brknesta Banned 28 Ekim 2007 #3 benden bıle 40 cm uzun yuhaaa hayatımda 1 bayan gordum benden uzun oda rus'du
* Banned 28 Ekim 2007 #8 DeRViSh demiş ki: Bundan karı olmaz. Yetişemem Hepsini görmek için tıklayın... sandalye satıyorum istersen sana bişeyler yaparız. Yabancı deilsin sen
DeRViSh demiş ki: Bundan karı olmaz. Yetişemem Hepsini görmek için tıklayın... sandalye satıyorum istersen sana bişeyler yaparız. Yabancı deilsin sen
TrOia Forum Ustası 28 Ekim 2007 #9 http://www.wardom.org/o-kadin-da-kim-t170244.html?p=1497504&posted=1#post1497504 lınkte uzun bacak yorumu sanırım ıdeal bır yorum
http://www.wardom.org/o-kadin-da-kim-t170244.html?p=1497504&posted=1#post1497504 lınkte uzun bacak yorumu sanırım ıdeal bır yorum
Realist Adam Forum Ustası 28 Ekim 2007 #10 Makaveli demiş ki: Oha Ya Ne Yapıcaksın Bu Karıyla!. Hepsini görmek için tıklayın... herşey .... ama rahat olmaz istediğin gibi olmaz şekle zor girer
Makaveli demiş ki: Oha Ya Ne Yapıcaksın Bu Karıyla!. Hepsini görmek için tıklayın... herşey .... ama rahat olmaz istediğin gibi olmaz şekle zor girer
ysunshine Forum Ustası 28 Ekim 2007 #11 ugurozcn demiş ki: herşey .... ama rahat olmaz istediğin gibi olmaz şekle zor girer Hepsini görmek için tıklayın... Hehe ; Ugur bu saatte boyle bi yorum dogal..
ugurozcn demiş ki: herşey .... ama rahat olmaz istediğin gibi olmaz şekle zor girer Hepsini görmek için tıklayın... Hehe ; Ugur bu saatte boyle bi yorum dogal..
* Banned 28 Ekim 2007 #12 Mr. President demiş ki: Hehe ; Ugur bu saatte boyle bi yorum dogal.. Hepsini görmek için tıklayın... he yahu uguru decoder getirsen cözemezsin walla
Mr. President demiş ki: Hehe ; Ugur bu saatte boyle bi yorum dogal.. Hepsini görmek için tıklayın... he yahu uguru decoder getirsen cözemezsin walla
Kontrol Forum Ustası 28 Ekim 2007 #13 ugurozcn demiş ki: herşey .... ama rahat olmaz istediğin gibi olmaz şekle zor girer Hepsini görmek için tıklayın... DeqiL mi Kanka Ufak OLcak Kıvrak,Atak OLcak Harbiden ßen İstemem Kendi Boyumdaki KızLarLa MutLuyum Ben ++ Herşeyin FazLası Zarar [Boyda DahiL)
ugurozcn demiş ki: herşey .... ama rahat olmaz istediğin gibi olmaz şekle zor girer Hepsini görmek için tıklayın... DeqiL mi Kanka Ufak OLcak Kıvrak,Atak OLcak Harbiden ßen İstemem Kendi Boyumdaki KızLarLa MutLuyum Ben ++ Herşeyin FazLası Zarar [Boyda DahiL)
iynx.Forever En Agresif Üye 28 Ekim 2007 #16 yalnız o boydaki pekçok insan evladının aksine bu kadın zarif ve güzel bu da garip bir durum...
Jazz Blues Forum Kalfası 28 Ekim 2007 #19 c3h3n demiş ki: boy var akıl yok derler Hepsini görmek için tıklayın... Yanlış demişler 1.91 boyumuz var da aklımızda var Allah a şükür avarel gibi değiliz güzel kardeşim . Abla nın ayaklarına su mu dökmüşler ne yapmışlarsa artık Ey Maşallah . Şaşırdım gerçekten ... saygılar sunuyorum emeğine sağlık ...
c3h3n demiş ki: boy var akıl yok derler Hepsini görmek için tıklayın... Yanlış demişler 1.91 boyumuz var da aklımızda var Allah a şükür avarel gibi değiliz güzel kardeşim . Abla nın ayaklarına su mu dökmüşler ne yapmışlarsa artık Ey Maşallah . Şaşırdım gerçekten ... saygılar sunuyorum emeğine sağlık ...
turuncu1 Forum Ustası 28 Ekim 2007 #20 Çok uzun boy kadınlarda hoş durmuyor yani kadın acayip duruyor