Android işletim sistemiyle ilgili tüm legal paylaşımları yapabilirsiniz..;)
MuRaTTK Co-Admin Site Yetkilisi 26 Nisan 2012 #1 Android işletim sistemiyle ilgili tüm legal paylaşımları yapabilirsiniz..
MuRaTTK Co-Admin Site Yetkilisi 26 Nisan 2012 #8 MaRJiNal. demiş ki: teşekkürler adminim sevindirici haber Hepsini görmek için tıklayın... çok ısrar ettiniz,paylaşımlarınızı bekliyorum
MaRJiNal. demiş ki: teşekkürler adminim sevindirici haber Hepsini görmek için tıklayın... çok ısrar ettiniz,paylaşımlarınızı bekliyorum
AdrenaLiN_ Forum Ustası 26 Nisan 2012 #10 MuRaTTK demiş ki: çok ısrar ettiniz,paylaşımlarınızı bekliyorum Hepsini görmek için tıklayın... adminim bölümü boş bırakmayız güzel oyun ,uygulamalar, tanıtımlar ile canlı tutarız bir kaç konuyu taşıması için necdet abiyi rahatsız edeyim
MuRaTTK demiş ki: çok ısrar ettiniz,paylaşımlarınızı bekliyorum Hepsini görmek için tıklayın... adminim bölümü boş bırakmayız güzel oyun ,uygulamalar, tanıtımlar ile canlı tutarız bir kaç konuyu taşıması için necdet abiyi rahatsız edeyim
ramo_21 Forum Ustası 26 Nisan 2012 #11 MaRJiNal. demiş ki: adminim bölümü boş bırakmayız güzel oyun ,uygulamalar, tanıtımlar ile canlı tutarız Hepsini görmek için tıklayın... hatta bölümden sorumlu olmak istersen oyumu lehine kullanacagımdan emin olabilirsin
MaRJiNal. demiş ki: adminim bölümü boş bırakmayız güzel oyun ,uygulamalar, tanıtımlar ile canlı tutarız Hepsini görmek için tıklayın... hatta bölümden sorumlu olmak istersen oyumu lehine kullanacagımdan emin olabilirsin
YazılımMimarı Forum Ustası 26 Nisan 2012 #15 Beyler, Viber adlı bir uygulama var. İndirin beleş konuşma ve mesajlaşma imkanı sağlıyor Sömürün. Gerçi 2-3 aydır kullanmıyorum. Avea'yı sömürmek adına.
Beyler, Viber adlı bir uygulama var. İndirin beleş konuşma ve mesajlaşma imkanı sağlıyor Sömürün. Gerçi 2-3 aydır kullanmıyorum. Avea'yı sömürmek adına.
AdrenaLiN_ Forum Ustası 26 Nisan 2012 #16 J2EE demiş ki: Beyler, Viber adlı bir uygulama var. İndirin beleş konuşma ve mesajlaşma imkanı sağlıyor Sömürün. Gerçi 2-3 aydır kullanmıyorum. Avea'yı sömürmek adına. Hepsini görmek için tıklayın... bu konuda vermiştim http://www.wardom.com.tr/android-telefonlarda-olmazsa-olmaz-uygulamalar-t525323.html yanlız karşı tarafta da yüklü olması lazım programın
J2EE demiş ki: Beyler, Viber adlı bir uygulama var. İndirin beleş konuşma ve mesajlaşma imkanı sağlıyor Sömürün. Gerçi 2-3 aydır kullanmıyorum. Avea'yı sömürmek adına. Hepsini görmek için tıklayın... bu konuda vermiştim http://www.wardom.com.tr/android-telefonlarda-olmazsa-olmaz-uygulamalar-t525323.html yanlız karşı tarafta da yüklü olması lazım programın
Elvis Forum Ustası 26 Nisan 2012 #18 MaRJiNal. demiş ki: teşekkürler adminim sevindirici haber Hepsini görmek için tıklayın... MuRaTTK demiş ki: çok ısrar ettiniz,paylaşımlarınızı bekliyorum Hepsini görmek için tıklayın... Hadi bakalım hayırlı olsun
MaRJiNal. demiş ki: teşekkürler adminim sevindirici haber Hepsini görmek için tıklayın... MuRaTTK demiş ki: çok ısrar ettiniz,paylaşımlarınızı bekliyorum Hepsini görmek için tıklayın... Hadi bakalım hayırlı olsun
trendyman Cool Üye 30 Aralık 2012 #19 güzel olacak sanırım andıroyıt çöktü nasıl olacak yardımcı olacak varmı