1-Ben sizin kardeşiniz değilim ve sanırım çocuğum olacak yaştasınız.Onun için yazdıklarınıza dikkat ediniz!
2-kullandığınız cihazın kaç para olduğu bir önem taşımıyor.
3-o beğenmediğiniz pahalı cihazlardaki özellikler sizin cihazınızda var mı?
4-ilerleyen zamanda güncellemelerle beraber o övdüğünüz uygulamalarınız işlemez hale gelince neler olacak düşündünüz mü?
5-yazdıklarınız sizin fikriniz ve kimse sizinle aynı doğrultuda düşünmek zorunda değil.
abi vallaha benim güzel 1 bilgisayarım var yakında xbox series s alıcam yani telefona (bana göre) en fazla 1000,1300 TL olmalıdır bana göre (kendi fikrim)
ve burası forum sitesi olduğu için sizlerle konuşmak, tartışmak bilgi edinmek için yazıyorum kendi çıkarlarımı yazıyorum
[/QUOTE]
Çıktı
İstanbul cok riskli mi oldu?
Iphone 30 da çıksa alırlar.
Arkadaş samimi olmak istemiş kızmayın.
Benzer konuda yazdığım mesajı buraya tekrar yazıyorum ki anlamayanlar da anlasınlar.
Bak kardeşim herkesin ihtiyaçları farklıdır.
Belliki oyun çocuğusun.
Xbox senin için bulunmaz nimet olabilir,hele bir de yanında birde laptop oldumuydu tadından yenmez.
Ama ben kendi sektörümde ses , ışık ,görüntü sistemlerini, world uygulamalarını, elektronik pek çok cihazımın uzaktan kontrolünü senin için pahalı ve
gereksiz olan IPHONE ile yapıyorum. Bu bana ne mi kazandırıyor. Bunları kullanmak için gereken touch panellere yaklaşık 5000$- 10000$ arasında bir
bedeli ödemememi sağlıyor. Buyur canım kardeşim şimdi kim kârda.
Sen mi yoksa Benmi?
Bak sana ufak bir video. Iphone kamerası ile çekilmiş.
Hadi şimdi bunu elindeki m10 kamerası ile çek.