ellerine sağlık tesekkurler
irba44 Çırak 27 Mayıs 2014 #84 Arkadaslar hepinize Teşekkürler imi sunuyorum çok güzel konular içeriyor sitemiz emegi gecen herke se Teşekkürler imi sun uyorum herkese iyi geceler..
Arkadaslar hepinize Teşekkürler imi sunuyorum çok güzel konular içeriyor sitemiz emegi gecen herke se Teşekkürler imi sun uyorum herkese iyi geceler..
garacellat67 Çırak 31 Mayıs 2014 #88 AdrenaLiN_ demiş ki: Opera : mobil cihazlar için en iyi tarayıcılardan biri barkode scanner : barkod olarak kodlanmış linklere bu programla ulaşabilirsiniz adobe flash player : flash destekli uygulamaları,videoları bu program sayesinde izleyebilirsiniz android cihazınızın desteklemeside gerekir. mx video player : codek desteği ile açamayacağınız video formatı yoktur. en iyi video oynatıcı programlarında biridir.alt yazı desteği vardır. norton antivirüs : sistemi kasmayan güzel bir antivirüs programıdır. sms ve çağrı engellemeyede yarar ülkemizde indirilme sorunu verebilir isteyene apk dosyası gönderilir. antutu benchmark : cihazın performansı ölçmeye yarayan bir uygulama gps test : gps ile uyduları gösteren güzel bir uygulama ayrıca kordinatlarınızı ve hızınızıda gösterir tiny flashlight : cihazınızda flash var ise bunu el feneri gibi kullanmanıza yarar . uyarı : fazla açık kaldığında cihazın flashını yakar garanti kapsamı dışındadır. go locker : cihazınızı kişiselleştirmeye yarayan güzel bir program tema , arayüz ,ikon gibi bir çok şeyi değiştirebilirsiniz flip silent : telefonun ters çevirdiğinizde çağrı sesini kısmaya yarayan program sürekli güncellenecektir Hepsini görmek için tıklayın... bi bakalım bakım tşkrler
AdrenaLiN_ demiş ki: Opera : mobil cihazlar için en iyi tarayıcılardan biri barkode scanner : barkod olarak kodlanmış linklere bu programla ulaşabilirsiniz adobe flash player : flash destekli uygulamaları,videoları bu program sayesinde izleyebilirsiniz android cihazınızın desteklemeside gerekir. mx video player : codek desteği ile açamayacağınız video formatı yoktur. en iyi video oynatıcı programlarında biridir.alt yazı desteği vardır. norton antivirüs : sistemi kasmayan güzel bir antivirüs programıdır. sms ve çağrı engellemeyede yarar ülkemizde indirilme sorunu verebilir isteyene apk dosyası gönderilir. antutu benchmark : cihazın performansı ölçmeye yarayan bir uygulama gps test : gps ile uyduları gösteren güzel bir uygulama ayrıca kordinatlarınızı ve hızınızıda gösterir tiny flashlight : cihazınızda flash var ise bunu el feneri gibi kullanmanıza yarar . uyarı : fazla açık kaldığında cihazın flashını yakar garanti kapsamı dışındadır. go locker : cihazınızı kişiselleştirmeye yarayan güzel bir program tema , arayüz ,ikon gibi bir çok şeyi değiştirebilirsiniz flip silent : telefonun ters çevirdiğinizde çağrı sesini kısmaya yarayan program sürekli güncellenecektir Hepsini görmek için tıklayın... bi bakalım bakım tşkrler