Aklın yolu

MuRaTTK
Co-Admin
Site Yetkilisi
Üstadım,hemşerim,abimin,akillere sunumudur.......

SÖZDE "AÇILIM, ÇÖZÜM, PAKET" GERÇEKTE TÜRK DEVLETİNE SON VERME PLANI
* akp-pkk BERABERLİĞİNİN GAYR-I MEŞRUSU:AÇILIM İHANETİ.
* 36 ETNİK GURUP SAYANLAR, pkk DAN DAHA FAZLA BÖLÜCÜDÜR.
* "KANDAN SİYASETİ" akp VE pkk YAPIYOR.
* tayyip VE apo NUN AKİLLERİNE DERS.
* pkk GERÇEKTE ERMENİ, GÖRÜNTÜDE KÜRTÇÜDÜR.
* ZEHİR GÜZEL SÖZLERLE ALTIN KASEDE İÇİRİLİR.
* SİZ HİÇ ŞEHİT CENAZESİ KALDIRDINIZ MI?
* ULUSAL BASIN TEK SES,NEREDEYSE MOSKOVA'NIN PRAVDASI OLMUŞ; BEYİNLERİ YIKIYOR.
* akp SAYESİNDE ARTIK TERÖRLE BİR YERE VARILABİLİYOR.
* BİZ apo'YU YUNAN'IN ELİNDEN ALMADIK MI? NE İŞİ VARDI ELÇİLİĞİNDE?
* 90 YILDIR "NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE" ANLAYIŞINDA BİRLEŞTİK.
* ŞEHİT AİLELERİ "ÇAPULCU" DEĞİLDİR.
* 76 MİLYONU İKNA YERİNE ,2 BİN KİŞİYE SİLAH BIRAKTIRMAK DAHA MI ZOR?
* akp SAYESİNDE pkk SİLAH ELİNDE VATAN TOPRAĞINDA ŞOVLAR YAPIYOR.
* AÇILIMI YALNIZCA tayyip VE apo BİLİYOR. MECLİS BİLE BİLMİYOR.
* BİR TOPRAĞI VATAN YAPMIŞ KURUCU BİR MECLİS YOK MECLİSTE.
* TEK YANLI MEDYA SABAH AKŞAM BEYİNLERİ YIKAMAKTADIR.
* BÖLÜCÜ TEZLERİN ARKASINDA AKIL, MANTIK, BİLİM VE TARİH YOKTUR.
NE OLDUĞU HAKKINDA KİMSENİN HİÇBİR ŞEY BİLMEDİĞİ SÜRECE DESTEK VERENLER , BİLMELİDİRLER Kİ: BOŞ KAĞIDIN ALTINA İMZA ATMAKTADIRLAR. ÜZERİ DOLDURULDUĞUNDA ÇOK PİŞMAN OLACAKLARDIR.

Selam , sevgi ve saygılarımla... Fevzi KÜÇÜKKAHVECİ

Gila
Moruk Moderator
Site Yetkilisi
Aslında bu konu, başlı başına Gila'lık bir konu :)

Murat adminim'in de desturu olursa, yarın enine boyuna işlerim konuyu.

Tabi ucu yine bir yerlere dokunacak mutlaka :)

Gila
Moruk Moderator
Site Yetkilisi
Konu hepimizi ( analar ağlamasıncıları bile ) ilgilendiren bir konudur, sabitlenmiştir...

salvetore
Daimi Üye
Bir gün bu memleketin yanağına bir öpücük,başucuna bir not bırakacağım.Ve o notta şunları yazacağım.’’Öğle güzel uyuyordun ki,uyandırmaya kıyamadım.’’

Gittiğin günden bu yana memleket hala derin bir uykuda ne zaman uyanacaklarına dair bir belirti de yok gibi...

Aziz hatıranı saygı ile selamlıyorum

AdrenaLiN_
Forum Ustası
bu adamı tanımıyorum :) hatta ilk defa görüyorum ve dinliyorum ismi nedir acaba ?

ağzına sağlık çok güzel konuştu.

(-S-A-S-24-)
Forum Ustası
Bu Durumlar Asla Bazılarını Tınlamaz Adamlar Bununla Besleniyor Biat Ediyor ..senelerdir bunları söylüyoruz vatandaş sadece tekrar dillendirmiş konu için teşekkürler.

alpay29
Super Moderator
Site Yetkilisi
Ben devran döndü diye biliyorum... Daha dönmemişmi... Hayret... :rolleyes:
din iman baş örtüsü bir yere kadar....(takke bir gün düşecek)

fırıldaklığın da bir sınırı var öyle değil mi....?

sahi yukarıdaki konuşmacıyı sonuna kadar dinledin mi....?
dinledinse de yanlış olanı bir zahmet yazar mısın....?

Yemliha.
Forum Kalfası
komik....30 küsür yıldır bitiremedik bitirmedik akp de bitiremeyecek don kişotluk yapan fevzi efendi de senin çözümün ne ? Muhalif olmak atıp tutmak milletin de görüp bildiğini destan şeklinde süsleyip yazmaktan ibaret değildir. Nasıl bitirecen diye sorunca apışıp kalıyorlar....

Neyse ben fevzi efendi gibi tipik muhalefetçilik oynamayayım. PKK bitecekse bu ne silah ile ne müzakere ile biter 99 ikna edersin 1 ikna olmaz ise terör devam eder.

Bitirmenin tek yolu GÜÇLÜ EKONOMİDİR yatırımlar ve projeler bunu için yapılmalıdır.

Cellatpapa'
Forum Ustası
komik....30 küsür yıldır bitiremedik bitirmedik akp de bitiremeyecek don kişotluk yapan fevzi efendi de senin çözümün ne ? Muhalif olmak atıp tutmak milletin de görüp bildiğini destan şeklinde süsleyip yazmaktan ibaret değildir. Nasıl bitirecen diye sorunca apışıp kalıyorlar....

Neyse ben fevzi efendi gibi tipik muhalefetçilik oynamayayım. PKK bitecekse bu ne silah ile ne müzakere ile biter 99 ikna edersin 1 ikna olmaz ise terör devam eder.

Bitirmenin tek yolu GÜÇLÜ EKONOMİDİR yatırımlar ve projeler bunu için yapılmalıdır.
Yemliha sana soru. Güçlü ekonomi, yatırım ve projeler neler bana anlatsana lütfen. Benim bildiğim kadarıyla bu ülkede adam akıllı bir fabrika açılmadı. Herkonuda dışa bağımlılık tam gaz. Madem ekonomi güçlendi bu insanların üstünden halen eşek yüküyle vergi alınması neden? Madem eskisinden daha iyiyiz bu kadar vergi niye.? Adam akıllı ar-ge ye mi yöneldi bu ülke ben mi bilmiyorum. Yoksa Tayyip efendi fabrikalar mı açtı. Nerde tam olarak.?? Yanlış biliyorsam bilgilendir lüten. Bilmemek değil öğrenmemek ayıp.

misafir1009
Forum Ustası
Yatırımlar

Yatırımlar ve projeler demişsiniz ;

Enerji
Grafikli anlatım enerji

Ulaştırma yatırımları bu kaynak işim gereği dünya gazetesidir ve ciddi en cok takip ettiğim yerdir.

vergisel indirimler
gelirler idaresinindır.

YENİ YATIRIM TEȘVİK BELGESİ PAKETİ detaylı son bılgı ısteyenlere de bılgı sağlarım.

Projeler hakkında-1

Nabucco Boru Hattı Projesi

15 ili birbirine bağlayacak proje

Güneydoğu’ya 2 milyar liralık enerji yatırımı yapılacak

Orman ve Su İşleri Bakanlığı’ndan Son 10 Yılda 60 Milyarlık Yatırım

Türkiye istatistik kurumunun son 10 yıl yayınlanan verileri
özellikle;
Gelir, Tüketim ve Yoksulluk
Tüketici Güven Endeksi
bu lınklerı ve altındakıleır ıncelemenızı tavsıye ederım.

Otoyol, savunma ve enerjide rekor kıran dev projeler
- Sinop Nükleer Santrali: 22 milyar dolar
- Akkuyu Nükleer Santrali: 20 milyar dolar
- İstanbul-İzmir Otoyolu Projesi: 16 milyar dolar
- Müşterek Taarruz Uçağı (JSF): 16 milyar dolar
- Kanal İstanbul: 15 milyar dolar
- İstanbul’a 3. havalimanı: 10 milyar dolar
- Marmaray: 5 milyar dolar
- Haydarpaşa Liman Projesi: 5 milyar dolar
- Ankara-İstanbul YHT: 4 milyar dolar
- Sivas-Kars YHT: 4 milyar dolar
- Ankara-İzmir YHT: 4 milyar dolar
- Yavuz Sultan Selim Köprüsü: 3,5 milyar dolar
- ATAK Helikopteri 3,3 milyar dolar
- Yeni Tip Denizaltı 2,7 milyar dolar
- Ankara-Sivas YHT: 2,5 milyar dolar
- A400M Ulaştırma Uçağı: 1,7 milyar dolar
- Avrasya Tüneli: 1,3 milyar dolar
- M60 Tank Modernizasyonu 687 milyon dolar
- ALTAY Milli Tankı: 500 milyon dolar

ALTAY Milli Tankı videosu

2007 de başlamıştır.2011 de ılk protıpler hazırlanmıs onay beklemektedır

google isimlerini yazarsanız videoları görselleri ve kaynaklar ıstedıgınız gıbı bulmanız mumkun.
Türkiye’nin mega projelerinin mali büyüklüğü 100 ülkenin milli gelirinden fazladır.

İLK TÜRK KORVETİ
MİLGEM PROJESİ

zaman buldukca eklerım hayırlı bayramlar

Yemliha sana soru. Güçlü ekonomi, yatırım ve projeler neler bana anlatsana lütfen. Benim bildiğim kadarıyla bu ülkede adam akıllı bir fabrika açılmadı. Herkonuda dışa bağımlılık tam gaz. Madem ekonomi güçlendi bu insanların üstünden halen eşek yüküyle vergi alınması neden? Madem eskisinden daha iyiyiz bu kadar vergi niye.? Adam akıllı ar-ge ye mi yöneldi bu ülke ben mi bilmiyorum. Yoksa Tayyip efendi fabrikalar mı açtı. Nerde tam olarak.?? Yanlış biliyorsam bilgilendir lüten. Bilmemek değil öğrenmemek ayıp.

Cellatpapa'
Forum Ustası
Askeri savunmada birşeyler yaptı. Kimse birşey diyemez ama onun dışında ben doğru dürüst bir ar-ge göremedim. İnsanların gözlerini boyayıp oy toplamak için görsel yapılan yapılar bir çoğu. Otoyolu arge olarak göstermen saçma geldi bana. 3. boğaz köprüsü dışa bağımlılığığı ne gibi azaltacak anlayamadım. Ayrıca enerji santralleri dediğin konuyu biraz biraz araştırmıştım. 2. el santraller kurulacak başka ülkelerin 20 yıldır kullandığı alacağını aldığı ve daha yeni teknolojiye geçerken sattığı santraller. Ne bileyim şu saydıkların arasında bana göre tek yatırım askeri alanda. Gerisi görsel şovdan başka birşey değil. Yalnızca insanlara seslenirken ben şunu yaptım demek için yapılan herkesin görebileceği şeyler. Ülkede adam akıllı dışarıya satabileceğin doğru dürüst birşey üretmiyorsun. Sadece Kendi yandaş firmaları ceplerini doldursun diye sürekli inşaat. Ayrıca 11 yılda yalnızca projelerimi çıkartmışlar. 11 yıl önce avrupa birliğine nekadar uzaksan halen okadar uzaksın. Ortada yapılan birşey yok. Dediğim gibi yalnızca göz boyamalık inşaatlar.

- Yönetici düzenlemesi: :
Yemliha.
Forum Kalfası
Askeri savunmada birşeyler yaptı. Kimse birşey diyemez ama onun dışında ben doğru dürüst bir ar-ge göremedim. İnsanların gözlerini boyayıp oy toplamak için görsel yapılan yapılar bir çoğu. Otoyolu arge olarak göstermen saçma geldi bana. 3. boğaz köprüsü dışa bağımlılığığı ne gibi azaltacak anlayamadım. Ayrıca enerji santralleri dediğin konuyu biraz biraz araştırmıştım. 2. el santraller kurulacak başka ülkelerin 20 yıldır kullandığı alacağını aldığı ve daha yeni teknolojiye geçerken sattığı santraller. Ne bileyim şu saydıkların arasında bana göre tek yatırım askeri alanda. Gerisi görsel şovdan başka birşey değil. Yalnızca insanlara seslenirken ben şunu yaptım demek için yapılan herkesin görebileceği şeyler. Ülkede adam akıllı dışarıya satabileceğin doğru dürüst birşey üretmiyorsun. Sadece Kendi yandaş firmaları ceplerini doldursun diye sürekli inşaat. Ayrıca 11 yılda yalnızca projelerimi çıkartmışlar. 11 yıl önce avrupa birliğine nekadar uzaksan halen okadar uzaksın. Ortada yapılan birşey yok. Dediğim gibi yalnızca göz boyamalık inşaatlar.
yapılan şeyler var yok değil ama güçlü ekonomimiz YOK karınca hızı ile de seyretmeye devam edersek bir yaptığımızı ertesi gün yıkarsak da olmaz. Ben güçlü ekonomimiz var demedim terörün bitirilebilmesi için güçlü bir ekonominin şart olduğunu söyledim atarak tutarak her gün kandile sortiler yaparak bitmez neticesinde geçmişte de gördük ki bitmedi .

bugün bayram onun için detaya girmeden geçiyorum .