ALLAH bir daha yaşatmasın arkadaşlar tek link 108 adet fotoğraf var
SinneR! Forum Ustası 16 Ağustos 2010 #1 ALLAH bir daha yaşatmasın arkadaşlar tek link 108 adet fotoğraf var
NeCoLaS Banned 17 Ağustos 2010 #3 Allah gani gani rahmet eylesin... Hala etkisinden kurtulamayanlara da afiyetle yaşam nasip eylesin.. Bu olayı yaşamayanlarada ikazlardan ders alabilmeyi nasip etsin...
Allah gani gani rahmet eylesin... Hala etkisinden kurtulamayanlara da afiyetle yaşam nasip eylesin.. Bu olayı yaşamayanlarada ikazlardan ders alabilmeyi nasip etsin...
Mainliner Forum Ustası 17 Ağustos 2010 #4 tam merkezinde olmasada istanbul'da depremi yaşamış biri olarak allah kimseye bidaha böyle bir acı yaşatmasın diyorum
tam merkezinde olmasada istanbul'da depremi yaşamış biri olarak allah kimseye bidaha böyle bir acı yaşatmasın diyorum
Jack Dani Forum Kalfası 17 Ağustos 2010 #6 Hala 1999 depremi hakkında bir çok komplo teorisi mevcut. HARPP teknolojisi gibi. Umarım bir daha böyle bir şey yaşanmaz .
Hala 1999 depremi hakkında bir çok komplo teorisi mevcut. HARPP teknolojisi gibi. Umarım bir daha böyle bir şey yaşanmaz .
nesta_34 Super Moderator Site Yetkilisi 17 Ağustos 2010 #7 Bu iki resmi ömrümün sonuna kadar unutmam mümkün değil.. Ölenlere Allah'tan rahmet dilerim.. Konu ve hatırlatma için teşekkürler..
Bu iki resmi ömrümün sonuna kadar unutmam mümkün değil.. Ölenlere Allah'tan rahmet dilerim.. Konu ve hatırlatma için teşekkürler..
Jack Dani Forum Kalfası 17 Ağustos 2010 #8 edit: 2 kez gitmiş . - Yönetici düzenlemesi: : 17 Ağustos 2010
SinneR! Forum Ustası 17 Ağustos 2010 #9 nikola tesla nın geliştirdiği olaydan bahsediyorsunuz sanırım prestij filminde de wardı o deney izlediyseniz eğer
nikola tesla nın geliştirdiği olaydan bahsediyorsunuz sanırım prestij filminde de wardı o deney izlediyseniz eğer
SkyLine. Forum Kalfası 17 Ağustos 2010 #10 Tam merkezinde depremi yaşamış biri olarak Allah birdaha böyle afet göstermesin.
HackCode Forum Kalfası 17 Ağustos 2010 #11 SinneR! demiş ki: nikola tesla nın geliştirdiği olaydan bahsediyorsunuz sanırım prestij filminde de wardı o deney izlediyseniz eğer Hepsini görmek için tıklayın... filmin adı ne acaba prestijmi bi bakmak lazım
SinneR! demiş ki: nikola tesla nın geliştirdiği olaydan bahsediyorsunuz sanırım prestij filminde de wardı o deney izlediyseniz eğer Hepsini görmek için tıklayın... filmin adı ne acaba prestijmi bi bakmak lazım
HackCode Forum Kalfası 17 Ağustos 2010 #13 SinneR! demiş ki: film prestige tawsiye ederim Hepsini görmek için tıklayın... bulamadım link atabilirmisiniz atarsanız sevinirim türkçe dublaj yada alt yazı farketmez
SinneR! demiş ki: film prestige tawsiye ederim Hepsini görmek için tıklayın... bulamadım link atabilirmisiniz atarsanız sevinirim türkçe dublaj yada alt yazı farketmez
Phantaso Forum Kalfası 17 Ağustos 2010 #15 akrabalarım o depremi yaşadılar. Çok şükür hepsi sağ kurtuldu. Ailemse depremden 1-2ay önce gölcükten antalyaya taşındı. Depremi yaşamadım çok şükür. Ölenlere Allah rahmet eylesin
akrabalarım o depremi yaşadılar. Çok şükür hepsi sağ kurtuldu. Ailemse depremden 1-2ay önce gölcükten antalyaya taşındı. Depremi yaşamadım çok şükür. Ölenlere Allah rahmet eylesin
AhmetAKAN Banned 17 Ağustos 2010 #17 Allah tüm 99 şehitlerine rahmet eylesin. bu arada google da unutmamış. şaşırttı..
vantura Super Moderator Site Yetkilisi 17 Ağustos 2010 #18 depremde kaybettiğimiz insanlarımıza Allah'tan rahmet dilerim.İnşallah birdaha böyle büyük acılar yaşamayız.
depremde kaybettiğimiz insanlarımıza Allah'tan rahmet dilerim.İnşallah birdaha böyle büyük acılar yaşamayız.