40 Milyon Türk Lirası sizin olursa

mehcel78
Cool Üye
İlk konu açışım, bu nedenden dolayı yanlış bir kategori seçmiş olabilirim. İlgili değişiklik moderatörlerimizce yapılabilir.

Dinimizdeki yerinin olup olmadığını tam olarak bilmediğim ancak oynanılması ve kazanılan paranın haram niteliği taşıması gibi birçok hadis ya da bilgi yaşadığımız hayatımızda mevcut.

Konum dinde piyangonun yeri ya da haram helal konusu değildir. Konum milyonların aldığı bu büyük ikramiyeli biletin size çıkması durumunda hayallerinizi merak etmemden ileri gelmektedir. Hayalleriniz derken, bu parayla ev alırım, araba alırım, yat alırım, yalı alırım, yazlık alırım, kışlık alırım, ona yardım ederim, buna destek olurum değil... Bunlar zaten böylesine bir ödülü aldığınızda yapmanız gereken standartlarınız... Ben imkansızı zorlayan hayallerinizin peşindeyim...

Örneğin böylesine büyük bir ikramiye kazandığımda sanırım standartlarımı gerçekleştirdikten sonra, ülkemdeki elektronik sporun tüm Dünya tarafından kabul edildiği bir ülke haline getirmek olabilir.

Sizin hayalleriniz, hayallerimizin birlikteliğini ve fikirlerin gücünü ortaya çıkaracak. Bir arkadaşımızın açtığı gibi 150 binliranız yok. Tam tamına 40 milyon liranız var ve kuramlarınızı , ütopyalarınızı gün ışığına çıkarmanızı bekliyorum...

Umarım ilgi gösterebilirsiniz...

slytein
Daimi Üye
İlk Olarak Evdir arsadır arabalardır öyle şeylere harcardım sonra yardıma muhtaç insanlara yardımcı olurdum sonrada kesin o para yüzünden başım dertten kurtulmaz hayatımı değişmiş olarak görürdüm o yüzden bana çıkmasını istemem :)

Nocturno
Forum Kalfası
20 milyonu ayırırım önce. 500 bin tl lik sermayeler halinde 40 tane iş yeri açarım restaurant vs gibi bunların 20 tanesinin aylık net karlarını Mehmetçiğe bağışlarım, 20 tanesinin aylık net karını da fakirlere dağıttırırım. Kalan 20 de bana yeter ömür boyu.

unknownhero
Forum Ustası
Hayalleriniz derken, bu parayla ev alırım, araba alırım, yat alırım, yalı alırım, yazlık alırım, kışlık alırım, ona yardım ederim, buna destek olurum değil... Bunlar zaten böylesine bir ödülü aldığınızda yapmanız gereken standartlarınız...

Ben bu kısma katılmıyorum. Ben kimseye yardım etmem açıkcası.(ama van için kesin bişeyler yapardım). Onun dışında bir yere yardım yapacağımı sanmıyorum ki zaten ben bunun standart olduğunu düşünmüyorum. ve. büyük ödül çıksa (ben çeyrek bilet alırım her sene) çeyrek bilete çıkacağını varsayarsak on milyonum olur. O paraylada açabildiğim kadar dükkan alabildiğim kadar yer alırdım. Tabii 9 milyonla. Bir milyonu ise ayırır karı kızla yerdim. Gidebildiğim görebildiğim kadar yer görürdüm. Yatırım yapmamın sebebi kimsenin o parayı istediği gibi kullanamaması. Nedendir bilinmez geçen sene haberlerde çıkmıştı, bi adama 4 kez büyük ikramiye vurmuş yıl başında ama adam ayakkabı boyacılığı yapıyor.

Shadow39
Forum Kalfası
Ev... Alabildiğim kadar ev alırdım :) Türkiye'nin her yerinde :D
Fakire fukaraya yardım etmezdim rastgele. Önce ailem,akrabalarım sonra da gerçekten değecek yardıma muhtaçlara yardım ederdim. Paranın nereye gittiğini bilerek.

misafir1009
Forum Ustası
Türkiye'de her ilinde Belediyelerden de yardımalarak tüm fakir insanlar için;
70 m2 1+1 ev yapar 35 000 tl ye satar ev sorunu bitirirdim.(nüfusun %50 si)
Bu proje 3 yıl içinde tamamlardım.
2 ci olarak Türk logolu,tamamen türk mühendislerin içind eolduğu bilgisayar yazılımı,parçaları ve güzenlik konusunda uzmanlar oluşturur Türkiye'nin her ilinde bu tarz işyeri açardım.
3 cü büyük projem ise Tarım..
Kesinlikle İsrail'e bağımlı olmadan tüm ürün tohumlarını gdo su değiştirilmemiş tohumlar ürettirmek ve tüm türkiyede bunları uygun fiyata satışını gerçekleştirmek olurdu.
Bunları gerçekleştirdikten sonra milletvekili olurdum.
Türkiye'nin tüm siyasal sorunları için de gerekli projelerim hazır.
Oy istemeye Wardom'dan başlıyorum)
Selametle

thebeatles
Forum Ustası
kucuk bı ada satın alınır(dandık bır adada olabılır- 5 mılyonuna mesela ) ,30 a yakın rus kızı(, ee sabahlar olmasın ıste:)