Rootland
Çırak
Merhaba arkadaşlar Sizlere söz verdiğim gibi sözümde durdum (;
2013 Süper Kurumdal Scriptini Full backup şeklinde sizlere sunuyorum.
Sql'si içerisindedir. Bayi paneli mevcuttur. bir çok özelliği vardır. beğeneceğinizi
ümit ediyorum. Güle hüle kullanın. benden size helaldir Scriptin
herhangi bir telif hakkı mevcut değildir. Güle güle kullanın.
Not : Telif hakkı bildirimi alırsanız Mutlaka dosya evrak numarası inceleyiniz.
her yazılım için ayrı bir evrak numarası mevcuttur. başka telif hakkı olan scriptlerin dosyasını gönderirseler kesinlikle yılmayın. Lisans sistemini kaldırdım.
Arkadaşlaşlar seo sistemini ve biraz css ile oynayarak tasarımı daha özgün bir hale getirebilirsiniz. Açık kaynak kodlu bu yazılımı sizlerle paylaşmanın mutluluğu ile aranızdan ayrılıyorum. İyi geceler.
DEMO RESİM
Bilgi paylaştıkça güzeldir.Bu arada Zip dosyası Açıklama dosyasını okumayı unutmayın Arkadaşlar.
İndirme Adresleri
İndirme Link 1
İndirme Link 2
İndirme Link 3
İndirme Link 4
İndirme Link 5
İndirme Link 6
İndirme Link 7
İndirme Link 8
İndirme Link 9
İndirme Link 10
2013 Süper Kurumdal Scriptini Full backup şeklinde sizlere sunuyorum.
Sql'si içerisindedir. Bayi paneli mevcuttur. bir çok özelliği vardır. beğeneceğinizi
ümit ediyorum. Güle hüle kullanın. benden size helaldir Scriptin
herhangi bir telif hakkı mevcut değildir. Güle güle kullanın.
Not : Telif hakkı bildirimi alırsanız Mutlaka dosya evrak numarası inceleyiniz.
her yazılım için ayrı bir evrak numarası mevcuttur. başka telif hakkı olan scriptlerin dosyasını gönderirseler kesinlikle yılmayın. Lisans sistemini kaldırdım.
Arkadaşlaşlar seo sistemini ve biraz css ile oynayarak tasarımı daha özgün bir hale getirebilirsiniz. Açık kaynak kodlu bu yazılımı sizlerle paylaşmanın mutluluğu ile aranızdan ayrılıyorum. İyi geceler.
DEMO RESİM
Bilgi paylaştıkça güzeldir.Bu arada Zip dosyası Açıklama dosyasını okumayı unutmayın Arkadaşlar.
İndirme Adresleri
İndirme Link 1
İndirme Link 2
İndirme Link 3
İndirme Link 4
İndirme Link 5
İndirme Link 6
İndirme Link 7
İndirme Link 8
İndirme Link 9
İndirme Link 10