Android Telefonlarda Olmazsa Olmaz Uygulamalar

AdrenaLiN_
Forum Ustası
igo navigasyon v8.4.2.139242

1) Alttaki linki bilgisayarınıza indirin. Sıkıştırılmış dosyayı açın. Çıkan iGo klasörünü hafıza kartına kopyalayın.

Kod:
http://kisa.tk/igosd
2) Aşağıdaki telefonunuza uygun olan çözünürlükteki iGo sürümünü indirip telefonunuza kurup çalıştırın. (Eğer telefonunuzun çözünürlüğünü bilmiyorsanız resimlerin altında hangi telefona hangi çözünürlük kurulması gerektiği yazıyor. Eğer telefonunuz listede yoksa üreticinin sayfasından bakın, yine bulamazsanız başlığa mesaj yazarak yardım isteyin, en kısa sürede cevap vereceğim.)

800x480

320x480

320x240

Şifre; therkut

denen cihazlar

Acer Liquid E (800x480)
Dell Streak 5" (800x480)
Huawei Ideos X5 (800x480)
Huawei U8230 (320x480)
Huawei Honor U8860 (800x480)
HTC Desire (800x480)
HTC Desire HD (800x480)
HTC Desire S (800x480)
HTC Evo 3D (960x540)
HTC HD2 (800x480)
HTC Touch Hd (800x480)
HTC Wildfire (320x240)
HTC Wildfire S (320x480)
HTC incredible S (800x480)
HTC Tattoo (320x240)
LG GT540 (320x480)
LG P503 Optimus One (320x480)
Lg Optimus 2x (800x480)
Meizu M9 (800x480)
Motorola Defy (800x480)
Motorola FLIPOUT (320x240)
Nexus S (800x480)
Samsung Galaxy Ace (320x480)
Samsung Galaxy Gio (320x480)
Samsung Galaxy S (800x480)
Samsung Galaxy S 2 (800x480)
Samsung Galaxy Mini S5570 (320x240)
Samsung Galaxy Pro (320x240)
Samsung Galaxy Spica (320x480)
Sony Ericsson Xperia Arc (480x800)
Sony Ericsson Xperia Arc S (480x800)
Sony Ericsson Xperia™ Neo V (800x480)
Sony Ericsson Xperia™ X10 (800x480)
Sony Ericsson Xperia™ X10 Mini (320x240)
Sony Ericsson Xperia™ X10 Mini Pro (320x240)
Turkcell T10 (320x240)
Turkcell T20 (320×480)
Vodafone 945 (240x480)
Vodafone Smart U8160 (240×320)​

alıntıdır.​

tcrt34
Forum Kalfası
ilk eklediklerinizi indiremiyorum oturum açmama rağmen başka link ekleyebilirmisiniz ya da ben nasıl indirebilirim...

AdrenaLiN_
Forum Ustası
ilk eklediklerinizi indiremiyorum oturum açmama rağmen başka link ekleyebilirmisiniz ya da ben nasıl indirebilirim...
bunların çoğu zaten ücretsiz olduğu için android market (yeni adıyla google play ) linklerini verdim. telefonundan wifi yada operatörün ile bağlanıp rahatça indirebilirsin

sadece gmail adresinin olması lazım

AdrenaLiN_
Forum Ustası
android black market ve applanet

ücretli olan uygulamaları ücretsiz indirebileceğiniz bir android market uygulamasıdır.

link

bu programda aynı şekilde ücretli uygulamarı ücretsiz indirmeye yarayan bir markettir.

indir

- Yönetici düzenlemesi: :
AdrenaLiN_
Forum Ustası
yandex

yandex maps : rusların çıkardığı çok başarılı harita uygulaması, ayrıca bazı ülkelerin sokak resimlerini görerek gezebilirsiniz

google play link

------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Yandex.Shell :Yandex.Shell, Android işletim sistemli akıllı telefonlar ve tabletler için özel geliştirilmiş 3 boyutlu arayüzdür. Cihazınızın standart arayüzünden sıkıldıysanız bu muhteşem 3 boyutlu arayüz size yepyeni bir deneyim sunabilir!

Ana ekrandaki 3 boyutlu menü, sayısı ne olursa olsun, paneller arasında hızlı geçiş yapmanızı sağlar. Ana ekrana yerleştirilmiş olan Yandex arama çubuğu sayesinde İnternet'te ve cihazınızda gerekli bilgileri kolayca bulabilirsiniz.

google play link

-JoseJosef
Editor
güzel konu olmuş, ayrıca güncel bi konu,

epey takip ediyorum android programları...

gözden kaçırdığım bi kaç program vardı sayende görmüş oldum.

teşekkürler konu için, bak sana güvenerek artık burdan bakınacam ona göre güncel tut hacı :p :D

MaRJiNal. isimli kullanıcıya daha önce karma vermişsiniz. Tekrar karma verebilmek için, başka kullanıcılara karma dağıtmanız gerekiyor.

AdrenaLiN_
Forum Ustası
Konuş Yazdır

Bir sesli not uygulaması olan Konuş Yazdır, Google’ın sesli arama teknolojisini kullanıyor

ister sesli ister yazılı olarak not kaydedebildiğiniz uygulamada, değişiklik yapmak istediğiniz notun üstüne dokunup değiştirebilir ya da silebilirsiniz. Uygulamanın amacı notlarınızı tweet’lemek dışında bu kadar.

Kaydettiğiniz notları Twitter hesabınıza da gönderebiliyorsunuz. Ancak bu tweet’leri atmak için uygulamanın Twitter hesabınıza giriş yapması gerekiyor. Giriş yaparken de kullanacağı izinleri okumanızda fayda var. Zira uygulamayı Twitter hesabınıza bağlarsanız, sizin adınıza tweet göndermek, takipçi eklemek – çıkarmak gibi izinleri kullanabillme ihtimali var.

google play link

Mainliner
Forum Ustası
@MaRJiNal. izin almadan bir programda ben eklemek istedim umarım kızmazsın :eek: Bu arada çok güzel bir konu bence devam ettir :) Emeğine sağlık

Goggles

Google'ın fotoğraf arama servisini kullanarak benzer fotoğraflar bulabilir ya da fotoğrafını çektiğiniz logo, insan, kitap vb. şeyleri Google'da aratabilirsiniz.

Aynı zamanda program sudoku çözüyor :D ve yazıların fotoğrafını çekerek direk google translate üzerinden çeviri yapabiliyorsunuz

İndirme Linki

AdrenaLiN_
Forum Ustası
yok hocam ne kızması ,ne kadar çok paylaşım o kadar güzellik oluyor.paylaşım ve desteğiniz için tşkler :)

- Yönetici düzenlemesi: :
_gokhan's
Forum Ustası
Marjinal dostum bende bir köpek savar vardı onu bulabilirsem paylaşıcam :D şaka maka bazı köpeklerde işe yarıyor örneğin sokak köpeklerinin yanına gidip açıyom sesi köpek uzaklaşıyor ama eğitimli köpek sadece başını öne eğiyor ismide ''Köpek Savar'' google playda arıyorum bulunca editlerim :D

AdrenaLiN_
Forum Ustası
Marjinal dostum bende bir köpek savar vardı onu bulabilirsem paylaşıcam :D şaka maka bazı köpeklerde işe yarıyor örneğin sokak köpeklerinin yanına gidip açıyom sesi köpek uzaklaşıyor ama eğitimli köpek sadece başını öne eğiyor ismide ''Köpek Savar'' google playda arıyorum bulunca editlerim :D
o programı biliyorum yanlız yorumları çok komik bazıları programı açtığında köpeğin kuyruk sallayarak geldiğini ve telefonu yaladığını söylemiş

link burada

_gokhan's
Forum Ustası
o programı biliyorum yanlız yorumları çok komik bazıları programı açtığında köpeğin kuyruk sallayarak geldiğini ve telefonu yaladığını söylemiş

link burada
Herkez birşey demiş sokak köpeklerinin bir kaç tanesinde dedin kaçıyor ama bende anlamadım bak yorumcumuz ne demiş :D

Ismail, tarih: 03 Nisan 2012 Salı (1.0.18 sürümüne sahip Samsung Galaxy Ace)Oha bu ne :/
Mahallede gezerken deneyim dedim 6köpeğin saldırısına ugradim #hastaneden yazıyorum

:D:D:D:D:D:D:D:D:D