83,63 TL bakiyesi olan ADSENSE hesabım satılıktır

BLade58
Forum Kalfası
Lafı fazla uzatmaya gerek yok. 83,63 TL bakiyesi olan ADSENSE hesabımı satıyorum. İstediğim fiyat 100 TL'dir. Almak isteyenler konu altından ve ya pm yoluyla bana ulaşsınlar. SS'ler muhakkak atılacaktır.

20 Temmuz 2013 tarihinde alınmıştır.

Kalın sağlıcakla, iyi forumlar...

throck002
Daimi Üye
Site onaylimi yoksa youtube icinmi kullanildi ayrintili bilgi ve ssleri alabilirmiyim ayrica odeme yonteminide alirasam iyi olacak

BLade58
Forum Kalfası
Site onaylimi yoksa youtube icinmi kullanildi ayrintili bilgi ve ssleri alabilirmiyim ayrica odeme yonteminide alirasam iyi olacak
Youtube için kullanıldı ayriyeten site içinde kullanılabilir diye biliyorum. Kod isterseniz oluşturuyum pm yoluyla yollayım görürseniz sitenizde reklamları ss atarım almak isterseniz ticareti yaparız.

throck002
Daimi Üye
Youtube için kullanıldı ayriyeten site içinde kullanılabilir diye biliyorum. Kod isterseniz oluşturuyum pm yoluyla yollayım görürseniz sitenizde reklamları ss atarım almak isterseniz ticareti yaparız.
Direkt youtube icin alindiysa site icin kullanilmaz o. Kod olustutulqbilir fakat 2 ci asama onayida almak gerwkmekte. Adsense hesabinin pini girilimi peki? Ayrica daha once odeme alindimi herhangi bir kapanma olayi yasandimi

BLade58
Forum Kalfası
Direkt youtube icin alindiysa site icin kullanilmaz o. Kod olustutulqbilir fakat 2 ci asama onayida almak gerwkmekte. Adsense hesabinin pini girilimi peki? Ayrica daha once odeme alindimi herhangi bir kapanma olayi yasandimi
Herhangi bir kapanma olmadı, adsense alt limitini henüz doldurmadığından ödeme alınmadı sadece içinde yatan 83 TL bakiye var.

BLade58
Forum Kalfası
Sıfır youtube adsense hesabı 25 TL'dir. İki gün önce alınmıştır, konuyu son kez güncelliyorum.