10 sene geçmiş aynı adamlar hala forumda

necdet35
Co-Admin
Site Yetkilisi
Forumda konularını zevkle okuduğum saygı duyduğum abimsin belki de tartisabilecegim en son kisiydin Yusuf abi nasil bir gafletle sana o lafları söyledim bilemedim yalan yok çok üzüldüm ne olursa olsun sen benim buyugumsun söylemem gerekirdi araya çok zaman girdi askerlik pomem eğitimi derken uzak kaldım forumdan kısacası bu formun tadı başka yerde yok ben seni kırdıysam senden özür dilerim abi
Çok güzel bir davranış sergiledin ;) işte Wardom bu :)

Gila
Moruk Moderator
Site Yetkilisi
Forumda konularını zevkle okuduğum saygı duyduğum abimsin belki de tartisabilecegim en son kisiydin Yusuf abi nasil bir gafletle sana o lafları söyledim bilemedim yalan yok çok üzüldüm ne olursa olsun sen benim buyugumsun söylememem gerekirdi araya çok zaman girdi askerlik pomem eğitimi derken uzak kaldım forumdan kısacası bu formun tadı başka yerde yok ben seni kırdıysam senden özür dilerim abi
Yok yok.. Ben de az hipnelik yapmamışım.

Sanırım fetocular çekip gidince birbirimize sardık :D

alpay29
Super Moderator
Site Yetkilisi
"söz gümüşse sükut altın demişler..."

10 yıl olmadığı için..

altını tercih ediyorum :D

Forum ustası
Forum Kalfası
Vakti zamanında forumu çok sıkı takip ederdim akabinde braz soğukluk oldu ara verdim, wardom'un bağımlılık yapmasından mütevelli tamamen ayrılamadım yine takip ve paylaşıma devam ettim şimdi ise iş yoğuluğumdan dolayı arada bir nostalji olsun diye giriş yapıyorum, şöyle bir maziye baktığımda iyiki wardom'u zamanında keşfetmişim diyorum.

Zeus73
Forum Kalfası
Bende az değilmişim yav.... 12 yıl olmuş.
Foruma ilk 99 da üye olmuştum. Sonradan satıldıydımı ne olduysa o üyeliğim gitti.