|
Sizce 1st Class olmalı mıyım? Faydaları Nedir? |
|
|||||||
| SAYIN ZİYARETÇİ: |
| Türkiye'nin en büyük bilgi forumlarını gezmektesiniz. Forumlarımıza üye olmak için hiç bir ücret ödemeniz gerekmez! Ayrıca forum üzerinde güvenliğinizi tehdit edecek hiç bir unsur bulunmamaktadır. Üye olarak bilgisayar güvenliğinizi riske atmayıp, aksine anlatılan bilgilerle daha da güvenli olmasını sağlayabilirsiniz! Ayrıca sizde bilginizi bizimle paylaşabilirsiniz!Paylaşım için belli bir konuda bilgi sahibi olmak zorunda değilsiniz! Hackingden, programlamaya, Türk Tarihinden, eğlenceye kadar her konuda bilgi paylaşımı Wardom'da. Kayıt olmak için buraya tıklayabilirsiniz. |
| Anket Sonuçlarını Göster: Sizce 1st Class olmalı mıyım? Faydaları Nedir? | |||
| Evet |
|
1,439 | 84.25% |
| Hayır |
|
269 | 15.75% |
| Oy Verenler: 1708. Bu ankete oy veremezsiniz | |||
![]() |
Aiblerim ve 1st class üyeler sizce 1st class olmalı mıyım. Bunu objektif olarak kar payı gütmeden söylerseniz çok sevinirim! :)
|
|
|
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Konuyu Puanla:
|
|
|
#1 |
|
Forum Kalfası
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Sep 2008
Üye numarası: #256546
Karma etkisi: 3075
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 307215
|
Aiblerim ve 1st class üyeler sizce 1st class olmalı mıyım. Bunu objektif olarak kar payı gütmeden söylerseniz çok sevinirim!
![]() |
|
|
|

|
|
#2 |
|
Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Aug 2008
Üye numarası: #249777
Karma etkisi: 0
![]() Karma: 12
|
Bence olmalısın..
|
|
|
#3 |
|
Forum Kalfası
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Sep 2007
Üye numarası: #145736 Yer: /usr/bin
Karma etkisi: 1414
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 141037
|
Amacın ne.Hacker olmak mı.Sadece 1 st class sana bunu kazandırmaz.Önce programlamaya yönelmelisin.1 st class ben üyesi olmasamda biliyorum ki sizin başka hiçbir yerde bulamayacağınız bilgi ve programları içerir.
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Forum Kalfası
|
Amacım kendimi geliştirmek.
Söylediğin iki konuda da fazlaca bilgim var. Megabros hocam dan da eğitim alıyorum. Tek amacım kendimi geliştirmek. Aynı konudaki bütün makaleleri okur, aynı konuda farklı bakış açıları kazanırım. He bide şu keylogger olayı war. Kolay değil av lere yakalanmaması! ![]() Kaynak: Wardom http://www.wardom.org/showthread.php?t=232732 // bu arada efekan +1 werdim ![]() Not: Unutma damlaya damlaya göl olur ![]() |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Forum Kalfası
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Sep 2007
Üye numarası: #145736 Yer: /usr/bin
Karma etkisi: 1414
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 141037
|
Paran varsa ol ne diyim
Yalnız bende yok onu söyliyim![]() |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Fotoğrafçılık Bölümü Editörü
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Apr 2006
Üye numarası: #60756
Karma etkisi: 17497
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 1748924
|
Merhabalar,
Eğer maddi olarak sorun olmayaçaksa senin için bence üye olmalısın, Wardom'da oldugu gibi 1st class da da herkes elinden geldiğince bir birini ne yardımcı oluyor, Kaynak: Wardom http://www.wardom.org/showthread.php?t=232732 tabiki kendini geliştirme konusunda sana çok yardımcı olacakdır. iyi akşamlar |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Administrator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Dec 2004
Üye numarası: #1
Karma etkisi: 4746
![]() Karma: 473663
|
Wardom olarak http://www.wardom.org/1stclass.php adresinde 1stClass'ın size kazandıracaklarını ve sunduklarını hem yazdık, hem de ekran görüntüsü ile gösterdik.
Bunu dışındaki bu konudaki bütün yorumlar mevcut 1stClass Üyelerin ya da Wardom Üyelerinindir; dolayısıyla kar payı gütmeden yazılmıştır/yazılacaktır.
|
|
|
#8 |
|
Forum Kalfası
|
tek hayır diyen benim sanırım
![]() peki olabilirim ancak banka olayı sorun yha paypal olabilir mi? |
|
|
|
|
|
#9 | |
|
Daimi Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Mar 2005
Üye numarası: #5256 Yer: Hayal Kırıklığının Başkenti..
Karma etkisi: 290
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 28418
|
Alıntı:
6 Aylık: 36 YTL göndererek m3hm3t3 aynı aderse ödeme hakkında bilgi ver...ZIIIIIIIttttttt anında görüntü =)
|
|
|
|
|
#10 |
|
Administrator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Dec 2004
|
Chatlaq_ceza'nın dediği paypal adresine aktarabilrirsiniz. Dediği gibi "anında görüntü"; neredeyse ödemenin ardından anında aktifleştiriyorum hesapları
![]()
|
|
|
#11 |
|
Forum Kalfası
|
güsel doclar beni çekti ztn prolarda iş war
![]() ama açıkçası benzer prolar nette bulunmaka [ne kadar güvenilir bilmem] hemde prolar 1st class dolunca bitio ve anca panelden idare edilio ![]() doclar ve şu anlık cvp olayı beni cazbetti Kaynak: Wardom http://www.wardom.org/showthread.php?t=232732 bi de güncel exploitlere çok ihtiyacım war hala milw0rm un nası kullanıldığını hala çözemedim ![]() |
|
|
|
|
|
#12 |
|
Administrator
|
Internet Explorer Trojanının benzeri yok malesef
.Keylogger antiviruslere yakalanmadığı gibi, yaptığı işlemde antiviruslere yakalanmıyor . Yani sağda solda dağıtılan keyloggerları taratıyorsunuz bir şey cikmiyor(ki bir şey cikmasa bile herkese açık olduğundan kısa sürede tanınır) ama bir şey cikmamasi keylogger calistiginda antivirus yazılımının api'leri izlemeyip bunu yakalmayacağı anlamına gelmez ve yakalamıyorsa o antivirusu kullanmayın . Kaspersky'de herhangi bir keylogger calistirdiginiz size klavye girdilerini yönlendirdiğini uyarır. Virus olarak uyarı vermese bile . Ancak bu bizim keylogger'da yok.Jpeg ve exe bilrleştiren yazılımda yok. Stubının antiviruslerce tanınmadığı binderda yok. Hatta stubının tanınmasını geçin, herhangi bir binder bilgisayarınıza dosya kopyalarsa antivirus yakalar. İsterseniz hesap makinasıyla,painti birleştirin deneyin . Antivirus hemen farkeder; ama bizim birleştiricimiz yine antiviruslere yakalanmadan yapar bu kopyalamaya işlemlerini .Yani bırakın benzerlerini, 1stClass için yazdığım yazılımların tamamı sistem açıklarını kullanıp antiviruslere yakalanmadan calisir. Dikkat edin, antivirusler tanınmadan demiyorum, yakalanmadan. Hem tanınmıyor, hem de yakalanmıyor .Kaynak: Wardom http://www.wardom.org/showthread.php?t=232732 Yani 1stClass'taki bir binderı çalıştıran en iyi configure edilmiş Kaspersky ve Firewall'u aktifken bile bizim dosyalarımız sorunsuzca calisir. Hatta 1stClass Forumlarda keyloggerı Kaspersky için patch diyip açtıranlar bile var .
|
|
|
#13 |
|
1st Class WarrioR
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Sep 2008
Üye numarası: #257754
Karma etkisi: 180
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 17886
|
Ben şöyle bi örnek vereyim nod32 ye entegre edip 21 kişiye antivirüs programıyla birlikte trojan kurdurdum. Kurbanların %90 Hack sitelerinden geldi...
1stclass a üye olmalısın. Altyapım var diyosun, çalışıyorum diyosun. Dökümandan, exploitten programdan ziyade 1stclass ın hızlı soru cevap sistemi işine çok yarayacak, kendini geliştirmen için çok faydası olacaktır. Mehmet saolsun bütün sorulara sorunlara yetişiyor. Bazen düşünüyorum acaba BOT mu bu mehmet diye :P Programları da bu desteğin yanında BONUS olarak düşün. Şaka bi yana o piyasadaki bilgiler, hack programları hikaye... Bir adım önden gitmek istiyorsan üyelik şart. Örneğin wardom forumlarında wordpress açığı yayınlandı geçen hafta. Bu açık wardom ve diğer hack siteleri forumlarına düşmeden 1 hafta önce 1stclass ta tartışılıyordu. ![]() Kaynak: Wardom http://www.wardom.org/showthread.php?t=232732 Karar senin... |
|
|
|
|
|
#14 |
|
Forum Kalfası
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Sep 2006
Üye numarası: #86141
Karma etkisi: 2224
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 221900
|
gelişime açık güzel bir yer olmanda yarar var bence
|
|
|
|
|
|
#15 |
|
Administrator
|
Haha BenX, olayı bitirmişsin
kimse antiviruste yüklemeyecek artık .Dosya birleştiricimiz de yazdığım gibi yapılmamış, farkedilmeyen teknolojidir ![]()
|
![]() |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Konuya Oy Ver | |
|
|