Afetzedeler, yaralarını sarmak için yardım bekliyorlar

TARIK
Super Moderator
Site Yetkilisi
2868 'e boş mesaj göndererek (5 ytl) yardımda bulunabilirsiniz. Wardom.ORG olarak Bu Konuda Sizlerinde Duyarlı Olacağını Umuyoruz

OuTLaWsys
Banned
evet abi ben telsim kontorlu hattımdan gönderdim.bi geri mesaj falan gelmedi kontorum de gitmedi anlamadım bu işi ama umarım yardımcı olmuşumdur ve herkese bu konuda duyarlı olmaya davet ediorum

BlackEagle
Hızlı Çırak
Bildiğim kadarı ile kampanya faturalı hatları kapsıyor ve ücret telefon faturasına yansıtılıyor.

BlackEagle
Hızlı Çırak
Azönce Turkcell kontörlü hattımdan 2868 e boş mesaj gönderdim 110 kontörüm fln vardı 60 kontörüm kaldı kontörlü hatlardanda yardım yapılıyo galiba ama yinede araştırmak lazım...

neron
Forum Kalfası
sanırım bu sistem sonradan geldi çünkü önceden bende kontorlüden denemiştim olmamıştı

DeSPeRaDo
Cool Üye
En Son 1 Ay Önce Beyaz Show a Kızılay Genel Ba$kanı Katılmı$tı Oradaki Konu$masında Kontürlü Hatlardan da Yardim Yapılabilecegi Konusuna Deginmi$ti..Sanırım Bu uygulamaya Gecildi..Herkez Elini Vicdanına Koysun Daha Sonrada Telefon Tu$larına!

BlackEagle
Hızlı Çırak
Turkcell kontörlü hatlardan göndereceğiniz mesajların karşılığı 50 kontör.
Daha sonra telefonunuza bir teşekkür mesajı geliyor bu mesaj hemen gelcek diye beklemeyin bana 1 hafta sonra geldi:)