10 sene geçmiş aynı adamlar hala forumda

alpi_09
En istikrarlı üye
Uzun zaman oldu...

Ama herkesin hem fikir olduğu konuya bende katılıyorum...

Forumun eski tadı yok...

Genelde insanlar bir bakıp çıkıyor...

Zaman harcamıyorlar forumda...

(-S-A-S-24-)
Forum Ustası
benim tahminim bunların tamamen algı oluşturmaktan ibaret olduğu dolar bundan sonra yatırımcısına daha çok kazandıracak çünkü hem bölge hem ülke farklı bir sürece girdi..

girnof
Cool Üye
düzenli olarak katılım gösteremesem'de takip ettiğim tarayıcı'da ilk tıkladığım sitedir wardom, var olun arkadaşlar.

Pe55iMySTiC
Forum Kalfası
Beni buraya üniversiteye hazırlanırken dersaneden arkadaşım askerde kaybolan uygarözdemirin programlar bölümünde yardımcılığını bi müddet yapan @volkan_al getirdi . O ara çok yapışmıştım wardom'a... ddos ekibi vardı hedefi gördümü indiriyolardı walla :D bi bilgisayarım vardı peeeeh 600 milyona casperdan almıştık. Pentium II 350 , 8mb ram... printer .. ekran koruyucusu pffff..... sonra üni okumaya yurtdışına çıktım bi 4- 5 yıl wardoma uğramadım taaa ki yerleşik hayata geçene kadar... Benim oğlan 2. sınıfa gidiyo abiler şimdi türkçe rusça daha sökemedi ikisinide, forumda sesli komut olsa ebemizi ağlatır da :D bu aralar minecraft çheater (Çitır) üzerine çalışıyo ipadiyle çözsün üye olcak :D

scqo
Daimi Üye
12 yıldır üyeyim uzundur girmiyorumdum. Admin üzgünüm ama hack forumunu Donanimhaber'e çevirmişsiniz yazık olmuş.. :( :( :(:( Eskiden deli gibi konular vardı fişek gibi hacklerlar. Şimdikikere "Lamer nedir ?" diye sorsam tereyağı markası mı der.

necdet35
Co-Admin
Site Yetkilisi
Facebook ve benzeri daha kullanışlı daha online işlem ve hizmetlere sahip mecralar doğal olarak tercih edilmektedir. Forum kültürü apayrı bir kavram.
Doğal olarak kişiler bu tür oluşumlara daha çok zaman ayırmaktadır.
Wardom forumları da doğal olarak bundan etkilenecektir bu kaçınılmazdır.
Global oluşumlar her zaman popülerdir.

AdrenaLiN_
Forum Ustası
Facebook ve benzeri daha kullanışlı daha online işlem ve hizmetlere sahip mecralar doğal olarak tercih edilmektedir. Forum kültürü apayrı bir kavram.
Doğal olarak kişiler bu tür oluşumlara daha çok zaman ayırmaktadır.
Wardom forumları da doğal olarak bundan etkilenecektir bu kaçınılmazdır.
Global oluşumlar her zaman popülerdir.
necdet abi şöyle bir örnek vereyim (Şu andaki aktif kişilerin 1.853 tanesi üye, 2.869 misafir ziyaretçi, 943 mobil kullanıcıdır. ) bu bir forum sitesinin güncel sayısı tek fark bu forumun profesyonel bir teknoloji tanıtım ekibi var yani yeni telefon pc vs...hepsinin tanıtımı yapılıyor.bizim sıkıntı şurada başladı burada key vs... paylaşımları satışları vardı ve en güzeli de wardom trojen ve keylogger varken buraya uğrayan vardı. o zamanlar buranın tadı tuzu güzel olurdu. Hukuksal meseleler olunca bu işler kalkınca bu hale geldi umarım eski haline gelir mehmet 1st yi tekrar açar

mydos
Forum Ustası
Telif hakkı işi
baltalıyor

Millet girip burda
Para ödemeden
proğramı full kullanıyordu
Ama ilaç veremeyince
girenler azaldı :(

necdet35
Co-Admin
Site Yetkilisi
necdet abi şöyle bir örnek vereyim (Şu andaki aktif kişilerin 1.853 tanesi üye, 2.869 misafir ziyaretçi, 943 mobil kullanıcıdır. ) bu bir forum sitesinin güncel sayısı tek fark bu forumun profesyonel bir teknoloji tanıtım ekibi var yani yeni telefon pc vs...hepsinin tanıtımı yapılıyor.bizim sıkıntı şurada başladı burada key vs... paylaşımları satışları vardı ve en güzeli de wardom trojen ve keylogger varken buraya uğrayan vardı. o zamanlar buranın tadı tuzu güzel olurdu. Hukuksal meseleler olunca bu işler kalkınca bu hale geldi umarım eski haline gelir mehmet 1st yi tekrar açar
Aynen dedığin gibi hukuksal yaptırımlar ve nette eskisi gibi serbestlik olmadığından bizim içeriğimiz olan trojan ve crack leme gibi işlemler şu an için sıkıntı :)

myarar1983
Daimi Üye
Bende yaklaşık 11 sene falan oldu. Sabah ilk işim bir kaç gazete siteleri ve ardından Wardom'a bir göz atmak çok fazla aktif olamıyorum ne yazıkki.

fearof
Forum Ustası
Şakayla karışık 8 sene olmuş WARDOM'a katılalı,iyi ki katılmışım.

Her ne kadar birbirimizi görüp tanışmasakta pek çok arkadaşım olduğu kanısındayım.İyiki varsın WARDOM.

Son düzenleme:
iaydin
Çırak
Ben de üye olalı epey olmuş (2009), şu ana kadar hiç mesaj yazmamışım bu mesaja kadar. Ne kadar ilginç...