10 sene geçmiş aynı adamlar hala forumda

KARANLIKBASTI
Daimi Üye
Foruma üye olalı 10 seneyi devirmişim. 9 sene önce aktif kullanırdım sonra birden bıraktım. Her neyse o zamanlar forumda tanıdığım bir kaç kişi vardı(popüler) şimdi yukarıdaki üyeler sekmesine bastım halen buralarda takılıyorlar bir değişik oldum ne bileyim yazayım dedim

vantura
Super Moderator
Site Yetkilisi
Foruma üye olalı 10 seneyi devirmişim. 9 sene önce aktif kullanırdım sonra birden bıraktım. Her neyse o zamanlar forumda tanıdığım bir kaç kişi vardı(popüler) şimdi yukarıdaki üyeler sekmesine bastım halen buralarda takılıyorlar bir değişik oldum ne bileyim yazayım dedim
Öncelikle hoşgeldiniz
11 yıl oldu buradayım..
sizi de daha sık görmek isteriz....

Son düzenleme:
Gila
Moruk Moderator
Site Yetkilisi
Ben henüz on yılı deviremedim.

Bir kez damarlarımıza girdi, çıkart çıkartabilirsen

Öyle üyeler var ki, yıllardır tek satır yazmazlar ama yıllardır hala belli konuları muntazam takip ederler

Çoluk çocuğunuzu wardom'dan uzak tutun

Ben yandım el yanmasın :cool:

maekşi
Forum Ustası
Tabi bunda nick değişiklikleri yapanlarda oldu. Ergenliğimde toxic5353_ diye bi nickle girmiştim. Toxic53 te olabilir hatırlamuyorum :p

AdrenaLiN_
Forum Ustası
Evet..

Arada bir didişsek de, birbirimizi sevdiğimizin farkındayız aslında.

Arada bir geçmiş konularıma, konulara bırakılan mesajlara bakıyorum da

Ben de sütten çıkmış ak kaşık değilmişim.

Seviyorum seni kardeşim. Arada bir kusur ettiysek sen kusurumuza bakma :cool:

Forumda konularını zevkle okuduğum saygı duyduğum abimsin belki de tartisabilecegim en son kisiydin Yusuf abi nasil bir gafletle sana o lafları söyledim bilemedim yalan yok çok üzüldüm ne olursa olsun sen benim buyugumsun söylememem gerekirdi araya çok zaman girdi askerlik pomem eğitimi derken uzak kaldım forumdan kısacası bu formun tadı başka yerde yok ben seni kırdıysam senden özür dilerim abi

Son düzenleme: