17 nisan 2010 ehliyet sınav sonuçlarını aşağıdaki linkten kontrol edebilirsiniz...Sınav Sonuçları bu akşam 31.04.2010 18:30 kadar yayınlanmaza 3 Mayıs 2010 pazartesi ye kalır....
not: 8 mayis 2010 direksiyon sinavinda kalan arkadaşlar 2 hafta sonra tekrar direksiyon sinavina girebilecekler yanlız tekrar 30 ytl sinav harç ücreti odemek zorundalardir..
8 mayis 2010 direksiyon sinavinda kalan arkadaşlar 2 hafta sonra tekrar direksiyon sinavina girebilecekler yanlız tekrar 30 ytl sinav harç ücreti odemek zorundalardir..
Direksiyon sınavında sırf heyecandan kaybediyorlar.. ben de heyecanlanmıştım çünkü ömrümde ilk kez sürücü kursunda direksiyona oturdum, 4 gün 10 dakika boyunca sürüp sınava girdim. Yine de 85 i alıp çıktım, sadece heyecana yenilmemek lazım. Emniyet kemerini takmayı benim gibi unutmayın bide
Direksiyon sınavında sırf heyecandan kaybediyorlar.. ben de heyecanlanmıştım çünkü ömrümde ilk kez sürücü kursunda direksiyona oturdum, 4 gün 10 dakika boyunca sürüp sınava girdim. Yine de 85 i alıp çıktım, sadece heyecana yenilmemek lazım. Emniyet kemerini takmayı benim gibi unutmayın bide
yok ya ben kemer kemer dedim 5 dakika en az bi oturdum ne kemer ne ayna direk el freni indir tak bas gaza yaptım ezberim güzel değil yapıştırıyorum frene basıyor kadın yandan
yok ya ben kemer kemer dedim 5 dakika en az bi oturdum ne kemer ne ayna direk el freni indir tak bas gaza yaptım ezberim güzel değil yapıştırıyorum frene basıyor kadın yandan
Sen yine iyisin frene basmış sende bendeki lavuk debriyaja basıyodu araba bi güzel bağırdı dedimki kavramadı heralde debriyaj bağırtıyorum motoru ordan kırdılar zaten 10 puanımı .
95 aldim ... kalan 5 puanımı ya.. emliyet kemerini takmadigim için kestiler yada 3 vitese kadar ciktigim için kestiler ... hram zkkim olsun 5 puanım onlara
95 aldim ... kalan 5 puanımı ya.. emliyet kemerini takmadigim için kestiler yada 3 vitese kadar ciktigim için kestiler ... hram zkkim olsun 5 puanım onlara
ya soruları çözdümde ilk yardımdan 4 motordan 2 yanlış çıktı ama trafikten nedendir bilmem 16 yanlış çıktı yanlışmı kodladım ne yaptım anlamadım(sınav değil kendim evde çözdüm) ve ayın 23'ündede sınav'ım var a2'Den hadi hayırlısı bol bol çözmem lazım