1numaraorga neler oldu neler P

JayJay
Banned
22 50 itibarıyle duzeldı
bu sadece uyarıydı gece uyuduklarında cok daha agır saldırı olucak sabah kalktıklarında anlıycaklar

Raorrr
Cool Çırak
2 numaralı resimdeki bilgisayarda trojan var galiba emin değilim ama yinede söyliim dedim

NorthWind
Banned
bir suru isim gucum var. bir deneme yaptim 31numara adli forumda ise gitmeme 5 dk kala... biraz bosalsin su islerim. temelli kapatcam onlari ben... ne fakirmis bunlar ama. 31 numara diye forummu olur. isimlerinden belli ne mal olduklari...

JayJay
Banned
bir suru isim gucum var. bir deneme yaptim 31numara adli forumda ise gitmeme 5 dk kala... biraz bosalsin su islerim. temelli kapatcam onlari ben... ne fakirmis bunlar ama. 31 numara diye forummu olur. isimlerinden belli ne mal olduklari...
asıl c i g i nin sayfaya bak bole tırsaklık gorulmemıstırde ne ıse yarıycaksa yazık

JayJay
Banned
anlamadınız quick serch açık değil mi o resimdeki bilgisayarda site bulunamıyınca quick serach e yönlenmiş browser bunuda windows system altındaki bir trojan yapıyor bu trojan sisteme girdiğindede AV tarafından fark edilmiyor tarayınca ortaya çıkıyor
iyilikte yaramıyor size
http://www.trendmicro.com/vinfo/virusencyclo/default5.asp?VName=TROJ_CHOST.A
127.0.0.1 info.browserdirect.net bu trojanın bir girdisi
yav sen ne kadar akıllısın 1 kac yerden screen shot aldık +bılmıyomuz bız spy o trojanda dııl + konuyla alakası yok gıt bıldıklerını acemılerle paylas

Raorrr
Cool Çırak
emin olmadığımı belirtim değil mi
Bu sayfada da trojan olarak belirtmiş
sonuçta yabancı bir program var değilmi
Peşindede bir papağan var

Anarchy
Daimi Üye
yaw sitenin cokmesinden cok assadaki msnler dikkatimi cekiyor herhalde olay anında baya bi heyecanlı atmosfer vardı o deilde igrenc ya shu msn feci uyuz oliorm irc yi yawas yawash gomuyor :( Khaled amcaya solicem bi voice chat + kamera koysun shuna msn olmaz kaptan baksana assada 5-6 tane pencere acmishin her kisiye bi pencere olmaz ...