Android Telefonlarda Olmazsa Olmaz Uygulamalar

misafir1009
Forum Ustası
bazı root uygulamalar cihazların garantiden çıkmasına neden olduğu yazılı.
doğru mudur.
eşime motorola atrix almıştım.
dün fabrika ayarlarına döndüm neler yapmam ne yüklemem gerekir.
ilk sorunum kablosuz a bağlanmama rağmen operatörden tl ıle bağlanması
ıkıncı yardım ıstegım hangı programları yüklemem ve garantı dışında kalmaması elbet.

teşekkürler

AdrenaLiN_
Forum Ustası
bazı root uygulamalar cihazların garantiden çıkmasına neden olduğu yazılı.
doğru mudur.
eşime motorola atrix almıştım.
dün fabrika ayarlarına döndüm neler yapmam ne yüklemem gerekir.
ilk sorunum kablosuz a bağlanmama rağmen operatörden tl ıle bağlanması
ıkıncı yardım ıstegım hangı programları yüklemem ve garantı dışında kalmaması elbet.

teşekkürler
usta root işlemi telefonun garantisini iptal eder. unroot yapıldığında cihaz eskisi gibi garanti altına girer :)

root işlemi dışında hiç bir program telefonun garantisini etkilemez.

ayrıca cihazın interneti hattından girmesini istemiyorsan

sırasıyla; ayarlar -- mobil ağlar--veri etkini tikini kaldırırsan kablosuz haricinde internete bağlanmaz hattınızdan tl gitmez.

sıfır cihaz için yapmanız geren şeyler gmail hesabı almanız. bu sayede google play marketinden yararlanırsınız .

sonrasında bir virüs tarayıcı yüklemeniz android markette mevcut doktor web ,zoner , avast anti virüs programlarından birini yükleyin :)

son zamanlarda markette bir çok virüslü uygulama veriliyor haberiniz olmadan saçma arkadaşlık sitelerine falan üye yapıp hattınızdan aidat kesiliyor bu programlar ile sorunu minimum seviyeye indirirsiniz. diğer uygulamalar kşiye kalmış :)

- Yönetici düzenlemesi: :
Zan24
Cool Üye
google play store vb. yerlerden indirilen programların garantiye bir zararı olmuyor. Ancak root telefonun orjinalliğinden çıkmasına sebebiyet veriyor. Root için kaynağa bakınız.

KAYNAK

İnternet sorunu içinde mobil veriyi devre dışı bırakmanız yetiyor benim bildiğim.

AdrenaLiN_
Forum Ustası
Sleep If U Can (Alarm)

enteresan bir alarm :) sabahları uyanma problemi olanların işine yarayabilir markette ücretsiz :)

Kod:
https://play.google.com/store/apps/details?id=droom.sleepIfUCan&hl=tr

Peker
Forum ustası
Bizim gençliğimizde bunlar yoktu çoçuklar..

Telefona bu kodları girerek boktan melodiler yapar dinler mutlu olurduk....:)

8d1 8e1 8f1 4- 8f1 8a1..........