age of 3

MasTerOn
Banned
Ewet çıktı geçen gün demo sürümünün tanıtımını izledim Tv de. Oyunun Fulu henüz çıkmadı ama çıktığı gibi alacağım. Görüntüler daha ciddi olmuş ilk izlenimler bu. Herhalde II den daha gerçekçi ve iyi olacak.

theozy
Forum Kalfası
screenshotlara bakılırsa çok güzel.. oyundan alınma yazıyo.. ama bunu kaldıran ekran akrtı 256 dan aşşağı değildir..

MasTerOn
Banned
256 MI :) Pc yi yeni değiştirmiştim 128 almıştım oda demode oluyor o zaman. Ama bence oo kadar da değildir..256 ekran kartı bir oyun istemez.. Çünkü o zaman büyük çoğunluk bu oyunu oynayamaz

theozy
Forum Kalfası
zaten çıkışı anca sene sonunu bulur.. o zaman kadar 256lıklar yayılır zaten.. ama 128 dede çalışabilir.. benimki sadece grafiklere bakarak bi tahmin..

{T}a{Z}
Forum Kalfası
valla ben aldimda beyenmedim ... suyu cikmis iycene onun yerine comand and concore un generals ini oynayi babalar gibi..

Emusnica
Forum Kalfası
hocam iyide oyun daha cıkmadıki?2005'in ekiminde piyasaya sürülmesi planlanıyor ki oda kesin degil ileri bir tarihe alabilirler senin elindeki demo ya da beta bir sürüm olmasın sakın?artı ensemble kötü oyun yapmıyor kolay kolay..

{T}a{Z}
Forum Kalfası
yoo demo diyil full oyun. oyun satan arkadas var ona getirmisler toptancilar. ame ben genede generals i tavsiye ederim

Emusnica
Forum Kalfası
{T}a{Z} demiş ki:
yoo demo diyil full oyun. oyun satan arkadas var ona getirmisler toptancilar. ame ben genede generals i tavsiye ederim

Bu yılın sonuna doğru çıkışı beklenen ama daha hiçbir bilgi sahibi olamadığımız efsane oyunumuz Age of Empires 3 hakkında, uzun uzun araştırma yaptık. Yapımcı şirket oyunu resmen sır haline sokmuş durumda. İnternet’ten araştırdığımız bilgiler ise herhangi bir kesinlik vermiyor. Ayrıca ortalıkta bir çok sahte ekran görüntüsü bulunuyor.

Serinin ikinci oyunu Age of Kings çıktığı zaman Ensemble Studios’ un proje sorumlusu Bruce Shelley, Alman Game Star dergisi ile yaptığı röportajda, oyunun 4 seri olacağını açıklamıştı. Age of Empires ile zaten bir efsane yaratacaklarını bilen Bruce Shelley; bu bilinçle dünyamızın tarihsel sürecini bütün olarak yansıtılırsa oyunu fazlası ile şişeceğini düşündü. Ayrıca o zamanın teknolojisi ile karanlık çağdan günümüze kadar gelirsek, oyuncuyu detaylar ile boğacaklarını açıklayan Ebseble Studios, AoE’ı acımasızca 4’e böldü. Böylece her oyun içinde ayrı bir tarih dilimini işlediler. Nitekim Age of Empires 1’de karanlık çağ, Rise Of Rome’da Roma tarihi ve AOK’da

NOT!!: kaynak http://www.merlininkazani.com/codes/review_screen.asp?GID=1507

{T}a{Z}
Forum Kalfası
bendekinde degisik cesitli adamlar var mesela gunumuzun askerleri tankli falan ve diger taraftan eskisi gibi atli oklu adamlar falan..

Emusnica
Forum Kalfası
age of nations mıydı neydi osanırım sendeki.bende pek sevmemistimo oyunu..ama age of empiresin yeri ayrıdır tabiki,oyundan beklentim cok..

{T}a{Z}
Forum Kalfası
hmmZ generals i denedinmi lo.. bi ona bakta sonra bakalim bidaha oynuycanmi age of u :D yada onuda bosver en iyisi bi half life2 kur ama ekran kartinin 256 olmasi lazim ve goruntu ayarlarini max yapda gozun oyun gorsun hehe