Acil yardım lazım bu konuda trafik kazasıyla ilgili

Sjaak
Daimi Üye
Öncelikle iyi günler babam 2006 tarihinde arabayla kaza yapmıştı ve hatalı görüldü,mahkeme filan derken olay kapandı bir kaç sene önce vefat etti ve bugün o kazayla ilgili SGKdan bir kağıt gelmiş para ödemem gerekiyormuş ama ben bu parayı ödemek istemiyorum veya takside bağlamak istiyorum çünkü verebilecek durumda değilim bu aralar 30 gün içinde ödemem gerekiyormuş gelen kağıtta yazanlar şunlar

(Mehmet *****'nin varislerine)

Sigortalarımızdan 19648*** sicil numaralı Kamil ****** 'nin 09.05.2006 tarihinde geçirmiş olduğu trafik kazası nedeni ile 135,18-TL. Geçici iş görememezlik ödemesi ve 175,27TL hastana masrafı yapılmıştır
Kaza hakkında düzenlenmiş olan trafik kazası tespit tutanağına göre kusurlu olduğunuz anlaşılan 310,45-TL anapara 141,32TL kanuni faiz ve 5.00TL tebligat masrafı olmak üzere toplam 456,77TL'nin 30 gün içerisinde Müdürlüğümüz veznesinde yatırılmasını,aksi taktirde tüm masraflarınıza ait olmak üzere kanun yolu ile tahsili cihetine gidileceği hususunu
Rica Ederim.

Czmi
Forum Kalfası
babanız vefat ettiğinde reddi miras gibi birşey vardı
onu yapmış olmanız lazımdı muaf olmak için diye biliyorum

un10cked
Forum Kalfası
Öncelikle iyi günler babam 2006 tarihinde arabayla kaza yapmıştı ve hatalı görüldü,mahkeme filan derken olay kapandı bir kaç sene önce vefat etti ve bugün o kazayla ilgili SGKdan bir kağıt gelmiş para ödemem gerekiyormuş ama ben bu parayı ödemek istemiyorum veya takside bağlamak istiyorum çünkü verebilecek durumda değilim bu aralar 30 gün içinde ödemem gerekiyormuş gelen kağıtta yazanlar şunlar
Basiniz sagolsun.
Wardom hukuk bolumune cevap olarak yazsaydiniz daha cabuk sonuca ulasirdiniz.