Android Telefonlarda Olmazsa Olmaz Uygulamalar

AdrenaLiN_
Forum Ustası
sen şimdi ne dualar hakettin bi bilsen :p

sağolaın kardeşim, program harika, tek kusuru var,

mesajın boyutu 2 ve üstü olunca parçalıyo mesajı, ama olsun tek mesaj 160 karakterde halledecez artık işimizi :)

yinede bildiğin başka program varsa önerilerin makbule geçer, teşekkürler

başka program bilmiyorumda şöyle bir öneri sunabilirim

aylık 3000 sms yüksek rakam eğer tarifen desteklemiyorsa msj başı 40 kuruş para veriyorsun demektir. operatörlerin toplu sms attığı programlar ve tarifler var benim çalıştığım sıralarda msj başı 10 kuruştu daha hesaplıya geliyor yani

artıları numara yerine isim yazabiliyorsun
pcden toplu sms atabiliyorsun
kurumsal hat olsuğu için gider olarak gösterebiliyorsun

Rjtmjx
Forum Ustası
Bu arada köpek savar programını benim kedide denedim :D
Uyuyordu yavrucak tv nin karşısında..
Bir anda çalıştırınca yerinden fırladı :D
Hani 4 ayağıyla zıplarlar ya..
Ayak değil göbeğile fırladı :D
Saklanıp bakıyor bide ne oldu yaaa diye.. Yatağına geldi etrafa bakıp bakıp duruyor paranoyak oldu kedi..
gerçek mi bu :D ??

AdrenaLiN_
Forum Ustası

program çevrim içi dosya depolamaya yarıyor. işin güzel yanı kullanımın çok basit,şu an kullanıcılarına 11gb alan veriyor.

sadece telefon için değil bilgisayarınızda da kullanabilirsiniz.

ios,android,win7,linux desteği var kesinlikle tavsiye ederim.

link

Kod:
https://play.google.com/store/apps/details?id=ru.yandex.disk&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsInJ1LnlhbmRleC5kaXNrIl0.

AdrenaLiN_
Forum Ustası
Barkonot ;

Kod:
Barkonot uygulaması bir barkod okuyucudan çok daha fazlasıdır. Alışveriş alışkanlıklarınızı değiştirmeyi hedeflemektedir. Alışveriş esnasında en çok merak edilen sorular olan; fiyat uygun mu ve üründen memnun kalırmıyım sorularını yanıtlamaktadır. Güvenilir kaynaklardan alınan piyasa fiyatı bilgisinin yanında, tamamı kullanıcı tarafından girilmiş yorumlar size alışverişinizde bir klavuz olacaktır. Ayrıca “En İyiler” kısmında müşterilerin en çok ilgilendikleri ürünleri takip edebileceğiniz gibi satın aldığınız bir üründe sorun yaşarsanız

link

alternatif olarak

Barkod Okuyucu

Kod:
Barkod okuyucu barkoda sahip herhangi bir ürünü veritabanımızda taratıp ürüne ait bilgileri öğrenmenizi sağlar. Ürünün nerelerden ne kadara tedarik edilebileceği uygulamamızı eşsiz kılmaktadır. Türkiye'nin ilk barkod okuma uygulaması şu an için test aşamasındadır ve veritabanı her geçen gün büyütülmektedir.

link

AdrenaLiN_
Forum Ustası
bir cok program bir işe yaramaz acıkcası link2sd işe yarar bir uygulama
bir çok kullanıcı rootlu telefon kullanmadığı için o programda bir şeye yaramıyor :) app 2 sd vardı sanırım o root istemiyordu :) bir kaç yılldır rootsuz rom kullanmadım hangi uygulama root ister onu bile hatırlamıyorum :D

- Yönetici düzenlemesi: :