89/4 Tertipler

*
Banned
SeLam ArkadaşLar,

Wardom 89/4 askerLerimizi (tertipLerimizi) bir göreLim bakaLım :)

Acemi birLigim; İzmir / NarLıdere - İSTİHKAM OKUL VE EĞT. MRK. K.LIĞI

- Yönetici düzenlemesi: :
BedliS
Forum Ustası
biraz miladım dolmuş fakat bende 4 tertibim ve narlıda istihkam okulu makinist bölüğü motorbot kısmı oradan Diyarbakır deve geçidi.

Narlıdere gidiyorsan orası 5 yıldızlı tatil köyü idi benim için Diyarbakır'a kıyasla. Sakın yüzme biliyorum deme yoksa Diyarbakır'a gidersin :D

pentimento
Forum Ustası
valla ben 10 sene önce aynı tertip yapmışdım :)

senin title o şimdi kınalı kuzu yazsınlar yahu :)

bende izmirde yapmışdım hatta ilk izmir dediklerinde ulen bahriye oldum diye sevindim,

ama nerden bilebilirdim yenifoçanın bir komanda alayı oldugunu :) :), ögrendiğimde o sevinçli halden pek eser kalmamışdı,

yeni sen yine şanşısın :)

- Yönetici düzenlemesi: :
*
Banned
valla ben 10 sene önce aynı tertip yapmışdım :)

senin title o şimdi kınalı kuzu yazsınlar yahu :)

bende izmirde yapmışdım hatta ilk izmir dediklerinde ulen bahriye oldum diye sevindim,

ama nerden bilebilirdim yenifoçanın bir komanda alayı oldugunu :) :), ögrendiğimde o sevinçli halden pek eser kalmamışdı,

yeni sen yine şanşısın :)
Senin farkLı bir birLikte, tımarLandıgını düşünemiyorum zaten :D

*
Banned
Sag-SagLim uLastım

Şanslısın, gidip gördün mü ?
Evet, gidip-gördüm sonunda Uygar :) Deniz kenarında biryer, sabah 08:30 gibi önündeki duraktaydım. Fakat, ben özgürLügün birazdaha keyfini çıkartmak için, tekrar konaga yöneLdim :D Şuan konak'ta bir cafedeyim. Saçı faLan kestirdik :) adamakıLLı asker vaziyetini aLdık annicanız :D Herkeze, hayırLı tezkereLer...

Artser
Forum Ustası
Evet, gidip-gördüm sonunda Uygar :) Deniz kenarında biryer, sabah 08:30 gibi önündeki duraktaydım. Fakat, ben özgürLügün birazdaha keyfini çıkartmak için, tekrar konaga yöneLdim :D Şuan konak'ta bir cafedeyim. Saçı faLan kestirdik :) adamakıLLı asker vaziyetini aLdık annicanız :D Herkeze, hayırLı tezkereLer...
Hayırlı teskereler...Şafak kaç dostum..:D:D:D

ersan.
En Geyik Üye
yeri beğensen neye yarar :D:D:D dua et onlar seni beğensin :D:D

e hadi şimdiden hayırlı teskereler diliyelim ama unutmaki bitmez mk:D:D:D

sana sölediklerimi unutma :D:D

*
Banned
Sonunda, Dagıtım yerim beLLi oLdu arkadaşLar :)

8. Mekanize Piyade Tugayı Lojistik Destek ve KışLa Hizmet Takımı MERKEZ/Tekirdağ

benim için hayırLı oLmasını temenni ediyorum. Sonuçta MemLeketim civarında biryer... Benden 2 sonraki arkadaşım Hakkari ŞemdinLi'ye düştü.

O'na ve diger asker arkadaşLarıma ALLah koLayLık versin :)

Flagellum Dei
Forum Ustası
Sonunda, Dagıtım yerim beLLi oLdu arkadaşLar :)

8. Mekanize Piyade Tugayı Lojistik Destek ve KışLa Hizmet Takımı MERKEZ/Tekirdağ

benim için hayırLı oLmasını temenni ediyorum. Sonuçta MemLeketim civarında biryer... Benden 2 sonraki arkadaşım Hakkari ŞemdinLi'ye düştü.

O'na ve diger asker arkadaşLarıma ALLah koLayLık versin :)
Şanslısın hayırlı tezkereler şimdiden :)