…
LiPaDr3 C-S Clan Member 21 Nisan 2010 #2 ne güzel işte, duck'sız oynamayı örenirsin zaten çoğu turnuvada mouse ile yapılan duck lar yasak.. alışın duck'sız oynamaya
ne güzel işte, duck'sız oynamayı örenirsin zaten çoğu turnuvada mouse ile yapılan duck lar yasak.. alışın duck'sız oynamaya
DRI Forum Kalfası 23 Nisan 2010 #4 cfgde giremiyorum ben sxe açık iken config.cfg den alttan yazıyomda öle aktif yapıyorum cfg mi
Web|master Daimi Üye 6 Mayıs 2010 #6 NoPainNoGain demiş ki: duck tam amele işi Hepsini görmek için tıklayın... Katılmıyorum... Bana Göre Duck ' sız counter, Mouse'siz pc ' ye benzer Yani o kadar önemli benim için
NoPainNoGain demiş ki: duck tam amele işi Hepsini görmek için tıklayın... Katılmıyorum... Bana Göre Duck ' sız counter, Mouse'siz pc ' ye benzer Yani o kadar önemli benim için
qabRieL Forum Kalfası 6 Mayıs 2010 #7 CeNaZe demiş ki: Katılmıyorum... Bana Göre Duck ' sız counter, Mouse'siz pc ' ye benzer Yani o kadar önemli benim için Hepsini görmek için tıklayın... Aynen katılıyorum...Ben ducksuz counter oynarımda duck lu bi ayrı oluyor
CeNaZe demiş ki: Katılmıyorum... Bana Göre Duck ' sız counter, Mouse'siz pc ' ye benzer Yani o kadar önemli benim için Hepsini görmek için tıklayın... Aynen katılıyorum...Ben ducksuz counter oynarımda duck lu bi ayrı oluyor