Eline sağlık teşekkürler...
sidar2000 Forum Ustası 9 Şubat 2008 #124 tebrik ederin cok güzel olmus... eline saglık kardeş....hepsini bastan sona okudum.calısmalarının , basarılarının devamını dilerim.saygılar sevgiler .
tebrik ederin cok güzel olmus... eline saglık kardeş....hepsini bastan sona okudum.calısmalarının , basarılarının devamını dilerim.saygılar sevgiler .
MarcoS_ Forum Ustası 28 Ocak 2009 #129 deathstylee demiş ki: devamı gelmeyecekmi? teşekkürler konu bilgilendirici;9 Hepsini görmek için tıklayın... 1999'dan sonrası 21. yüzyıl oluyor. Ancak bu konu altında 21. yüzyılın ilk dokuz ya da on yılını da yapmayı düşünüyorum
deathstylee demiş ki: devamı gelmeyecekmi? teşekkürler konu bilgilendirici;9 Hepsini görmek için tıklayın... 1999'dan sonrası 21. yüzyıl oluyor. Ancak bu konu altında 21. yüzyılın ilk dokuz ya da on yılını da yapmayı düşünüyorum
Benigno Daimi Üye 27 Ocak 2010 #134 MarcoS_ demiş ki: 1999'dan sonrası 21. yüzyıl oluyor. Ancak bu konu altında 21. yüzyılın ilk dokuz ya da on yılını da yapmayı düşünüyorum Hepsini görmek için tıklayın... Yarım kalmasın
MarcoS_ demiş ki: 1999'dan sonrası 21. yüzyıl oluyor. Ancak bu konu altında 21. yüzyılın ilk dokuz ya da on yılını da yapmayı düşünüyorum Hepsini görmek için tıklayın... Yarım kalmasın