10 Gb yéRli - YabaNci mP3 ar$ivi

karaqedi
Forum Kalfası
Arkada$lar cok mérak ettigim icin soruyorum hep aklimda da...
Elimde 10gb hdd ve 7gb da cdlerde olmak uzere binlerce mp3 bulunuyor bir web sitesi yapsam sinirsiz hosting alsam bu isten para kazanma imkanim nedir? birde turkticaret.net de sinirsiz web alani diye kampanya yapiyor ama duydugum kadari ile bw den kısıyormu$ oda yillik 10gb mi$ bir fikir ali$veri$inde bulunursak memnun olurum ha birde 50-60gb da kisa kisa filmlerden ve full filmlerden olusan bir adult arsivim var bununn icinde extra farkli bir site yapsam diyorum :) kac milyon dolar tutar :) mp3 de bir numara dazlak.com tabi sozumuz yok :)

Stonkeep
Moderator
Yönetici
turkticarete hic guvenme, zaten mp3 host edemezsin orda, ayrica sinirsiz filan die bisi yok o sadece kandirmak icin milleti yoksa ne ole cok buyuk dosya bulundurabiliyorsun yada dedigim gibi mp3 filan bulunduramiyorsun.

10gblik bir mp3 sitesi acmanda baya bir tuzlu olur :)

karaqedi
Forum Kalfası
anladim ben gercekten para kazandiracagini bileyim her ise girerim... diyelim kurduk siteyi nasil kazanicaz para onemli olan bu insanin aklina ilk once hep reklam fln geliyor ama yeterlimidirki? yada reklam verecek saglam para verecek firma v.s. nerden bulunacakki

NorthWind
Banned
adam gibi kendine bir dedicated server kiraliyacaksin o is icin. ama fiyatlar turk parasina gore baya pahali... 70 dolardan filan basliyor aylik. kararliysan en iyi cozum bu. arti bandwithi cok veren yada sinirsiz veren yerden kiralamalisin...

karaqedi
Forum Kalfası
yeterli populeriteden sonra uc dort firma reklami ile ayda 300 dolara yakin para kazandiran siteler oldugunu duymustum tabi ozgun fikirler bu miktari dahada arttirabilir...

jackal
Forum Kalfası
Selam bu işin içinde olan birisi olaak konuşuyorum,
Turkticaret vs bır çok turk fırması sınırsız dıyor ancak sınırsız dıye bır şey yok burdakı sınırsız deyımı ANLIK sınırsız olark kullanılıyor aynı zamanda mp3 ve exe programalrına izşin vermıyorlar bende superonlıne nın var mesela 20 mb ustu download a izin vermıyor :)
Bu iş için onceıkle kendıde dected alacaksın, kı tr de fıyatlar pahalı yurt dışına bağlı bir decited alacaksın, Eğer kafanda boyle bir iş var ise, benım sıtemı destekleyen
istek.net le irtibata gec benım adımı soyle kendılerınde decited var bır çok ve bazı şartlar ile mp3 e izin verıyorlar aylık 50 doalr civarında br para ile buyuk bir host alırsın,
gelelım kazanç konusuna site acaaksan asla clc k programalrına veya refere lere uye olmıyacaksın çunku hç paranı vermıolar bunun yerıne piyasaya bakıp reklma veren sitelere mail atıp fiyat gececeksın orneğin en bu tur bir stratejı uyguladım aylık gelırım ortalama 300 YTL civarı ve Mart ayına kadar boş reklam alanım yok :)
ancak mp3 zor iş guncel olman lazım :)
bu tur bir işe gireceksen gerçekden sana yardımcı oluru piyasada kullanılan mp3 portal scriptlerı elımde bulunuyor :) yardımcı olurum sana...

zubin
Cool Üye
Üniverste yurduna (sınırsız internet && hızlı bağlantı)
bi tane bilgisayar koy static ip olayıyla kendi bilgisayarını server yaparsın bilmiyorum ama belki olur.

karaqedi
Forum Kalfası
Bizim uyniversitenin kendine hayri yok valla :)

Hmmm guncellik progblem degil ya ogrenci evi bide adsl olunca elimin altinda zaten gunumun on saati nerdeyse internette geciyor acaba pcye 2mb baglanti alip kendi kendimemi birseyler yapsam :) yada su statik ip olayına egilmek lazim enazından bir deneme olabilir bir domain alip buna yonlendiririm bu arada reklam için firma bulunca da dedicated alirim fena da olmaz :) yardimlarinizi esirgemeyin benden eheh biraz ugraşıyım ben bu olayla...

zubin
Cool Üye
kendine 2048 bağlantı alsan saniyede 512 gönderirsin sitene yığılma olduğunda hiç bi işe yaramaz boşu boşuna aylık ücret ödemiş olursun
ama yine yurt meselesine dönelim yurtta kalan kimse dışarıya veri göndermez hep download yapar böylece tüm upload bandı sana kalır.
Deneyecek arkadaş olursa haber versin.:))

karaqedi
Forum Kalfası
ok ozaman soyle bir yol izlesek suanki baglantimla iss ile web olayina gierim pcyi bir iki hafta hic kapatmam siteyi tamamen kurrarim alan adi v.s. alip yonlendirme yaparim bu iki hafta icindede iki uc reklam verecek yer bulabilirsem webden ucretli satin alip ise baslarim :)

jackal
Forum Kalfası
keşke her şey bu kadar kolay olailse...
yazmışsın ama açık açık soylıyım tutunamazssın bence decited felan almadan dalma olaya once bvır sermaye yatıracaksın kı kazanasın 1 yıldır bu işteyım 6 aydır kazanmaya başladım ben hesap et... 6 ay boyunca cepten ver babam ver

karaqedi
Forum Kalfası
:) elbette bukadar kolay olmasini bende beklemiyorum bensadece en ucuz baslangii nasil yaparim derdindeyim :)