29 Ekim CUMHURİYET BAYRAMIMIZ KUTLU OLSUN

TURK POWER
Daimi Üye
BAĞIMSIZLIĞIMIZI VE CUMHURİYETİMİZİ KOLAY KAZANMADIK......ATAMIZ VE ATALARIMIZ NİCE EMEKLER SARFETTİ SIRF BUGÜNLERİMİZ VE GELECEĞİMİZ İÇİN.....
BİZE BIRAKILAN BU EMANETE SAHİP ÇIKALIM......

DAHA NİCE 29 EKİMLER GÖRECEK BU ULUS........
ALBAYRAK İNMEZ VATAN BÖLÜNMEZ.....

sotlucky
Forum Ustası
Herşeye rağmen Boynumuzu dik tutmalıyız.Cumhuriyet bayramı Herkese Mutlu, kutlu Olsun...
Şehitlerimizin Mekanı Cennet Olsun...

Jazz Blues
Forum Kalfası
Herşeye rağmen Boynumuzu dik tutmalıyız.Cumhuriyet bayramı Herkese Mutlu, kutlu Olsun...
Şehitlerimizin Mekanı Cennet Olsun...
Arkadaşıma katılıyorum . Ne olursa olsun başımız dik , alnımız açık bir şekilde durmalıyız . Şehitlerimizin mekânı cennettir . Allah diğer askerlerimizin acısını göstermesin , zaferlerini daim kılsın ...

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı mız hayırlara vesile olsun ; Türk Milleti ne Kutlu olsun ... saygılar sunuyorum ...

HasretGÜMÜŞ
Forum Ustası
Ne Olursa Olsun Hepimiz Tek Yürek Tek Bilek Olmalıyız...

""Bin Parçaya Bölünmüş Bir Milleti Parçalamak, Tek Yürek Tek Bilek Olmuş Bir Milleti Parçalamaktan Daha Kolaydır."

Buna aman vermeyelim. Zor Günlerimizde Birbirimizin Gözünü Oymak Yerine Birbirimize Destek Olalım!..

Tüm Türk Ulusunun Cumhuriyet Bayramı Kutlu Olsun!..

Ne Mutlu Türküm Diyene!..

alpi_09
En istikrarlı üye
Kutlu olsun olmasınada...Yakında kutluyacak bir cumhuriyetimiz kalmayacak... Ne kadar acı bu...

Sherlock_
Forum Ustası
Tüm Türk Milletinin Cumhuriyet bayramı kutlu olsun....

Cumhuriyet ahlakı fazilete müstenit bir idaredir.Cumhuriyet fazilettir.Sultanlık korku ve tehdide müstenit bir idaredir.
Cumhuriyet idaresi faziletli ve namuskar insanlar yetiştirir.Sultanlık korkuya tehdide müstenit olduğu için korkak,zelil,sefil,rezil insanlar yetiştirir.(14 Ekim 1925)

Bizler Cumhuriyeti böyle kazandık... !!!!!!!!!

Boyle kazanılmış bir zaferi unutmayalım unutturmayalım...

HasretGÜMÜŞ
Forum Ustası
Kanka oyle diyosun da dost aci soyler.

Alper kardes dogru soyluyor..
Ben yaşadığım sürece bu Cumhuriyet bitmeyecek Bu bayrak inmeyek, ezan sesi dinmeyecek, Laiklik ilelebet devam edecek.

Ben yok olursam ancak o zaman egemenlik bitecek...

Bunu tüm Türk evlatları söylemeli. kim olursa olsun. Partilerle Cumhuriyet bitmez.

Bitmemiştir, bitmeyecektir de... Çünkü ben yaşıyorum...

alpi_09
En istikrarlı üye
alpi bakıyorumda pozitif bakma özelligini yitirmeye baslamıssın gibi geliyor.. Her yazzdıgın sey negatif bir sistem üzerine kurulu ???

bence toparlaman gereq kendini yoksa böyle paratoner bir ruha sahip olamazsın:)

Ben negatif düşüneyim... Pozitif şeyler olunca haksız olurum en azından... Allak korusun haklı olursamda ben uyrı görevimimi yapmış olurum... ;)