Android Telefonlarda Olmazsa Olmaz Uygulamalar

Phoebe
WarrioR
Whatsapp messenger. İnternet üzerinden mesajlaşmaya yarayan bir program bayağıda kullanışlı.

Whatssapp

Soundhound. Müzik tarayıcısı diyebiliriz sanırım kısaca. Dinlediğiniz ve ismini bulamadığınız şarkıları programa dinletiyorsunuz o buluyor.

SoundHound

Eğer oyunda bir program sayılacaksa kesinlikle Temple Run öneririm. Mükemmel ötesi , bağımlılık yapıyor.

Temple Run

sagacious
Genel Moderator
Boş olan yeni bölümümüz yavaş yavaş doluyor, zenginleşiyor. Paylaşımcı arkadaşlara teşekkürler. :)

Phoebe
WarrioR
Sygic Aura'yı google storedan indirdim. Yorumlarını da okudum biraz. Program kurulumu ücretsiz ama ülkelerin haritasını indirmek ücretli sanırım. Türkiye haritasının 20 euro gibi bir fiyatı var. Sizin verdiğiniz linkten indirsem ücretsiz olarak indirebilecekmiyim haritaları ?

Edit: Programı kurdum ve haritayı indirmeye başladı hiçbir ücret istemeden . Bakalım belkide indirdikten sora ister :)

AdrenaLiN_
Forum Ustası
Sygic Aura'yı google storedan indirdim. Yorumlarını da okudum biraz. Program kurulumu ücretsiz ama ülkelerin haritasını indirmek ücretli sanırım. Türkiye haritasının 20 euro gibi bir fiyatı var. Sizin verdiğiniz linkten indirsem ücretsiz olarak indirebilecekmiyim haritaları ?

Edit: Programı kurdum ve haritayı indirmeye başladı hiçbir ücret istemeden . Bakalım belkide indirdikten sora ister :)
linkden ücretsiz indirebilirsin hocam 500 küsür mb türkiye haritası

AdrenaLiN_
Forum Ustası

Toolbox5irom : bu program imeinizi yedeklemeye yarayan bir programdır.özellikle htc ve huawai model cihazlarda güncelleme sonrası cihazın imeisi silinebiliyor.

*#06# yaptığınızda imei =0 görünüyor bu yüzden cihaz operatöre bağlanmıyor ve görüşme yapılamıyor.

program ile önceden aldığınız yedeği kolay şekilde cihaza geri yazıp sorunu çözebiliyorsunuz

not:bu işlem için root olmak şarttır.

link

AdrenaLiN_
Forum Ustası

Zedge : telefonunuzu kişiselleştirmek için binlerce melodi,duvar kağıdı,sms melodisi bulacağınız çok kullanışlı bir program :)şiddetle tavsiye ederim

link

titanium backup : çok başarılı bir yedekleme programıdır. uygulamalarınızı,rehber vs... telefonunuzdaki herşeyi yedekleyebilirsiniz.

pro sürümü

not:root isteyebilir.

Vicarious
Forum Ustası
Bu arada köpek savar programını benim kedide denedim :D
Uyuyordu yavrucak tv nin karşısında..
Bir anda çalıştırınca yerinden fırladı :D
Hani 4 ayağıyla zıplarlar ya..
Ayak değil göbeğile fırladı :D
Saklanıp bakıyor bide ne oldu yaaa diye.. Yatağına geldi etrafa bakıp bakıp duruyor paranoyak oldu kedi..

alpertunga.
Forum Ustası
ilgin için teşekkür ederim, (tık tık tık geç duyuldu :D)

galaxy note var elimde,

benim toplu mesaj göndermem gerek, ayda nerden baksan 3000 sms gönderiyorum (dernek vakıf için)

ancak sıkıntım şu, bu galxy note un kies programında sms gönderme yok, kendiside en fazla on adet yolluyor.

bunun için bir program ve ya bir yöntem var mıdır.

şimdiden teşekkürler :)

AdrenaLiN_
Forum Ustası
şimdi normal smssi 10 kişiden daha fazla kişiye atması lazım demek ki sınır var

telefona google playdan go sms proyu yükleyip bir dene

ayrıca airdroid diye bir program var wifi ağı ile telefon vs pc bağlantısını sağlıyor orada da çoklu sms gönderme vardır. denemek lazım

birde şu programı dene bence işine yarayacaktır. bir kaç seçenek sundum ama deneme fırsatım şu anlık yok telefonum başkasında bendeki android değil :)

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.groupu.android&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5ncm91cHUuYW5kcm9pZCJd

- Yönetici düzenlemesi: :
alpertunga.
Forum Ustası
şimdi normal smssi 10 kişiden daha fazla kişiye atması lazım demek ki sınır var

telefona google playdan go sms proyu yükleyip bir dene

ayrıca airdroid diye bir program var wifi ağı ile telefon vs pc bağlantısını sağlıyor orada da çoklu sms gönderme vardır. denemek lazım

birde şu programı dene bence işine yarayacaktır. bir kaç seçenek sundum ama deneme fırsatım şu anlık yok telefonum başkasında bendeki android değil :)

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.groupu.android&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5ncm91cHUuYW5kcm9pZCJd
dediklerini deniyorum,

bir kaç güne dönüyorum,

olmadı tekrar seni görüyorum :p

hadi hayırlı geceler..

çok teşekkürler

AdrenaLiN_
Forum Ustası
dediklerini deniyorum,

bir kaç güne dönüyorum,

olmadı tekrar seni görüyorum :p

hadi hayırlı geceler..

çok teşekkürler
rica ederim linkteki program çalışıyormuş bence ilk onu dene rehberindeki bütün isimlere toplu sms atabilirsin

program adı :Contacts GroupU google playda ücretsiz eğer ki paralı üyelik isterse tam sürüm apk dosyasınıda buluruz :)

alpertunga.
Forum Ustası
rica ederim linkteki program çalışıyormuş bence ilk onu dene rehberindeki bütün isimlere toplu sms atabilirsin

program adı :Contacts GroupU google playda ücretsiz eğer ki paralı üyelik isterse tam sürüm apk dosyasınıda buluruz :)
valla harikasın, kurdum şimdi, sayı sınırı bile vermedi, ilk toplu mesajdan sonra gerekli yorumu yapacam,

yüreğime su serpildi :D

bu iş olmazsa çöpe gider bu telefon :D