200 GB Stock Photo Arşivim tekrar paylaşıyorum

pusulugece
Hızlı Çırak
Letitbite çevirmişsiniz fakat burdan kimse indiremez ki piyasada preminum linke kimse çevirmio onları nasıl indircez kaç gündür uğraşıyom 10 tanesi zor indi gerçekten indirmek istiyorum lütfen yardımcı olurmusunuz :(

T@M@Y
Forum Ustası
ustadım turbobıt ın yetkılısı ıle gorusmem netıcesınde kazanc programını yenıden olusturduklarını soyledıler fakat ne kadar surecegını soymedıler. Ben azda olsa katkı saglaması amaclı paylasım yapıyorum sonucta. Letıtbıt ın kazanc programı aktıf oldugundan ona gectım. Cıddı anlamda ısıne yaradıgı ıcın ındıreceksen zaten bır haftalık premıum cok para degıl lınklerın tamamlanmasını bekleyıp premıum alıp ındırırsın turbobıt gıbı lınk olusturucu olsa paylasırdım ama malesef yok.tel den yazıyorum ıngılızce klavye ondan noktalı harfler yok kusura bakmayın
letitbit 14 günlük premium 11 TL imiş.
ref linkim : http://lib.wm-panel.com/reg/5fb9ba414753e96515858188ab18b0a4

- Yönetici düzenlemesi: :
pusulugece
Hızlı Çırak
14 günlük preminyum ile 140 gb indiriliyor :)
1 gün e 1 puan veriyorlar 1 puan = 10 gb
14 gün 14 puan = 140 gb :)
Neyse ya 30 günlük alırız öğrenci olduğumdan parasız indirmeye çalıştım harçlıklardan arttırcaz :D

T@M@Y
Forum Ustası
pm ler cevaplandı ama 5 part indirilmiş. indiren kimse yok arkadaşlar linklerin 30 gün süresi var haberiniz olsun. 30 gün kimse indirmediği taktirde linkler otomatik siliniyor. haberiniz olsun.

T@M@Y
Forum Ustası
ayrıca linkler 30 gün süreli şu ana kadarda pek bir kişi indirmiş değil. indirmek için elinizi çabuk tutmanızı tavsiye ederim çünkü linkler indirilmemekten silindiği taktirde linkleri yenilemek için çaba göstermeyeceğim.
bazı partların 16 günü kalmış bilginize...

T@M@Y
Forum Ustası
seemslikeadream yavaş yavaş yapabiliyorum klasör klasör onun için linkleri upload yaptıkça vereceğim konuda.