17 nisan 2010 ehliyet sinav sonuçlari ve soru ceveplari

FOXHOUND
Forum Kalfası

17 nisan 2010 ehliyet sinav sonuçlari 30 nisan 3 mayis arasi yayinlanacaktir.

17 NİSAN 2010
TÜM EHLİYET SİNAVLARİ SORU CEVAPLARİ

not:[indirdiğiniz (pdf) dosyalarini adobe reader...vb gibi program yardimı ile acabilirsiniz]

- Yönetici düzenlemesi: :
FOXHOUND
Forum Kalfası
17 nisan 2010 ehliyet sınav sonuçlarını aşağıdaki linkten kontrol edebilirsiniz...Sınav Sonuçları bu akşam 31.04.2010 18:30 kadar yayınlanmaza 3 Mayıs 2010 pazartesi ye kalır....

17 NİSAN EHLİYET SİNAV SONUÇLARİ LİNKTEN KONTROLEDE BİLİRSİNİZ

NOT: SİNAVİ GEÇEN ARKADAŞLAR 8 MAYİS 2010 'DA DİREKSİYON SİNAV TARİHİ..

not: 8 mayis 2010 direksiyon sinavinda kalan arkadaşlar 2 hafta sonra tekrar direksiyon sinavina girebilecekler yanlız tekrar 30 ytl sinav harç ücreti odemek zorundalardir..

- Yönetici düzenlemesi: :
FOXHOUND
Forum Kalfası
valla şu sonuçlar çok geçikti ilk yardım sakatti benım için her an bir suprizle karşilasa bilirim .

FOXHOUND
Forum Kalfası
8 mayis 2010 direksiyon sinavinda kalan arkadaşlar 2 hafta sonra tekrar direksiyon sinavina girebilecekler yanlız tekrar 30 ytl sinav harç ücreti odemek zorundalardir..

Zycron
Forum Ustası
Direksiyon sınavında sırf heyecandan kaybediyorlar.. ben de heyecanlanmıştım çünkü ömrümde ilk kez sürücü kursunda direksiyona oturdum, 4 gün 10 dakika boyunca sürüp sınava girdim. Yine de 85 i alıp çıktım, sadece heyecana yenilmemek lazım. Emniyet kemerini takmayı benim gibi unutmayın bide :D

Furkan PARLAK
Banned
Direksiyon sınavında sırf heyecandan kaybediyorlar.. ben de heyecanlanmıştım çünkü ömrümde ilk kez sürücü kursunda direksiyona oturdum, 4 gün 10 dakika boyunca sürüp sınava girdim. Yine de 85 i alıp çıktım, sadece heyecana yenilmemek lazım. Emniyet kemerini takmayı benim gibi unutmayın bide :D
Ben sıramı beklerken

sinyal ayna koltuk kemer sinyal ayna koltuk kemer diye kendi kendime söyleniodum öyle yaptım 90la çıktım. :D ezberleyin cidden işe yarıyor. :)

Zycron
Forum Ustası
yok ya ben kemer kemer dedim 5 dakika en az :D bi oturdum ne kemer ne ayna direk el freni indir tak bas gaza yaptım :D ezberim güzel değil :D yapıştırıyorum frene basıyor kadın yandan :D

Furkan PARLAK
Banned
yok ya ben kemer kemer dedim 5 dakika en az :D bi oturdum ne kemer ne ayna direk el freni indir tak bas gaza yaptım :D ezberim güzel değil :D yapıştırıyorum frene basıyor kadın yandan :D
Sen yine iyisin frene basmış sende bendeki lavuk debriyaja basıyodu araba bi güzel bağırdı :D dedimki kavramadı heralde debriyaj bağırtıyorum motoru ordan kırdılar zaten 10 puanımı . :p

FOXHOUND
Forum Kalfası
95 aldim ... kalan 5 puanımı ya.. emliyet kemerini takmadigim için kestiler yada 3 vitese kadar ciktigim için kestiler ... hram zkkim olsun 5 puanım onlara

\Emix
Forum Ustası
ya soruları çözdümde ilk yardımdan 4 motordan 2 yanlış çıktı ama trafikten nedendir bilmem 16 yanlış çıktı yanlışmı kodladım ne yaptım anlamadım(sınav değil kendim evde çözdüm) ve ayın 23'ündede sınav'ım var a2'Den hadi hayırlısı bol bol çözmem lazım :mad:

teşekkürler

\Emix
Forum Ustası
bugün A2 Sınavına girdim sonuçlar ortalama kaç gün içinde açıklanır acaba?