Akit TVde tartışmalara neden olacak sözler: "Çok özlemişse orucunu hanımıyla açabilir"

alpay29
Super Moderator
Site Yetkilisi

Akit TV'de tartışmalara neden olacak sözler: "Çok özlemişse orucunu hanımıyla açabilir"
Akit TV'de katıldığı canlı yayında tartışmalara neden olacak açıklamalarda bulunan Dünya Hafızlık Eğitim Derneği Başkanı Mesut Özdemir, "Bir insan, gerçekten hanımını çok özlemiş dayanamamış iftara kadar beklemiş orucunu hanımıyla da açabilir" ifadelerini kullandı.
6
Akit TV ekranlarında yayınlanan İnanan Genç programında konuşan Dünya Hafızlık Eğitim Derneği Başkanı Mesut Özdemir tartışmalara neden olacak ifadeler kullandı.

Ramazan ve oruçla ilgili açıklamalarda bulunan Özdemir, "Bir insan, gerçekten hanımını çok özlemiş dayanamamış iftara kadar beklemiş orucunu hanımıyla da açabilir" ifadelerini kullandı.

video

Kaynak: Akit TV'de tartışmalara neden olacak sözler: "Çok özlemişse orucunu hanımıyla açabilir"

Gila
Moruk Moderator
Site Yetkilisi
Çok mu önemli bu konu acaba...

Saçma .
Bence de. Kız dediğin, kimselerin eli değmeden 13 yaşında imam nikahıyla alınıp bir güzel becerilir. 14 yaşında çocuk doğurur. 18 yaşında dünyayı tanımaya başlar. 20 yaşında kocaya karşı çıkmaya başlar. 21 yaşında yol ortasında 32 yerinden bıçaklanarak öldürülür. Tohumuna para mı saydık?

nurallahordu
Forum Kalfası
Bu özlem sabahtan akşama mı o kadar yoğun mu yoksa günlerdir görmedi de onun yoğunluğu mu çok merak ediyorum bu kadar libido var mı sabahtan akşama açlıktan ziyade onu düşünecek..?

alpay29
Super Moderator
Site Yetkilisi
Bu özlem sabahtan akşama mı o kadar yoğun mu yoksa günlerdir görmedi de onun yoğunluğu mu çok merak ediyorum bu kadar libido var mı sabahtan akşama açlıktan ziyade onu düşünecek..?
bu lafları eden zatın nasıl bir çalışması olabilir..

nereden bir geliri vardır yada mesleği nedir..

hiç emek harcamadan keriz sırtından geçinen asalak..

beyin var ama beyni kullanan başka organ ..

dorian1718
Cool Çırak
Bu kanal niye hala kapatılmadı kapatılmıyor hayret yobazlık form değiştirmiş bacak arasına da girmiş