Allah Belasını Versin

*
Banned
Öfke, kin gibi duygularla beslenmek daha kuvvetlisini doğurur.
Bunun adı öfke ya da kin filan değil, sosyal eşitsizliklere karşı bir başkaldırıdır.

Yahu bir konu açtık millet başımıza Norman Vincent Peale kesildi :).

Arkadaşlar bunun adı dışavurumdur!

Ağlamak, gülmek, haykırmak, naralar atmak

insanoğlunun tepkisini dile getirmek için kullandığı doğal bir mekanizmadır :).

Konuyu saptırmayalım lütfen,

sagacious
Genel Moderator
Bunun adı öfke ya da kin filan değil, sosyal eşitsizliklere karşı bir başkaldırıdır.

Yahu bir konu açtık millet başımıza Norman Vincent Peale kesildi :).

Arkadaşlar bunun adı dışavurumdur!

Ağlamak, gülmek, haykırmak, naralar atmak

insanoğlunun tepkisini dile getirmek için kullandığı doğal bir mekanizmadır :).

Konuyu saptırmayalım lütfen,
Bir şey yazmayacaktım ancak şu son cümle olmasaydı, yukarıda sadece düşüncemi belirttim. Konuya bakış açıları farklı olabilir. Dışavurumlarınızla umarım içinizdeki kötü duygularınız, hisleriniz azalıyordur. Neyse yazacak olanların önünü kesmeyelim. :cool:

_barbaros
Banned
Bir şey yazmayacaktım ancak şu son cümle olmasaydı, yukarıda sadece düşüncemi belirttim. Konuya bakış açıları farklı olabilir. Dışavurumlarınızla umarım içinizdeki kötü duygularınız, hisleriniz azalıyordur. Neyse yazacak olanların önünü kesmeyelim. :cool:
eleştirmek de bir dışa vurumdur, konuyu açarken olumsuz "haklı ya da haksız" eleştirilerin de gelebileceğini göz önüne almak lazım.

konu sahibinin de geçmişte başkalarının konularına aynısını yaptığını hatırlamasını isterim ;)

tekrar ediyorum, bela okumak kötü bir şeydir, sadece o ifadeyi düzeltse yeter. bir şeyleri yanlış bulması, ya da birilerine kızması ve bunu dile getirmesine bir itirazımız yok ki.

tek dediğimiz ismail yk kafası yaşamayın, bela okumak kötü bir şeydir. hepsi bu.

*
Banned
eleştirmek de bir dışa vurumdur, konuyu açarken olumsuz "haklı ya da haksız" eleştirilerin de gelebileceğini göz önüne almak lazım.

konu sahibinin de geçmişte başkalarının konularına aynısını yaptığını hatırlamasını isterim ;)

tekrar ediyorum, bela okumak kötü bir şeydir, sadece o ifadeyi düzeltse yeter. bir şeyleri yanlış bulması, ya da birilerine kızması ve bunu dile getirmesine bir itirazımız yok ki.

tek dediğimiz ismail yk kafası yaşamayın, bela okumak kötü bir şeydir. hepsi bu.
Yahu oradaki bela sembolik diyorum :D. Ne kadar taktınız siz şu bela olayına :).

Kişiler arası her meseleye eleştirel bir boyut kazandırmak konunun bütünlüğünü bozuyor demek istemiştim.

Neyse belaya(!) devam... :vroam::D

Zycron
Forum Ustası
bu ülkedeki fakir zengin uçurumunun allah bin belasını versin. dışarı çıkamıyoruz paramız yok diye.

lockman
Forum Kalfası
Her yaşadığımız sıkıntı bir imtihan. Allah bizi isyan etmeyen, kaderine razı olan kullarından eylesin.

yeniceli
Forum Ustası
Sigarayı,

içkiyi,

uyuşturucuyu,

hapı,

kısacası insanoğlunu esareti altına alan ve zarar veren her ne varsa;

bunları üretenlerin,

acımasız kapitalist düzenin,

para için şerefini ve haysiyetini hiçe sayanların,

birileri çöpten ekmek toplayıp karnını doyururken umarsızca yaşayıp sanki ülkesi için bir şeyler yapıyormuşcasına kıvrım kıvrım kıvrananların Allah belasını versin!

Amin!...;)

astraq
Forum Ustası
Şu konuyu gördükçe demiyeyim demiyeyim demiyeyim diyorum da, kütüphanenin arkasındaki bahçede cilveleşip, sabahın 4 üne kadar hav hav havlayan, en az bir çuval patatesime malolan şu sevimsizlerin.............:D:D
Birisi başladımı duyan geliyo duyan geliyo ne bu ya:mad:
Bak yine başladılar:mad:

EhLiKey_F
Banned
Sabaha kadar ders çalışıp , gidip sınavına girip 3.5 sayfa yazı + diegram çizdikden sonra sınavdan cıkıp eve gidip yatıp saat 2 de uyanınca hass sınava girmedim lan ben diye kendi kendimi yedirten hocalarında , yatarak ögrenci geçiren hocalarında allah belasını versin.

İnsana insan gibi muamele etmeyen , küçümseyenlerinde allah belasını versin .
Bir kıza bakınca adını sormadan sevişmeyi düşünenlerinde allah belasını versin .
İnsanları yaşadığı semte , giydigi elbiseye , taktıgı kol saatinin markasına göre ayıranlarında allah belasını versin .

Teee anasının gözüne :)D) ünüversite yapıp oraya kyk yurdu açmayanlarında allah belasını versin .
Ögrencileri düdüklemeye çalışanlarında allah belasını versin .
Ünüversitenin oldugu semtte oturup , ünüversiteli gençlerin şeklini şemalini kıskanıp , ipneligine kavga çıkarmak için sataşan 1 kahveden 10 kişi çıkanlarında allah belasını versin .

Beni bu kadar bela okutan sisteminde allah belasını versin .

Benim gücüm bi yere kadar , gerisi Allah'ın takdiridir .

AngelCold
Forum Kalfası
dün akşam kutlama esnasında eski sevgilimin çektiği fotoğrafa benide dahil eden makinanın ALLAH belasını versin.

Eski sevgilimin beni kadraja aldığından haberi yok galiba instagram'a koymuş. :D :D :D

*
Banned
5S adı altında işçisine temizlik personelinin görevini yükleyip de hakettiği ücreti vermeyen tüm iş verenlerin Allah belasını versin!!!

Garibanı sokakta küçümseyip ıyyy yapan tüm kancık kokoşların da Allah belasını versin!!!

Otobüste yanına oturup da selam dahi vermeden yanındaki insanın sadece bebeğini sevme zihniyetini gösteren tüm insanların Allah belasını versin!!!

Asansörde ilerlerken sanki yanındaki insanlardan bir ayrıcalığı varmış gibi davranıp kibir ile burun kaldıran tüm insanların Allah belasını versin!!