6000. Mesaj Wardom Kimdir

plamen
Forum Ustası
Merhaba arkadaşlar 6000. mesajım buna özel bir konu olsun istedim benim gibi çoğu kişi birbirini merak etmiştir.
Benim adım Samet 2006 dan beri bu güzel ailenin bir üyesiyim
Nasıl 5 parmak bir değilse bu ailede de herkes bir değil

Herkesin kendine göre bir fikri. bir düşüncesi var doğru yada yanlış neyse kısa keselim :D
BU KONU ALTINA HERKES 1-2 RESİM ATARSA ÇOK SEVİNİRİM VE HERKESİ TANIMIŞ OLURUZ AZDA OLSA

+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
BONUS
@Gila DEME ÖZEL

2013 den kalma :D 1 hafta sonra silinecektir

Konuyu 1-2 arkadaş beni merak ettiği için açtım lütfen konu dışına çıkmassa sevinirim​

neronaga
Elit Üye
dostumuza bu samimi paylaşım için teşekkür ederim. Bazen burada acımasızca yaklaştığımız kişilerin takma isimlerden ibaret olmadığınımn vesikası olmuş.

plamen
Forum Ustası
halen aktif olarak calışıyorum fakat birim değişti :D
polis cıktı iyimi güzeldi kahkaha attım :D
sahte olanlar kendini belli ediyor :p

plamen
Forum Ustası
Halı yıkamak adana sıcağında muhteşem oluyor :D tavsiye ederim :D 3 halıyı geçmemek şartıyla :D

Gila
Moruk Moderator
Site Yetkilisi
Yazacak çok şey var.

Madde madde yazarım, koca bir konu olur len Samet :)

E hadi yazayım bari

Beklemede kal tamam :cool:

Gila
Moruk Moderator
Site Yetkilisi
İlk karşılaşmamızda kim lan bu gıcık diye sordum kendi kendime

Konu siyasetti

Konu siyaset olunca, belki de benim kendi gıcıklığımdı kim bilir?

Avatarı gıcık. İsmi çizgi film karakteri gibi

Bu olsa olsa hımbıl, kılıbık tipli, eziğin biri diye düşünmedim dersem yalan olur

Gerçi halı yıkama resmini koyarak beni bir anlamda teyid etmişsin, sağ olasın

La Samet. Hepimiz halı yıkarız ama soranlara halı yıkamaya verdik deriz.

Hepimiz halının üstünde sekiz büklüm olup fırçayla ileri geri sürttürürüz ama halı dokuma makinasının başına oturup, desen çiziyormuş gibi fotolar veririz

Bu kulağına küpe olsun :cool:

Bazı konuların detaylarına inildiğinde polis olduğunu sanırım 2 yıl kadar önce zaten anlamıştım.

Lan diyordum. Askerdeki yazıcı, komutan postası gibi bir şeydir her halde bu.

Asayişe bile çıkmıyor, pasaport dairesinde pul yalıyordur diye düşünüyordum :D

Gün geçtikçe farklılıklarımızı bir kenara koyup, kafadarlıklarımızı konuşturduğumuz

Siyasi çekişmeleri göz ardı edip, güzellikleri paylaştığımız

Andre Rieu'yu bile zevkle dinleyebilecek kadar geniş bir kültüre sahip bu kardeşin resmini merak ettim

Üç gün önceydi sanıyorum, bir resmini görmek istedim.

Kısmet bu güneymiş.

Aslanlar gibi bir kardeşim olduğu için gerçekten mutluyum.

Burada bir parantez de @necdet35 e açmak isterim.

Yöneticilik zor iştir. Hele hele her sıkıntıyı üzerinde toplayarak yöneticilik yapmak çok daha zordur.

Lan sırf Gila'ya tahammül etmek bile insanı bütün günahlarından arındırır be :D

Bütün bu zorluklara rağmen, internet sitelerinin 10 yıl önceki gibi rağbet görmediği şu günlerde her ne pahasına olursa olsun, üyeleri bir arada tutmak, kaybetmemek adına yaptığı bütün girişimlerini ( bazıları hoşuma gitmese de ) taktirle karşılıyorum.

Necdet'e parantez açtıysak, bir satır başı da @admin için açmak gerekir.

Yarın wardom KÜT diye kapansa, adım gibi eminim, yüzlercemiz sudan çıkmış balığa döneceğiz.

Hayatımızda çok büyük, çok derin bir boşluk oluşacak.

Öyle böyle değil. bir kısmımız ömrünün dörtte birini, bir kısmımız yarısına yakınını burada geçiriyoruz

Köy kahvesi gibi, mahelledeki elektrik direğinin dibi gibi, Beşiktaş'daki çay bahçesi gibi buluşma yerimiz, alışkanlığımız wardom.

Sigarayı bırakan var, alkolü bırakan var, wardom'u bırakabilene henüz rastlamadım.

Velev ki; Azrail gelip götürmediyse.

( Bu arada aramızdan ayrılan arkadaşlara da Allah'tan rahmet diliyorum )

Birbirini hiç tanımayan, karakterleri zıt, ortak yönleri az da olsa, insanların paylaşımlar yapıp yıllarca bir arada kalmalarını ve kenetlenmelerini sırf bir hobi olarak gerçekleştiren

Ve belli ki, wardom kapatıldığı taktirde onun da sudan çıkmış balığa dönme ihtimali olan

Birlikteliğimizi sıfır menfaat karşılığı sağlayan sevgili @admin imize de bir teşekkür etmek gerekir.

Ahir kelam: Seni tanıdığıma gerçekten memnun oldum Samet kardeşim.

Adana'ya yolumuz düşerse bir acılı kıyma ısmarlarsın artık :p

Son düzenleme:
necdet35
Co-Admin
Site Yetkilisi
İlk karşılaşmamızda kim lan bu gıcık diye sordum kendi kendime

Konu siyasetti

Konu siyaset olunca, belki de benim kendi gıcıklığımdı kim bilir?

Avatarı gıcık. İsmi çizgi film karakteri gibi

Bu olsa olsa hımbıl, kılıbık tipli, eziğin biri diye düşünmedim dersem yalan olur

Gerçi halı yıkama resmini koyarak beni bir anlamda teyid etmişsin, sağ olasın

La Samet. Hepimiz halı yıkarız ama soranlara halı yıkamaya verdik deriz.

Hepimiz halının üstünde sekiz büklüm olup fırçayla ileri geri sürttürürüz ama halı dokuma makinasının başına oturup, desen çiziyormuş gibi fotolar veririz

Bu kulağına küpe olsun :cool:

Bazı konuların detaylarına inildiğinde polis olduğunu sanırım 2 yıl kadar önce zaten anlamıştım.

Lan diyordum. Askerdeki yazıcı, komutan postası gibi bir şeydir her halde bu.

Asayişe bile çıkmıyor, pasaport dairesinde pul yalıyordur diye düşünüyordum :D

Gün geçtikçe farklılıklarımızı bir kenara koyup, kafadarlıklarımızı konuşturduğumuz

Siyasi çekişmeleri göz ardı edip, güzellikleri paylaştığımız

Andre Rieu'yu bile zevkle dinleyebilecek kadar geniş bir kültüre sahip bu kardeşin resmini merak ettim

Üç gün önceydi sanıyorum, bir resmini görmek istedim.

Kısmet bu güneymiş.

Aslanlar gibi bir kardeşim olduğu için gerçekten mutluyum.

Burada bir parantez de @necdet35 e açmak isterim.

Yöneticilik zor iştir. Hele hele her sıkıntıyı üzerinde toplayarak yöneticilik yapmak çok daha zordur.

Bütün bu zorluklara rağmen, internet sitelerinin 10 yıl önceki gibi rağbet görmediği şu günlerde her ne pahasına olursa olsun, üyeleri bir arada tutmak, kaybetmemek adına yaptığı bütün girişimlerini ( bazıları hoşuma gitmese de ) taktirle karşılıyorum.

Necdet'e parantez açtıysak, bir satır başı da @admin için açmak gerekir.

Yarın wardom KÜT diye kapansa, adım gibi eminim, yüzlercemiz sudan çıkmış balığa döneceğiz.

Hayatımızda çok büyük, çok derin bir boşluk oluşacak.

Öyle böyle değil. bir kısmımız ömrünün dörtte birini, bir kısmımız yarısına yakınını burada geçiriyoruz

Köy kahvesi gibi, mahelledeki elektrik direğinin dibi gibi, Beşiktaş'daki çay bahçesi gibi buluşma yerimiz, alışkanlığımız wardom.

Sigarayı bırakan var, alkolü bırakan var, wardom'u bırakabilene henüz rastlamadım.

Velev ki; Azrail gelip götürmediyse.

( Bu arada aramızdan ayrılan arkadaşlara da Allah'tan rahmet diliyorum )

Birbirini hiç tanımayan, karakterleri zıt, ortak yönleri az da olsa, insanların paylaşımlar yapıp yıllarca bir arada kalmalarını ve kenetlenmelerini sırf bir hobi olarak gerçekleştiren

Ve belli ki, wardom kapatıldığı taktirde onun da sudan çıkmış balığa dönme ihtimali olan

Birlikteliğimizi sıfır menfaat karşılığı sağlayan sevgili @admin imize de bir teşekkür etmek gerekir.

Ahir kelam: Seni tanıdığıma gerçekten memnun oldum Samet kardeşim.

Adana'ya yolumuz düşerse bir acılı kıyma ısmarlarsın artık :p
Forum kültürü bambaşka bir şey. Benim ilk ve son forumum Wardom :)
Facebook twitter falan hikaye zaten şahsen hiç birini kullanmadım ve kullanmayada niyetim yok.
Wardom bir bütünlük timsali her kesimden her yaş ve meslekten her görüşten üyemiz var.
Adeta bir mozaik gibiyiz.:)

DMDA
Cool Üye
Gila Usta ben Sizleri Fazla Tanimasamda, Aslinda ben wardomun ilk zamanki uyelerindenim. 1999-2000 Sendesinden.
IRC Islerine Cok takilirdim.Adanet Sohbet odalarina .
Ama Uzun Bir Sure ara verdim ve Nickim Gitti.Yeniden Uye oldum.
Dedigin gibi Herkes Sudan cikmis Baliga Doner Eminim.

Samet ustam o hliyi bede cok yikadim dertlenme ;)
Erkek Adam Halimi yikar leyn diyenler olacaktir mutlaka ama YIKAR Kardesim yikar...

plamen
Forum Ustası
Sonuçta yıllardır buradayız mahalle kahvesi varsa bizim internet kahvemizde burası milyonlarca forum var ama en yakın forum burası bana bana hitap eden

Halı resmini herkesle paylasmam :D forumu ailem olarak gördügüm icin koydum biz neysek oyuz yeri gelir laf sokar yeri gelir taktir ederiz ama her zaman bu ailenin icindeyiz

ADANA'ya yolunuz düşerse çekinmeden yazabilirsiniz Kebap Şalgam ikramımızdır :D
@Gila güzel yazı olmuş :D Bu arada köyde halı dokurken resimlerimde varda arşivde kaldı, resimdeki gibi

@redyellow abi hakaret olamadığı sürece sıkıntı yok
@AdrenaLiN_ saol devrem o senin yakısıklılıgın :D