Tvler inanılmaz derecede sapıttı. Eski günlere mi deniyoruz dedirtti.
Ne0 Forum Kalfası 9 Mayıs 2022 #1 Tvler inanılmaz derecede sapıttı. Eski günlere mi deniyoruz dedirtti. https://twitter.com/i/web/status/1523404642134028288
Tvler inanılmaz derecede sapıttı. Eski günlere mi deniyoruz dedirtti. https://twitter.com/i/web/status/1523404642134028288
alpay29 Super Moderator Site Yetkilisi 9 Mayıs 2022 #2 ülkede ne kadar şovmen varsa, bir araya toplanıp yaygara yaptıkları programda yaptıkları kadar yedikleri de iğrenç bir olay.
ülkede ne kadar şovmen varsa, bir araya toplanıp yaygara yaptıkları programda yaptıkları kadar yedikleri de iğrenç bir olay.
ghargamel Daimi Üye 14 Mayıs 2022 #5 Bu adam takım elbise ile çıkar filozoflar gibi konuşmaz miydi zamanında ya?
Gila Moruk Moderator Site Yetkilisi 14 Mayıs 2022 #6 Yaaa arkadaşlar durduk yerde kötülemeyin adamı Yıl 1980 küsur. İlk yarısı falan O zamanlar evlere ağaç kömürleri geliyor Evin genci, arkadaşlarını toplayıp üç ton, beş ton her ne kadarsa Kömürler taşınıyor Sonra, ev sahibi taşıyan gençlere kıyak yapıp, masa kuruyordu Biz de 20 li yaşlardayız Vedat'ın evine 3 ton mu, 4 ton mu hatırlamıyorum, kömür taşıdık Vedat, Şahin, Yalçın, rahmetli Atilla ve ben varız Evin terasında yaz günü masayı kurduk Yalçın ortadaki, Vedat en sağdaki Şahin'i ziktiredin. Adam değil zaten Rakılar son noktalara geldi Ekmeği salatanın limonlu suyuna banıp yemenin tadına doyum olmuyor Şahin en son ekmek banacak.. Salata diye bir şey kalmamış, bir tek suyu var İçine de sivri sinek düşmüş Ben bu sivri sineği yerim dedi Yok lan falan derken, sivriye bandı yedi namert
Yaaa arkadaşlar durduk yerde kötülemeyin adamı Yıl 1980 küsur. İlk yarısı falan O zamanlar evlere ağaç kömürleri geliyor Evin genci, arkadaşlarını toplayıp üç ton, beş ton her ne kadarsa Kömürler taşınıyor Sonra, ev sahibi taşıyan gençlere kıyak yapıp, masa kuruyordu Biz de 20 li yaşlardayız Vedat'ın evine 3 ton mu, 4 ton mu hatırlamıyorum, kömür taşıdık Vedat, Şahin, Yalçın, rahmetli Atilla ve ben varız Evin terasında yaz günü masayı kurduk Yalçın ortadaki, Vedat en sağdaki Şahin'i ziktiredin. Adam değil zaten Rakılar son noktalara geldi Ekmeği salatanın limonlu suyuna banıp yemenin tadına doyum olmuyor Şahin en son ekmek banacak.. Salata diye bir şey kalmamış, bir tek suyu var İçine de sivri sinek düşmüş Ben bu sivri sineği yerim dedi Yok lan falan derken, sivriye bandı yedi namert
justim123 WarrioR Çarşamba 14:45 #7 Gila demiş ki: Yaaa arkadaşlar durduk yerde kötülemeyin adamı Yıl 1980 küsur. İlk yarısı falan O zamanlar evlere ağaç kömürleri geliyor Evin genci, arkadaşlarını toplayıp üç ton, beş ton her ne kadarsa Kömürler taşınıyor Sonra, ev sahibi taşıyan gençlere kıyak yapıp, masa kuruyordu Biz de 20 li yaşlardayız Vedat'ın evine 3 ton mu, 4 ton mu hatırlamıyorum, kömür taşıdık Vedat, Şahin, Yalçın, rahmetli Atilla ve ben varız Evin terasında yaz günü masayı kurduk Yalçın ortadaki, Vedat en sağdaki Şahin'i ziktiredin. Adam değil zaten 22649 eklentisini görüntüle Rakılar son noktalara geldi Ekmeği salatanın limonlu suyuna banıp yemenin tadına doyum olmuyor Şahin en son ekmek banacak.. Salata diye bir şey kalmamış, bir tek suyu var İçine de sivri sinek düşmüş Ben bu sivri sineği yerim dedi Yok lan falan derken, sivriye bandı yedi namert Hepsini görmek için tıklayın... Abi maşallah ne yaşanmışlık bu
Gila demiş ki: Yaaa arkadaşlar durduk yerde kötülemeyin adamı Yıl 1980 küsur. İlk yarısı falan O zamanlar evlere ağaç kömürleri geliyor Evin genci, arkadaşlarını toplayıp üç ton, beş ton her ne kadarsa Kömürler taşınıyor Sonra, ev sahibi taşıyan gençlere kıyak yapıp, masa kuruyordu Biz de 20 li yaşlardayız Vedat'ın evine 3 ton mu, 4 ton mu hatırlamıyorum, kömür taşıdık Vedat, Şahin, Yalçın, rahmetli Atilla ve ben varız Evin terasında yaz günü masayı kurduk Yalçın ortadaki, Vedat en sağdaki Şahin'i ziktiredin. Adam değil zaten 22649 eklentisini görüntüle Rakılar son noktalara geldi Ekmeği salatanın limonlu suyuna banıp yemenin tadına doyum olmuyor Şahin en son ekmek banacak.. Salata diye bir şey kalmamış, bir tek suyu var İçine de sivri sinek düşmüş Ben bu sivri sineği yerim dedi Yok lan falan derken, sivriye bandı yedi namert Hepsini görmek için tıklayın... Abi maşallah ne yaşanmışlık bu
Gila Moruk Moderator Site Yetkilisi Çarşamba 19:26 #8 justim123 demiş ki: Abi maşallah ne yaşanmışlık bu Hepsini görmek için tıklayın... Az önce bir arkadaş ile aynı konuyu konuştuğumuz için, Aynı konuyu sana da anlatacağım kardeşim Bir zamanlar derdim ki; Ben ingilizce okur-yazarım Tamam, orta okul mezunu olsam da, belli bir birikimin, kültürün sahibiyim Ne işim var lan benim bu Gültepe'de? Bir gün Baki'nin kızı geldi. Yusuf Abi ingilizce dersim diye Bir kaç yıl sonra Baki'nin küçük kızı geldi, ingilizce dersi diye Sonra.... Ağzından küfür düşmeyen Hüseyin'in kızı geldi ingilizce dersi diye O insanlara katkıda bulundum Ama en önemlisi... Bazı çocuklar babalarını değil, amcalarını değil, beni rol model aldılar Bugün 50 yaşına gelmiş, Sen benim kahramanımdım diyen insanlar ile görüşüyorum O gün dedim ki; Benim burada olmamın bir sebebi var Ben, beş kişiye örnek olursam O beş kişi de, başka beşer kişiye örnek olurlarsa İyilik yükselir Önemli olan, kaç yıl yaşadığın değil, nasıl yaşadığındır Benim Wardom'a gelmem, tamamen tesadüftü Wardom'dan çok şey öğrendim Wardom'a bildiğim her şeyi vermeye niyetlendim 2008 yılında Arada bir boşluk versek te, hep buradayız Amaç, üç kişiye doğruyu gösterebilmek Benim beş kuruş birikmiş param olmadı Doğru mu? Değil tabi ki Ama... Derler ya; Dünyaya bir kere gelirsin Geldiğinin hakkını vermek lazım Bu akşam bir yazı yazıp, bir süre sırra kadem basacağım O yazımı okuyun diyeceğim ama, ne yazacağımı ben bile bilmiyorum Sağlıkla kalın
justim123 demiş ki: Abi maşallah ne yaşanmışlık bu Hepsini görmek için tıklayın... Az önce bir arkadaş ile aynı konuyu konuştuğumuz için, Aynı konuyu sana da anlatacağım kardeşim Bir zamanlar derdim ki; Ben ingilizce okur-yazarım Tamam, orta okul mezunu olsam da, belli bir birikimin, kültürün sahibiyim Ne işim var lan benim bu Gültepe'de? Bir gün Baki'nin kızı geldi. Yusuf Abi ingilizce dersim diye Bir kaç yıl sonra Baki'nin küçük kızı geldi, ingilizce dersi diye Sonra.... Ağzından küfür düşmeyen Hüseyin'in kızı geldi ingilizce dersi diye O insanlara katkıda bulundum Ama en önemlisi... Bazı çocuklar babalarını değil, amcalarını değil, beni rol model aldılar Bugün 50 yaşına gelmiş, Sen benim kahramanımdım diyen insanlar ile görüşüyorum O gün dedim ki; Benim burada olmamın bir sebebi var Ben, beş kişiye örnek olursam O beş kişi de, başka beşer kişiye örnek olurlarsa İyilik yükselir Önemli olan, kaç yıl yaşadığın değil, nasıl yaşadığındır Benim Wardom'a gelmem, tamamen tesadüftü Wardom'dan çok şey öğrendim Wardom'a bildiğim her şeyi vermeye niyetlendim 2008 yılında Arada bir boşluk versek te, hep buradayız Amaç, üç kişiye doğruyu gösterebilmek Benim beş kuruş birikmiş param olmadı Doğru mu? Değil tabi ki Ama... Derler ya; Dünyaya bir kere gelirsin Geldiğinin hakkını vermek lazım Bu akşam bir yazı yazıp, bir süre sırra kadem basacağım O yazımı okuyun diyeceğim ama, ne yazacağımı ben bile bilmiyorum Sağlıkla kalın