1 Mayıs olaylı başladı

intelligence
Banned
Arkadaş illada mecburmusunuz kutlamaya!

Sizin kutsallarınız arasındamı yer alıyor 1 mayıs!

Devlet izin vermiyorsa kutlamasanız olmazmı?

İzinsiz gösteri kanununa neden karşı geliyorsunuz.

Siz böyle devlete karşı gelip,

Polise taş atanları eleştireceğinize burada polise demediğinizi bırakmadınız .

Sonrada vatanperver olarak geçinirsiniz.

Atatürkçüyüm, Kemalistim deyip etrafı ateşe veriyorsunuz.

Atatürk olsaydı şimdi sizi taksim de Devlete karşı gelirken ne yapardı hiç düşündünüzmü.

Hem kendi polisine taş atacaksın hem Atatürkçüyüm diyeceksin!

Yeni bir sembol bulun artık kendinize.

Atatürkün arkasına saklanıp iş çevirmeyi artık kimse yemiyor.

misafir916
Forum Ustası
onlarda kolkola kutlanıyormuş bak.kendin diyorsun.oysa türkiyede genelde iş yerlerinin camları kırılıyor ortalık savaş alanına dönüyor.

ugurr_xy
Forum Kalfası
onlarda kolkola kutlanıyormuş bak.kendin diyorsun.oysa türkiyede genelde iş yerlerinin camları kırılıyor ortalık savaş alanına dönüyor.
Bak genelde diyorsun:)
Ben bu ülkede barış-kardeşlik içinde kutlanan 1 mayısları da biliyorum..İtirazım şuna..Provakotörler karışıyor diye bütün işçilerin bayramını burnundan getirmek ne kadar demokratik..Siyaset bölümünde de dediğim gibi;Eğer güvenlik önlemleri altında izin verilseydi Taksim'e bundan daha fazla olay çıkmazdı çıkamazdı..Ve izin verilipte suistimal edilseydi iyi niyet o zaman Tayyip Erdoğan bu kararının arkasına bir çok destek alırdı..

Saygılar..

neronaga
Elit Üye
vayy devletin kahraman polisi , pkk çapulcularından tırstığı gibi tırsmadı demek.. Helalll.. çapulcu kollar, işçi döver.. Gün gelir devran döner!

Bu arada Taksim için 30 nisan akşamına kadar inatlaşıp 1 mayıs sabahı su koyvererek İnsanları gerip bu hale düşüren SENDİKA bozmaları ve Hükümete yazıklar olsun

alpi_09
En istikrarlı üye
- damat tayyip bu ülkeyi bölmek için görevlendirilmiş biridir...

- Bu görevini yerine getirmek için her türlü gerginlik ortamı yaratılmalıydı...

- damat tayyipte hem bu gerginlik ortamını yaratmak hemde Türk halkına ve işçisine olan kinini kusmak için ayak takımı dedi...

- Daha sonrada Taksimi kapattı...

- Daha sonrada fetonun polisleri işçiyi dövmek işine girişti...

- Böylece işçinin devlete olan kini arttırıldı...

- Amaçları olan bölünmeye giderken işçilerden bir direnç görmeyeceklerinin umuyorlar...

swarthy90
Forum Ustası
Haberleri izledim acıdım ne polisin nede işcinin sucu var suc hükümetle sendikaların ikiside inat etmese sorun olmaz

misafir916
Forum Ustası
vayy devletin kahraman polisi , pkk çapulcularından tırstığı gibi tırsmadı demek.. Helalll.. çapulcu kollar, işçi döver.. Gün gelir devran döner!

Bu arada Taksim için 30 nisan akşamına kadar inatlaşıp 1 mayıs sabahı su koyvererek İnsanları gerip bu hale düşüren SENDİKA bozmaları ve Hükümete yazıklar olsun
pkk çapulcularından tırsılmıyor zaten.
şöyle düşün
biz onlara saldırsak
iki gün sonra
Türkiyede ''kürt Kıyımı'' demiyecekler mi?? ;)

saygılar..

misafir916
Forum Ustası
yetmemeyle alakası yok.
şöyle düşünün.
çıkan olaylarda birkaç kişi ölse.
abd ve ab başımıza çıkmayacak mı ?
kürt soykırımı demeyecek mi ?
açıkçası ben buna bağlıyorum,yoksa o vatan hainlerinin kafasına 2 kurşun sıkmak çok mu zor ?
benim elime silahı ver,düşünmeden sıkarım

ugurr_xy
Forum Kalfası
Abd avrupa cart curt öyle diyecek diye pkklılara izin vereceksek bırakın başımıza amerikalı bir başbakan gelsin.

Gila
Moruk Moderator
Site Yetkilisi
Vay canına be :)

7 Sene öncesiymiş.

1 Mayıs'ta olup bitenleri naklen vermişim foruma :)

Gila
Moruk Moderator
Site Yetkilisi
Tam da hortlatılacak konu. Hem vallahi, hem billahi

Eskiler yad eder, yeniler eskilerin ne kadar sıkı dostlar olduğunu hatırlarlar