justim123 WarrioR 23 Nisan 2021 #4 Cok şükür başka bir 23 nisan daha Kutlu olsun bütün milletlere Atamızın Allah razı olsun
baneneya Daimi Üye 24 Nisan 2021 #6 Çocukları Koruyalım @vantura Senin nickini her gördüğümde şu gençlik yıllarım aklıma geliyor yeniden 500 Evler - Küçükköy - Yıldırım mahallesi - Taşlıtarla - salı c.tesi pazarı sarı göl vs vs illede Walkman
Çocukları Koruyalım @vantura Senin nickini her gördüğümde şu gençlik yıllarım aklıma geliyor yeniden 500 Evler - Küçükköy - Yıldırım mahallesi - Taşlıtarla - salı c.tesi pazarı sarı göl vs vs illede Walkman
alpertunga. Forum Ustası 24 Nisan 2021 #7 Cuma namazı hutbesinde, 23 nisana yer verilmemiş olması utanç verici bir durum. Dun hutbenin konusu yetim ve öksüz çocuklardı. Günün önemi, çocuk bayrami, meclisin 101. Yılı, vesair hiç bir konuya deginilmedi.
Cuma namazı hutbesinde, 23 nisana yer verilmemiş olması utanç verici bir durum. Dun hutbenin konusu yetim ve öksüz çocuklardı. Günün önemi, çocuk bayrami, meclisin 101. Yılı, vesair hiç bir konuya deginilmedi.
vantura Super Moderator Site Yetkilisi 24 Nisan 2021 #8 baneneya demiş ki: Çocukları Koruyalım @vantura Senin nickini her gördüğümde şu gençlik yıllarım aklıma geliyor yeniden 500 Evler - Küçükköy - Yıldırım mahallesi - Taşlıtarla - salı c.tesi pazarı sarı göl vs vs illede Walkman 20638 eklentisini görüntüle Hepsini görmek için tıklayın... pandemi bitsin buyur gel misafirim ol
baneneya demiş ki: Çocukları Koruyalım @vantura Senin nickini her gördüğümde şu gençlik yıllarım aklıma geliyor yeniden 500 Evler - Küçükköy - Yıldırım mahallesi - Taşlıtarla - salı c.tesi pazarı sarı göl vs vs illede Walkman 20638 eklentisini görüntüle Hepsini görmek için tıklayın... pandemi bitsin buyur gel misafirim ol
alpi_09 En istikrarlı üye 26 Nisan 2021 #9 23 nisan mi kaldı... Ben çocuklarıma anlatmaya çalışıyorum... Evde kendimizce bir şeyler yapmaya çalıştık... Ama bu işin içinde devlet olmadıkça çocuklarımız benliklerini kaybedecek...
23 nisan mi kaldı... Ben çocuklarıma anlatmaya çalışıyorum... Evde kendimizce bir şeyler yapmaya çalıştık... Ama bu işin içinde devlet olmadıkça çocuklarımız benliklerini kaybedecek...
baneneya Daimi Üye 30 Nisan 2021 #10 vantura demiş ki: pandemi bitsin buyur gel misafirim ol Hepsini görmek için tıklayın... Seve seve şu an işlerim yüzünden kıpırdayamıyorum hiç bir yere ama bir gün mutlaka Gönülden davetin için ayrıca çok çok teşekkür ederim.
vantura demiş ki: pandemi bitsin buyur gel misafirim ol Hepsini görmek için tıklayın... Seve seve şu an işlerim yüzünden kıpırdayamıyorum hiç bir yere ama bir gün mutlaka Gönülden davetin için ayrıca çok çok teşekkür ederim.