Açıköğretim Fakültesi ile ilgili bir sorum

Furkan PARLAK
Banned
Arkadaşlar ben 2 yıllık açık öğretim fakültesine gitmek istiyorum ama kitapçıkta bulamadım böyle birşey. Amacım sadece sınavlara girip 2 yıllık üniversiteyi bitirmek. Sonra tekrar 2 yıl aynı şekilde okumak istiyorum. Ben bu tercih formunu nasıl dolduracağım açık öğretim fakültesine gidebilmek için?

sidar2000
Forum Ustası
sana tavsiyem furkan boşuna gitme, ben sende ışık göremiyorum :D... :p.
not : şakadır , darılmayasın :).

E0BA
Hızlı Çırak
kaç puan aldın?barajı gectikten sonra acıköğretim bürolarından kayıt yapıyorsun..

manyaksx
Banned

Furki, Abi ne kendini yor ne de hocaları yor :D

Hocalara yazık şimdiden Geçmiş olsun :)
Biz 4 yıllık okuyoruz da ne oluyor mk. :D:D

Furkan PARLAK
Banned
kaç puan aldın?barajı gectikten sonra acıköğretim bürolarından kayıt yapıyorsun..
puanım 2 yıllık üniversite için yetiyor. ama kitapçıkta açık öğretim fakültesi ile ilgili bişey göremedim. kayıt yaptır diyosun da tercih formu aldım okuldan bunu ne yapıcam peki

Furki, Abi ne kendini yor ne de hocaları yor :D

Hocalara yazık şimdiden Geçmiş olsun :D
Biz 4 yıllık okuyoruz da ne oluyor mk. :D:D
Evdekiler başımın etini yiyo işini hallettin mi işini hallettin mi diye. harbiden bana kalsa gitmem, ama evdekiler işte bişey diyemiyosun sonuçta. :D

Zycron
Forum Ustası
Konuyu uplayalım benim de merak ettiğim bir soru :D

ösym mındar etti resmen üniversiteye geçiş sistemini. Sonuçta suikastlere başlicam o olcak ösym kalmicak.

E0BA
Hızlı Çırak
2 yıllık bitirdikten sonra bende acıköğretime kayıt yaptırmıstım...ama sınavsız direk acıköğretim bürosundan..sen tercih yapmadınmıkı??

manyaksx
Banned
Evdekiler başımın etini yiyo işini hallettin mi işini hallettin mi diye. harbiden bana kalsa gitmem, ama evdekiler işte bişey diyemiyosun sonuçta. :D
Ben sana birşey sölim mi walla okuma abi çalış daha iyi.
Bak 2 bitirdim 3. sınıfa gececem giden paranın hattı hesabı yok :D

Not: 2 sene içinde giden para ( Okul ve ew kirası içinde) = 15 milyar..

Sölemedi deme :D:D

Furkan PARLAK
Banned
2 yıllık bitirdikten sonra bende acıköğretime kayıt yaptırmıstım...ama sınavsız direk acıköğretim bürosundan..sen tercih yapmadınmıkı??
Ben ilk defa kayıt yaptırıyorum daha. Henüz tercih yapmadım ve ne yazmam gerektiğini bilmiyorum. Dediğiniz gibi sanırım açık öğretim bürusuna gitmem iyi olacak. İstanbul / Şişli civarında nerelere danışabilirim peki bu konu hakkında?

E0BA
Hızlı Çırak
İstanbul'da sadece beşiktaş, ümraniye, bahçelievler ve kartal da bulunur aöf büroları..