2013 kuaför scripti [wardoma özel]

Rootland
Çırak

Demo Adress : TIKLAYINIZ

Kurulum: baglan.php düzenliyorsunuz arkadşlar ve lisans.txt içini temizliyorsunuz. Lisans üretmek için TIKLAYIN

DAHA ÖNCE YAZMIŞ OLDUĞUM SCRİPTİ SİZLER İÇİN ÜCRETSİZ PAYLAŞIYORUM. GÜLE GÜLE KULLANIN.
YİNE BELİRTİYORUM ARKADAŞLAR. KURACAĞINIZ DOMAİNE LİSANS ÜRETİRKEN. örneğin siteniz. http://www.hudaverdi.com/
lisans bölümüne http://www. eklemiyorsunuz. sadece domaininismi.com yazıyorsunuz. yani " hudaverdi.com" olmalı. Lisans üretmek içinde Lisans üret butonuna basmıyorsunuz. sitenizi yazdıktan sonra ENTER tuşuna basıyorsunuz. ve kod oluşuyor. örnek hudaverdi.com/emlak dizinine kuracaksınız " hudaverdi.com" diye kod oluşturmanız yeterli. bu kodu ana dizindeki lisans.txt içerisine ekliyorsunuz. ve yonetim klasöründeki lisans.txt bölümüne ekliyorsunuz.
Özellikleri

Çoklu Dil Desteği

Panelden Dil Özelliği Açma/Kapama

Dil Dosyaları editleyerek Farklı dillere çevirebilirsiniz.Kendiniz dil dosyası yapabilirsiniz.

Tek panelden 2 dil içinde sayfaları yönetebilirsiniz.

Panelde bulunan İstatistikler bölümünden tekil ve toplam ziyaretçi sayısını görebilirsiniz.

Yönetim panelinden sosyal ağ adreslerinizi girebilirsiniz.

Banner yönetim sayfasından hazırlamış olduğunuz bannerları kolaylıkla yükleyebilirsiniz

Bannerlara yönetim panelinden duyuru ekleyebilirsiniz.

Her dil için ayrı banner yükleyebilirsiniz.

Sınırsız Sayfa Ekleme

Kayan Resim Alanı

İletişim Formu

Bizden Haberler Alanı

Haber Paylaş (facebook,twitter….vs)

Etiketleme Sistemi

E-Mail Listesi

Toplu E-Mail Gönderme

Kişiye Özel E-Mail Gönderme

Google Map Harita Adresiniz

Smtp Mail Sistemi

Çoklu Resim Yükleme

Client Üzerinde Resim Size

Resimlerini otomatik boyutlandırıp panelden belirlediğiniz yazıyı resim üzerine yazma

Sistemi kendi oluşturmuş olduğunuz tasarıma giyidirebilirsiniz.

Sistemde yazılıma hiç değmeden yönetim panelinden her alanı düzenleyebilirsiniz.

Seo

İNDİRME ADRESLERİ

Link 1
Link 2
Link 3
Link 4
Link 5
Link 6
Link 7
Link 8

Yıldıray27
Forum Ustası
Arkadaşlar bu scripte gerek yok wordpressle çok daha dinamik çok daha esnek ve istediğiniz gibi bir site yapabilirsiniz gerek yok buna:);)