linkden ücretsiz indirebilirsin hocam 500 küsür mb türkiye haritasıSygic Aura'yı google storedan indirdim. Yorumlarını da okudum biraz. Program kurulumu ücretsiz ama ülkelerin haritasını indirmek ücretli sanırım. Türkiye haritasının 20 euro gibi bir fiyatı var. Sizin verdiğiniz linkten indirsem ücretsiz olarak indirebilecekmiyim haritaları ?
Edit: Programı kurdum ve haritayı indirmeye başladı hiçbir ücret istemeden . Bakalım belkide indirdikten sora ister
tık tık tıkmarjinalim, canım benim
ufak bir yardıma ihtiyacım var, buradaysan üş kere tık tık tık yaz
ilgin için teşekkür ederim, (tık tık tık geç duyuldu )tık tık tık
dediklerini deniyorum,şimdi normal smssi 10 kişiden daha fazla kişiye atması lazım demek ki sınır var
telefona google playdan go sms proyu yükleyip bir dene
ayrıca airdroid diye bir program var wifi ağı ile telefon vs pc bağlantısını sağlıyor orada da çoklu sms gönderme vardır. denemek lazım
birde şu programı dene bence işine yarayacaktır. bir kaç seçenek sundum ama deneme fırsatım şu anlık yok telefonum başkasında bendeki android değil
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.groupu.android&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5ncm91cHUuYW5kcm9pZCJd
rica ederim linkteki program çalışıyormuş bence ilk onu dene rehberindeki bütün isimlere toplu sms atabilirsindediklerini deniyorum,
bir kaç güne dönüyorum,
olmadı tekrar seni görüyorum
hadi hayırlı geceler..
çok teşekkürler
valla harikasın, kurdum şimdi, sayı sınırı bile vermedi, ilk toplu mesajdan sonra gerekli yorumu yapacam,rica ederim linkteki program çalışıyormuş bence ilk onu dene rehberindeki bütün isimlere toplu sms atabilirsin
program adı :Contacts GroupU google playda ücretsiz eğer ki paralı üyelik isterse tam sürüm apk dosyasınıda buluruz
işine yaradığına sevindimvalla harikasın, kurdum şimdi, sayı sınırı bile vermedi, ilk toplu mesajdan sonra gerekli yorumu yapacam,
yüreğime su serpildi
bu iş olmazsa çöpe gider bu telefon