Aklın yolu

lateyna
Cool Çırak
Biz acilimin ne oldugunu cok iyi biliyoruz,
Zaten pratiktede belli oluyor acilimin ne anlama geldigini,
Bilmeyenlere isterseniz duyurayim,
Acilimin acilimi kardes kaninin akmamasidir,
Bir yildan beri sekil a da goruldugu gibi,
Tabi bundan rahatsiz olanlari elbette anliyoruz,
Maalum icimizdeki irlandalilar birmek bilmiyor Osmanli dan beri ..

Yemliha.
Forum Kalfası
latenya süper bir fikir verdin bana....

Terör biterse mevcut partilerin siyasi hallerini anlatan bir konu yapayım

Tuva
Forum Ustası
Ya he he Suriye'de de, Irak'ta da, İran'da da hep ekonomik nedenlerden dolayı. Vay be.

Bırakın bu palavraları.

Al çözüm diyorsun olabildiğince şahin olacaksın. Ben kendimi bildim bileli bu Pkk denen terörist kırmalarına af çıkar, şu çıkar, bu çıkar, yok pişmanlık yasası çıkar vs...

İşte gördünüz IŞID denen terörist karşısında süt dökmüş kedi gibi oldular Pkk teröristleri. Bunlar dinsiz, onlar imansız.

Demek ki bu denyoların anladığı dil bu.

Musul ve Kerkük diye yıllarca Türkiye'ye debelenip Türk askeri vuran teröristler IŞID teröristleri olunca fısss.

Türkiye Cumhuriyeti hiç bir zaman şahin bir politika uygulamadı ki bu Pkk teröristlerine. Sırf bölücü zihniyetten oy gelsin diye esnek davrandı partiler. Bir Tansu Çiller zamanında Pkk teröristleri baya bir kırıldı. O yüzden sevmezler Tansu Çiller'i. Zaten 3'lü koalisyonda da sıfıra inmiş bir Pkk terörüydü.

- Yönetici düzenlemesi: :
efruz
Banned
ülke gerçeklerinden uzak bilimden sosyal gerçekliklerden memleket gerçeklerinden uzak, hamaset üzerinden segilenen bir hamakat, biz biliyoruz o tasın içinde olanı bu millette biliyor ve sahip çıkıyor.
ateş nasıl düşer kime düşer nereye düşer bunu bilmeyen adam. büyük millet olmak ne demek bilmeyen adam. Türklüğünü kürt kıyımı ile gerçekleyebilen başka bir erdem tanımayan bir adam. 40000 kişi öldü 35000 i kürt . ve bunun tek sebebi Kürt milletini yok sayan varım diyeni yok etmeye kalkan sapık hitler ideolojisinin tek ırklı tek milletli ulus özlemi içindeki çoktan çürümüş dünyada takipçisi kalmamış marjinal ideolojinin kalan tek tük takipçileirndne biri.
bz biliyoruz o tasın içind ene olduğunu merak etmeyin.
eşit yurttaş, ana dilinde eğitim yapabilen
çocuğuna anadilinden isim koyabilen Çanakkalede Kurtuluş savaşında eşit savaşarak elde ettiği vatanında sonradan ikinci sınıf insan sayılan ve cumhuriyet kendisine zehir edilmiş KÜrt halkının, yeniden entegre olabileceği Batı tarzı insan hakkı ve evrensel hukukun geçerli olduğu kimsenin damarındaki kanın asaleti iddasıyla ötekinin üzerinde görülmediği bir yeni Türkiyenin temelleir atılıyor . ve biz yani halk yani kahredici sayısal üstünlük bu memleketin yuzde 50 sinden daha fazlasının özgür iradesi biz bunu görüyor ve onaylıyoruz.

Allah bu barış ortamını sağlayan buna destek veren bunu siyasi çıkarlarından üstün tutup yeterki bir tek insanımın burnu kanamasın diye vicdan esaslı politikalar üreten herkesten razı olsun. 2003 den beri aynı ekip ısrarla Akp nin bu ülkeyi satacağını peşkeş çekeceğini söyleyip duruyor . yeni yetmelerin bunu göremeyecek oluşunu anlarım da yaşı kemale ermiş insaf yoksulu arkadaşlara inanamıyorum. Bu ülke her geçen gün bir öncekinden daha zengin daha müferrah daha mutlu daha medeni daha adil bir daha yaşanılası bir dönüşüm içerisindeyken , bundan mutlu olmayıp altından garez ve ihanet beklemenin ruhunuzdaki acı verici etkisini görmüyr musunuz.
Kürdistan buyuk Türkiyenin doğal ve en has parçasıdır. yeterki komlexlerinizden kurtulup bağrınıza basmaya hazır olun

Gila
Moruk Moderator
Site Yetkilisi
Kürdistan buyuk Türkiyenin doğal ve en has parçasıdır. yeterki komlexlerinizden kurtulup bağrınıza basmaya hazır olun
Çıkarın.

Kafalarınızı inlerinizden çıkarın

Yobazlar, hainler, şerefsizler, kıçı dışarıya bağımlılar, Cumhuriyet karşıtları, düzen düşmanları, anasını parayla satıp, vatanı satmaya dünden hazır gurursuz onursuzlar.

Gün bugündür.

Çıkarın kafalarınızı saklandığınız yerlerden.

Hayal ettiğiniz düzenin kurulmasına bi fırt kaldı sanıyorsunuz.

Hayallerinizi sizlerle beraber, şerefsiz, onursuz, hain atalarınızın gittiği bok çukurlarına gömeceğimiz günlere de şahit olacaksınız.

Gün bugündür.

Çıkartın bok çukurunda yıllardır gizlediğiniz kafalarınızı.

Az biraz dünya yüzü görün.

Yine o çukura kafalarınızı sokup gizleneceğiniz günler çok uzak değil...

CekoReis
Forum Kalfası
Barış olsun ama kafamızı kuma gömmeyelim.
Keşke düzelse her şey, keşke herkes iyi ilişkiler içinde refah içinde yaşasa.

nurallahordu
Forum Kalfası
Bir gün bu memleketin yanağına bir öpücük,başucuna bir not bırakacağım.Ve o notta şunları yazacağım.’’Öğle güzel uyuyordun ki,uyandırmaya kıyamadım.’’

Gittiğin günden bu yana memleket hala derin bir uykuda ne zaman uyanacaklarına dair bir belirti de yok gibi...

Aziz hatıranı saygı ile selamlıyorum
Uykuya bayila bayila yatıyor bazıları