|
MeHMeTSeCKiN2 --> Olympia! |
|
|||||||
| SAYIN ZİYARETÇİ: |
| Türkiye'nin en büyük bilgi forumlarını gezmektesiniz. Forumlarımıza üye olmak için hiç bir ücret ödemeniz gerekmez! Ayrıca forum üzerinde güvenliğinizi tehdit edecek hiç bir unsur bulunmamaktadır. Üye olarak bilgisayar güvenliğinizi riske atmayıp, aksine anlatılan bilgilerle daha da güvenli olmasını sağlayabilirsiniz! Ayrıca sizde bilginizi bizimle paylaşabilirsiniz!Paylaşım için belli bir konuda bilgi sahibi olmak zorunda değilsiniz! Hackingden, programlamaya, Türk Tarihinden, eğlenceye kadar her konuda bilgi paylaşımı Wardom'da. Kayıt olmak için buraya tıklayabilirsiniz. |
|
http://img182.imageshack.us/img182/1528/aqvq5.png Herşey resimde... 8)
|
|
|
Konu Araçları | Bu Konuda Ara | Rate Thread |
|
|
#1 |
|
Daimi Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Nov 2006
Üye numarası: #96958 Yer: Hatay
Karma etkisi: 33
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 2996
|
![]() Herşey resimde... 8)
...Arkadaşlar, sizden bir ricam olacak. Eğer benim yazdığım mesajlarda herhangi bir imla hatası, Türkçe'mizin uygunsuz kullanımı gibi bozukluklar görürseniz, lütfen bana özel mesajla bildirin, düzelteyim. Sivilceli bir ergen iken olayın farkında değildim ama hatamı düzeltmeye çalışıyorum. Şunu unutmayın, dil namustur, ve eteğin altında değil ağzın içindedir. Şimdiden sonsuz teşekkür ederim. Saygılarımla.
|
|
|
|

|
|
#2 |
|
Forum Ustası
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Aug 2006
Üye numarası: #82972 Yer: İstanbul
Karma etkisi: 3392
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 338438
|
Türkçe Patch ii olmuş
![]()
|
|
|
#3 |
|
Forum Kalfası
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: May 2006
Üye numarası: #68509 Yer: İstanbuL...!
Karma etkisi: 47
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 4223
|
gusel char anahtar gorevini yapipda 55 oldun demi??
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Daimi Üye
|
...Arkadaşlar, sizden bir ricam olacak. Eğer benim yazdığım mesajlarda herhangi bir imla hatası, Türkçe'mizin uygunsuz kullanımı gibi bozukluklar görürseniz, lütfen bana özel mesajla bildirin, düzelteyim. Sivilceli bir ergen iken olayın farkında değildim ama hatamı düzeltmeye çalışıyorum. Şunu unutmayın, dil namustur, ve eteğin altında değil ağzın içindedir. Şimdiden sonsuz teşekkür ederim. Saygılarımla.
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Banned
![]() Kayıt Tarihi: Jan 2007
Üye numarası: #106159
Karma etkisi: 0
![]() Karma: -12
|
bazı sorularım olcak;
1-)fpler + kaç??? 2-)attack kaç??? 3-)defans kaç??? Kaynak: Wardom http://www.wardom.org/showthread.php?t=111919 benimde maneste var bunun gibi (+7 fp set,+8cleaver&+7md ama eziqq lwl 52 ) |
|
|
|
|
|
#6 | |
|
Daimi Üye
|
Alıntı:
atack 1000+ idi dfs 4xx idi soyuLDu..Çoktaan oyunu da bıraktım sizde bırakın bnceeEDIT : Lazım olursa;Bu charın ID ve PASS isteyen PM atabilir bana ...
|
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Forum Kalfası
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Apr 2006
Üye numarası: #63479 Yer: Konya Meram Fen Lisesi