgisayarında açıp karşı tarafta bir yerde açamaman bu sonucu doğuruyor...


Tavsiyem....

msn'yi KALDIR

C:\Documents and Settings\USER\Local Settings\Application Data\Microsoft\Messenger

klasoru içindeki dosyaları temizle....

senin bilgisayarında yasaklanmış durumda suan acamıyorsun....

YA DA FORMAT BU İŞİ COZER....... HİÇ AFFETMEMZ

Düzenleyen Sherlock_ : 15-07-2007 09:41.
 

Eski15-07-2007, 10:36   #5
bozkurttalat
 
MSN me giremiyorum - bozkurttalat

Alıntı:
Orjinal Mesaj Sahibi Kemalist24 Mesajı Göster
Herkese gunaydın TALAT selam

buraya

bir goz gezdir....

Boyle bir problem var sanırım bilgisayarında kendi bilgisayarında açıp karşı tarafta bir yerde açamaman bu sonucu doğuruyor...


Tavsiyem....

msn'yi KALDIR

C:\Documents and Settings\USER\Local Settings\Application Data\Microsoft\Messenger

klasoru içindeki dosyaları temizle....

senin bilgisayarında yasaklanmış durumda suan acamıyorsun....

YA DA FORMAT BU İŞİ COZER....... HİÇ AFFETMEMZ

yav kardeşim ne olduysa formattan sonra oldu. format çektikten 23 gun sonra giremez oldum. başka bilgisayarlarda girebiliyorum ama kendi bilgisayarımda giremiyorum.
 

Eski18-07-2007, 12:06   #6
bhdrtrgt
 
MSN me giremiyorum - bhdrtrgt

arkdslar msn sıfremı unuttum gıremıorum yardımcı olurmsunuzz
 

Eski18-07-2007, 12:09   #7
brknesta
 
MSN me giremiyorum - brknesta

aynısı bendede olmustu...

msn mı de sıldım ıcındekılerıde daha sonra 1 gun gıremedım sonra ıse kendılıgınden gırdı.. gecer (;
 

Eski18-07-2007, 12:11   #8
ŦĤέмảỲ
 
MSN me giremiyorum - ŦĤέмảỲ

bozkurttalat, şu linke bak belki işine yarar

http://www.wardom.org/msn-messenger-...ri-t98592.html

bhdrtrgt, eğer kayıt sırasında doldurduğun gizli soru gibi bilgileri tam girersen şifreni veriyorlar diye biliyorum..
 

Eski18-07-2007, 12:20   #9
bhdrtrgt
 
MSN me giremiyorum - bhdrtrgt

gızlı sıfremıde unuttumsıfremı dun degstım fakat sımdı hatırlamıorm
 

Cevapla





Şu Anda Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir)
 

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şuan saat: 13:18.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)



pvp serverler, ukash, Maç Özetleri, diğer yarım son bölüm, kırmızı shop, dövme, kız oyunları


İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden biri olan Wardom Internet Adresimizde 5651 Sayılı Kanun’un 8. Maddesine ve T.C.K’nın 125. Maddesine göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. Wardom hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler için webmaster \@wardom.org adresi ile iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 3 (üç) gün içerisinde Wardom yönetimi olarak tarafımızca gereken işlemler yapılacak ve avukatlarımız size dönüş yapacaktır.