misafir916
Forum Ustası
Selamlar,
Arkadaşlar AFS yi birçoğunuz biliyordur.
Bende AFS uygulamasına katılıp yurt dışına çıkmak istiyorum.
Sorular genel kültür ve genel yetenek üzerine olduğu için zorluk çekeceğimi pek sanmıyorum.
Mülakattan da kolay geçebileceğime inanıyorum çünkü kolay kolay heyecanlanan bi tip değilimdir...
Ayrıca Türk geleniklerine bağlılığım ve bilgimin de yardımcı olacağını sanıyorum.
Birçok öğretmenimden ve arkadaşımdan bu konuda destek aldım.Hepsi kazanacağımı,katılmamı söylediler.
Biraz baktım sitesine fakat aklıma takılan bazı sorunlar var.
Öncelikle bir kelimesini bile bilmediğim bir dil konuşan ülkede nasıl anlaşma sağlayacağım ve eğitim göreceğim ?
Burada eğitimime bıraktığım sınıftan mı devam edeceğim yoksa bir yıl orda okuyup burda devam mı edeceğim ?
Orada kalacağım aileyi ben mi belirleyeceğim ?
Kalabileceğimiz muhtemel eyalet/vilayetler neresi ?
Bilgisi olan arkadaşlardan yardım bekliyorum.Teşekkürler.
Arkadaşlar AFS yi birçoğunuz biliyordur.
Bende AFS uygulamasına katılıp yurt dışına çıkmak istiyorum.
Sorular genel kültür ve genel yetenek üzerine olduğu için zorluk çekeceğimi pek sanmıyorum.
Mülakattan da kolay geçebileceğime inanıyorum çünkü kolay kolay heyecanlanan bi tip değilimdir...
Ayrıca Türk geleniklerine bağlılığım ve bilgimin de yardımcı olacağını sanıyorum.
Birçok öğretmenimden ve arkadaşımdan bu konuda destek aldım.Hepsi kazanacağımı,katılmamı söylediler.
Biraz baktım sitesine fakat aklıma takılan bazı sorunlar var.
Öncelikle bir kelimesini bile bilmediğim bir dil konuşan ülkede nasıl anlaşma sağlayacağım ve eğitim göreceğim ?
Burada eğitimime bıraktığım sınıftan mı devam edeceğim yoksa bir yıl orda okuyup burda devam mı edeceğim ?
Orada kalacağım aileyi ben mi belirleyeceğim ?
Kalabileceğimiz muhtemel eyalet/vilayetler neresi ?
Bilgisi olan arkadaşlardan yardım bekliyorum.Teşekkürler.