Android Sistem Webview Kaldırma ile Android Açılmayan Uygulamalar Çözümü

ghargamel
Forum Kalfası
Android, temel olarak akıllı telefonlar ve tabletler gibi dokunmatik ekranlı mobil cihazlar için tasarlanmış, Linux çekirdeğinin ve diğer açık kaynaklı yazılımların değiştirilmiş bir sürümünü temel alan bir mobil işletim sistemidir. ... İyi bilinen bazı türevler arasında, her ikisi de Google tarafından geliştirilen, televizyonlar için Android TV ve giyilebilir cihazlar için Wear OS bulunur.

23 Mart 2021 tarihinde bir çok Android sürümünde ki en yüksek samsung s9 ürünlerine kadar gidiyor ki bunlar Android 10 kullanıyor, Android uygulamaları açılmıyor sikayetleri gelmeye başladı.

Açılmayan Android uygulamalarının çözümü olarak Webview uygulamasına gelen bir güncelleme gösteriliyor.

Androidde açılmayan uygulamalar için çözüm olarak android sistem webwiev uygulamasını kaldırmanız gerekiyor. Play store uygulamasına girin ve webview yazip arama yapın karşınıza çıkacak olan Android sistem webview yazan uygulamayı kaldırmanız yeterlidir.

Ayrica Android uygulamaları açılmama sorunu yaşamamak için de bugünlerde güncelleme yapmayınız.

20210323_191443.jpg

hurma01
Cool Üye
Bugun cok aradım bunu

Wardomu hatırlattı bana sağol sayende döndüm. Sorunu da çözdüm webview kaldırınca düzeliyor