Aliabi Moderatör olarak yetkilendirilmiştir

necdet35
Co-Admin
Site Yetkilisi
Bütün üyelerimiz gibi değerli olan eski üyelerimizden Aliabi otomobil ve modifiye bölümünde yetki almıştır , kendisi zaten bu sektörde görev yapan bir arkadaşımızdır tecrübe ve bilgileriyle bize destek olacağından ve bu görevin de üstesinden başarıyla geleceğinden eminim :)

Hayırlısı olsun

Kod:
http://www.wardom.org/member.php?u=91404

By ToNiK
Misafir Üye
Herkese hayirli olsun. Kendisine yeni gorevinde basarilar ve mutluluklar dilerim :).

Yakin zamanda benim de kendisine ihtiyacim olacak bu gidisle. Arabayi perte cikarttik :D :D .

alpay29
Super Moderator
Site Yetkilisi
ilk soruyu ben soracağım...

ampuller takılı olduğu halde neden sol park lambası kontrol ışığı yanıyor....:D

mydos
Forum Ustası
Hayırlı görevler :)

Aliabi isimli kullanıcıya daha önce karma vermişsiniz. Tekrar karma verebilmek için, başka kullanıcılara karma dağıtmanız gerekiyor.:(

Mod.luğunu karmayla kutlayayım dedim; ama olmadı

- Yönetici düzenlemesi: :
maekşi
Forum Ustası
Benim için çok supriz bir karar oldu, böyle bir teklif beklemiyordum harbiden supriz oldu :) hayırlısıyla bana verilen görevi elimden geldiğince yerine getirmeye gayret edeceğim. Bana haber geldiğinde şanzuman indiriyorduk eve şimdi gelebildim benim yerime cevap veren arkadaşlara teşekkür ediyorum maksat insanların sorunları bir an evvel çözülsün :p şimdi yazabildim mazur görün.

Kendimi size kısaca tanıtayım
İsmim Ali Ekşi, şu an İstanbul Bakırköy Floryada özel bir mercedes servisinde elektrik-elektronik ve mekanik üzerinde çalışıyorum.

Neyse fazla utandım :D hepinize çok teşekkür ederim :)