Gila Moruk Moderator Site Yetkilisi 22 Haziran 2018 #3 Olm bunlar benim gençlik yıllarımdaki görüntülenmesini arzu etmediğim cehalet günlerimin meyveleri Şikayet etcem. İçeri aldırıcam lan hepinizi
Olm bunlar benim gençlik yıllarımdaki görüntülenmesini arzu etmediğim cehalet günlerimin meyveleri Şikayet etcem. İçeri aldırıcam lan hepinizi
kolonya Forum Ustası 22 Haziran 2018 #4 youtuber yapacam bu adamı... 15 milyon takipçi olana kadar durmak yok. sırf bizim camia 100 bin garanti bir haftada. yarın çalışmalara başlıyorum meşhur edecem seni.
youtuber yapacam bu adamı... 15 milyon takipçi olana kadar durmak yok. sırf bizim camia 100 bin garanti bir haftada. yarın çalışmalara başlıyorum meşhur edecem seni.
T@M@Y Forum Ustası 22 Haziran 2018 #6 N3F3R demiş ki: @kolonya usta seni yakalayıp hapse atmadılar mı daha Hepsini görmek için tıklayın... Sebep
N3F3R demiş ki: @kolonya usta seni yakalayıp hapse atmadılar mı daha Hepsini görmek için tıklayın... Sebep
N3F3R Forum Ustası 23 Haziran 2018 #7 T@M@Y demiş ki: Sebep Hepsini görmek için tıklayın... Kaçak kesim yapmış